Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J49a21n 88Š25i60k

27. 6. 2019 12:33

Myslím si, že Dr. Rath je ve svém nitru opravdu nevinen. Tedy, rozumějte, on ten čin spáchal, jak řekl a potvrdil řádný soud. Pan doktor jen dokázal přesvědčit sám sebe, že je nevinen. Lidi s tak nesmírně velkým egem to dokážou. Nikoho dalšího však patrně nepřesvědčil :-)

0 0
možnosti
Foto

Sedmička nebude Rathovo šťastné číslo.

Ale hlavně, konečně...

1 0
možnosti

Rozpaky budí různé vyjádření soudů a pak diference trestních sazeb za finanční a násilné kauzy.

2 0
možnosti
Foto

Opravdové rozpaky jsem měl při soudním pinpongu v kauze Nečesaný...

2 0
možnosti

Souhlas. Ovšem dostat sedm let natvrdo, po sedmi letech za sedm milionů schovaných za sedmičku vína mi připadne jako Boží trest. Čí je vlastně sedmička číslo? Úplatných právníků asi ne. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Já mu ze začátku fandil. Sice bylo více méně jisté, že úplatky bral, ale zase za jeho funkční období coby hejtman za ním bylo něco vidět. Minimálně v kladenské nemocnici vznikly nové pavilony, další se rekonstruovaly... Teď? teď se tu neděje nic a některé budovy jsou málem v havarijním stavu..

Ale naštval mě, jak o sobě pořád mluví jako o chudinkovi, na kterého si všichni zasedli a teď mu všichni ubližují... Neumí se přiznat jako správný chlap a hledá chyby u druhých.

0 0
možnosti
Foto

Opravdu považujete výpověď svědkyně, které je nabídnuto snížení trestu, lze považovat za dostatečně spolehlivou? Navíc ke kauze Buštěhrad, pro níž byl Rath vydán, nebyla přece schopná nic říci, jestli se nemýlím.

Nikdo z těch obviněných neřekl, ano, šlo o úplatky hejtmanovi.

0 6
možnosti

...a v Americe bijou černochy. Cožpak to nikdo nevidí?

2 0
možnosti
Foto

No jo, nevinnej. To byl ostatně Kristus Pán taky, a jak s ním Pontius Pilatus naložil.

Nevinnej je dobrý postoj pro dovolání, ale špatný pro žádost o podmínečné propuštění po 2/3 trestu (a protože mu započítají vazbu, tak už má zhruba 1/3 za sebou).

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik