Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Vnímám to podobně. Tolerance k jinakostem a odlišnostem a pochopení bez předsudků ano, ale přerůstá to v něco ..........poněkud už šíleného.

7 1
možnosti
VV

Kdyz tak procitam ty inzeraty kde firmy hledaji spolpracovnik, vzdy se divim nad tim M, W ; O. Co je to tedy?

0 0
možnosti
LB

Děkuji všem za slova podpory i ostatním, kteří přinášejí do diskuze jiné názory.

1 0
možnosti
JP

Českým ateistům nedochází, že vědecké poznání nám neříká nic o tom, k jakému účelu ho máme používat. To určuje náboženství nebo ideologie. Proto není možné se divit, že se někdo za pomoci vědy snaží změnit podstatu člověka.

0 0
možnosti
JH

J87a70k96u63b 91H47o89z32a

26. 6. 2019 12:50

Já pořád marně čekám, až mi nějaké to třetí pohlaví ukáží. Mohlo by to hezky oživit svět pornografie. Dopředu upozorňuji pana Hornera, že hermafrodité jsou hříčky přírody a nikoliv norma.

13 0
možnosti
JR

to by me taky zajimalo,jak to vypada)))ale hezkej pohled by to uricte nebyl:-)

3 0
možnosti
Foto

Možná jste si toho nevšiml, ale odkaz, který uvádíte končí slovním spojením "_zahranicni_baje." V tomto duchu je k podobným zprávám také třeba přistupovat. Je to autentický záznam ze školy? Nemůže to být to žert, nebo provokace? Je takový pohled obsahem britských školních osnov? Je to obecný přístup britských učitelů nebo exces jednoho pitomce?

Přijde mi , že teprve po zodpovězení si těchto otázek má smysl o tom napsat článek a vůbec si nejsem jistý, jestli si lze na ně odpovědět tak, aby se to dalo prezentovat jako obecný jev v Evropě.

2 7
možnosti
JS

Pane Turnere, tak zkuste sledovat nějaké relevantnější prameny, například legislativní proces v Evropském parlamentu. Pokud jste normální, tak nebudete věřit, co tam vymýšlejí za "pohlavní úžasnosti".

Například nová předsedkyně německé CDU Annegret Kramp-Karrenbauer se do těchto politiků-aktivistů řádně obula a prohlásila, cituji: "Podívejte se na ty dnešní chlapy. Kdo z vás byl nedávno v Berlíně? Tam přeci vidíte takovou tu latté-macchiato-frakci, která zavádí záchodky pro třetí pohlaví. To je pro chlapy, kteří nevědí, jestli ještě smějí při čurání stát, nebo už musejí sedět." Za toto prohlášení se jí dostalo takové série útoků a urážek z úst vrcholných politků (a dokonce výzev k rezignaci), že skočit do vosího hnízda by bylo mnohem bezpečnější. Naštěstí tahle dáma není žádná ušlápnutá puťka (narozdíl od některých mužů, že?). Jako perličku mohu přidat fakt, že kanadský ministr pro imigraci Ahmed Hussen už před dvěma lety zavedl jako první na americkém kontinetě "genderově neutrální pasy", do kterých mohou "občané, kteří se necítí být ani mužem ani ženou, napsat do kolonky pohlaví písmeno X". A takových zpráv bych tu mohl publikovat nespočet.

10 0
možnosti
JZ

Jak jsem viděl titulek té zprávy, ani jsem to nerozklikával a nečetl diskuzi, jenom jsem si pomyslel: to jsem zvědav, která známá firma se téhle voloviny ujme v blogu. Napadl mě hned Nožička, popřípadě Čermák. No a na třetí možnost se projevila sama:-)

2 7
možnosti
VT

Já si zase vsadil na Vás pane Záturecký,. Než jsem rozklikl diskuzi vsadil jsem se s kolegou, že vy v ní určitě budete. Prostě dle mého toto téma nevynecháte. A vyhrál jsem. Ale kolega vsadil pouze 50 Kč oproti mé 100 Kč. Ale 50 taky dobré.

2 1
možnosti
Foto

Když se to včas nezarazí, tak potomci budou vděční za islám, který po svém vítězství v "civilizovaném světě" tomuto šílenství udělá rychle přítrž.

10 1
možnosti
PB

P87e11t35r 15B79u54r92i13a71n

26. 6. 2019 12:31

Naprosto přesně a velmi dobře napsáno, karma jako hrom.R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik