Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Mozna ze to hraje na dusevni poruchu. Je ovsem sporne, zda by pro nej byl lepsi pobyt v blazinci, nebo v kriminalu. Stejne mam ovsem pochyby kdy a zda vubec nastoupi trest. Proto se asi stale smeje.

1 0
možnosti
DV

D14a20v97i29d 37V47l24k

27. 6. 2019 15:35

Karma výborný blogR^

2 0
možnosti
Foto

M18a39r16t63i25n 42K15l12í24r

27. 6. 2019 12:50

Já u pana Ratha nevidím, žádnou změnu, stačí pustit jeho výstupy z parlamentu a to i dlouho před zatčením. Za mě to odsouzení trvala tak dlouho, protože to on zdržoval a vymýšlel si nesmysli ;-O. Prostě není chlap, ale bačkora....

2 0
možnosti
JN

Trest má mít výchovný, nikoli odstrašující charakter.

1 0
možnosti

R^

David je psychopat a nyní poznamenaný vězněním. Je mimo realitu. Ale takových vrcholných politiků mezi sebou máme!

:-)

4 0
možnosti
DR

Někdo patří za mříže, někdo zase k Chocholouškovi.

4 3
možnosti
LT

Já bych na pana Ratha nebyl zase tak přísný. Přece jen, dnes byly strašná vedra, myslím, že bychom mohli pochopit, že jeho mozek nebyl schopen racionálních úvah, takže za to vlastně vůbec nemůže......konec ironie.

Ne, teď vážně. Dokázal bych pochopit všelijakou obhajobu, ale ačkoliv mám proti EU jisté výhrady, tak srovnávat ji s Třetí říší? A ještě se tvářit jako hrdina? To je silná káva, teď už čekám, kdy prohlásí svůj boj za stejně hrdinský, jako byl těch sedmi statečných v kostele sv. Cyrila a Metoděje.

Ano, nějak chápu, že i odsouzený se ještě brání jak může. Ovšem jsou hranice, za které by nikdo neměl jít, a které by měly v případě překročení být postihovány dalším navýšením trestu.

7 1
možnosti
AT

Pokud si dobře vzpomínám, vypustil dříve z držky i Miladu Horákovou. Takže nic nového

8 0
možnosti
MB

Ukončení kauzy vítám. O to více, že potvrzuje mé celoživotní poznání, (které občas vládám i do blogů). Pravda a spravedlnost existuje, proklube se - Jistě, trvá to dlouho. Krást se nemá, ani v duchu ušlechtilých ponutek, pro stranu. Časem všechno praskne a nastane nouze. Pak těžko hledat oporu i těch vlivnějších. Oni už mají ty své, nové. Mouřenín posloužil. Každý jednou umřeme - Je ovšem otázka, jak dalece se do té doby - Chceme ještě zmenožnit ...

Prachy jsou bezva, jistě zejména pokud si je člověk vyprodukoval svým řádným přičiněním. Prachy v žádném případě ovšem nejdou se stoupajícím ukazatelem osobního štěstí. Zejména, pokud se nosí po krabicích ap. Na prachy, se člověk má dívat - Jako na prostředek života svého. Nikoliv na jeho cíl! Lékař, je ceněn - následovník Ranhojiče, ten, který člověka zbavuje bolesti. Zde si Lékař bolest, zcela bezdůvodně vyvolal sám - Nikým nenucen ...!

A jako vždy žvaní, jako ten Sovák - Já Vás varoval, propadám - Co s tím budete dělat? Propadni se Davide! Budiž ti útěchou, že další zábavný společník je na cestě. Oba, pak nemusíte ani spát - můžete si snít a makat. Pozor - Makáním do cizích kapes, je již konec. I krásná symbolika - 7 let! Bývale tučných - nyní hubených ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Karma ! S jistou škodolibostí lze konstatovat, že kdyby Dr. Rath nekličkoval a rovnou uznal chybu, měl by trest už dávno odsezený. Sázka na pomoc, příp. vydírání vlivných spolustraníků byla špatná karta - ČSSD už není to, co ještě před pár lety.

7 0
možnosti

A co kdyby těch sedm milionů korun nebylo jeho, ale sociálních demokratů? To není až tak velká fantazie!

0 0
možnosti
Foto

Je dobré si vyslechnout celou "tiskovou konferenci". Vedle již zmíněných dat v blogu autora je přímo hrůzné, když oznamuje, že "půjde někde na seřadiště a poté do lágru" (konec jeho projevu).

On opravdu nemá jakoukoliv sebereflexi, on opravdu věří tomu, že je nevinen, on má radost, že soudu "vyšla" jen jedna kauza ( jakoby by gauner, který okrade jednoho člověka byl o mnoho lepší než ten, který jich okrade třeba pět). Opakovaně používá termíny "zmanipulovaný soud" atd.

Demokracie toho musí hodně unést.

Karma

16 0
možnosti
PB

P57e69t16r 28B84u98r22i73a38n

26. 6. 2019 23:44

Přesně tak...za nacistů nebo komunistů by ještě za svůj trest pokorně poděkoval v hrůze o svou rodinu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,51
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz