Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

R41a83d55e70k 90S86e90m93a

27. 6. 2019 19:55

nevím, proč zde nadáváte jen na ODS. Je to všude podobné, záleží, která klika se dostane k moci - v Praze 8 vládlo ANO+ČSSD, a to byla arogance, na kterou se nezapomíná. Plus ke všemu vybrakovali pokladnu a zabili stavbu nové radnice - zkuste si o tom něco zjistit.

0 0
možnosti
OS

Já Vám věřím, ale já píšu o situaci na Praze 2, protože ji znám z první ruky. Věřím, že nekalé praktiky byly, jsou a jistě budou i na jiných městských částech. Pokud máte takové informace o Praze 8, napište blog. Rád si ho přečtu.

0 0
možnosti
Foto

Tohle je jeden z důvodů, proč jsem skeptický k odvolání premiéra. Tihle a jim podobní se jen třesou, až budou moci "kácet" celorepublikově.

I z příspěvků diskutujících je zřejmé, že ODS sice nastrčila do popředí prof. Fialu, ale jinak se mnoho nezměnilo.

4 1
možnosti
OS

Přesně tak, ODS se nezměnila, alespoň na Praze 2, kde to má pod palcem první místopředsedkyně ODS Udženija. Takže obrázek, jak by to asi vypadalo, kdyby se opět dostali k moci. Navíc se tahle paní (přes mediální vymezování vůči A. Babišovi) jen třese na případnou koalici s ANO na pražském magistrátě. Na Dvojce už v tom jedou společně....

1 0
možnosti
PK

Docela mě překvapuje přístup zastupitelů na dvojce, pokud to tak je. V případě parkových ploch to není zas tak špatné, Rigrak, Grebovka či Folimanka,nebo poloparčík na Míráku tam se se stromy zachází dobře. Na Karláku se připravuje taky nějaký projekt , ale zde doufám se stromy zakomponují do něj.

0 0
možnosti
OS

Tenhle projekt, při kterém se Na Smetance vykácelo více než 20 stromů není v kompetenci Zastupitelstva, ale Rady městské části Praha 2, tedy vládnoucí koalice. Karlák je projekt hl.m. Prahy. V současné době hrozí ovšem masivní vykácení stromů v Lužické ulici. Jako zastupitelé budeme iniciovat veřejnou debatu a hlavně další revizní posudky na kvalitu stromů. Věřím, že se podaří většinu z nich zachránit, jako se to podařilo v roce 2014 v Belgické ulici, kde rovněž mělo proběhnout masivní kácení...

1 0
možnosti
Foto

R^Sleduji to, a jako bývalého a dlouholetého občana Prahy 2 mě to zajímá. Musím vám dát zapravdu, a to i přesto, že jsem byl volič ODS. A paní Černochová mi leze z vámi popsaných důvodů krkem od doby, když jsem měl tu "čest" s ní spolupracovat a bohužel se dones na tom asi nic nezměnilo.

2 0
možnosti
OS

Dobrý den, i já jsem měl tu "čest" s dotyčnou paní spolupracovat, a to v letech 2012-2014. Stačilo. Nezměnilo se nic.

1 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 797x
Provozovatel soukromé zubní ordinace na pražských Vinohradech (21 let). Celoživotní fanda fotbalové Sparty Praha, britské kapely Jethro Tull, mistra Richarda Wagnera a v posledních letech i nadšený golfista s HCP 25,4.

V období 2012-2014 působil na radnici Prahy 2 jako zástupce starostky. Nejprve jako radní pro oblast kultury, později jako radní pro hospodářskou činnost.

V posledních komunálních volbách na podzim 2018 byl zvolen již potřetí v řadě členem zastupitelstva MČ Praha 2.za politický subjekt DVOJKA SOBĚ.

Na mandát zastupitele rezignoval 9.6.2021.

 

 

Seznam rubrik