Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, pane Pinkasi, já to popletené nemám. To správci stránek Milion chvilek stáhli z hlavní strany video z Letné a dali tam z Václavského náměstí. Jinak, pan Frouz mluvil asi 5 minut, ale o to nejde, jde o způsob jeho uvedení občanům Benjaminem Rollem. Snad bude ještě k dohledání jinde, ani bych se nedivila, kdyby bylo následně upraveno

2 0
možnosti

Když už jste mi věnovala dvojnásobný příspěvek :-), pan Frouz mluvil opravdu pouze minutu a nic podstatného neřekl. Termín Sudety se nepoužívá ve státní správě, je ovšem běžně rozšířený v přírodních vědách ( geologie, botanika ) i společenských ( studie o ekonomické i sociální struktuře vysídlených oblastí ). Pokud chce někdo více vědět o panu Frouzovi, je toho na internetu celkem dost. Vyplývá odtud, že UK studoval právě v době sametové revoluce a je tedy zřejmě Čech jak poleno. Do Sudet se přistěhoval před pěti lety.

Mé stanovisko - vůbec nestojím o to, aby mi kázali morálku z pódia různí zpěváci, herci či teologové. Pokud ovšem Babiš chce stát řídit jako svoji firmu a odmítá každou sebereflexi, asi budou mít posluchačů stále více. K dezinformacím "Svobodného vysílače" škoda slov ...

1 1
možnosti

Madam, na videu, které jste sem z demonstrace Milionu chvilek na Václavském náměstí odkázala, nikdo Roberta Elvu Frouze neuvidí. To by si musel pustit záznam ze setkání 23. 6. na letenské pláni. Tam opravdu R. E. Frouz krátký vstup mezi 38. - 39. minutou má. A takhle popletené máte skoro vše. Škoda slov ...

3 3
možnosti

Dobrý den, pane Pinkasi, já to popletené nemám. To správci stránek Milion chvilek stáhli z hlavní strany video z Letné a dali tam z Václavského náměstí. Jinak, pan Frouz mluvil asi 5 minut, ale o to nejde, jde o způsob jeho uvedení občanům Benjaminem Rollem. Snad bude ještě k dohledání jinde, ani bych se nedivila, kdyby bylo následně upraveno

1 0
možnosti

A porad jsem se nedozvedel kdo ci co ten jahen opraveno na Jahen ze Sudet vlastne je.

Nabizi k tomu Okamurova SPD nejake reseni?

2 2
možnosti
Foto

No uvedl se, no a co? Co Vám vadí? Jáhen nebo Sudety? A i kdyby to byl potomek sudetských Němců, tak Vám do to nic není. Tady v Turnově je takových potomků dost, a to nemluvě od oblasti blíže k Liberci. I v naší rodině by se pár takových našlo, protože tady bylo obyvatelstvo pomíchané. Takže pokud Vám vadí i někteří členové naší rodiny, musím Vás považovat za ultranacionalistku! A to jsem velmi tolerantní!

FUJ! Rv

5 7
možnosti

Vy že jste tolerantni? Překroutíte obsah článku a hned mne onálepkujete. Nic z toho, z čeho mne obviňujete mi nevadí. Vadí mi vměšování Německa opět do našich záležitostí, snaha o rozmělnění evropských národů a jejich státnosti, ovlivňování našeho politického vývoje a hrozba prolomení Benešových dekretů. Že Vám to nevadí?

FUJ! Rv

7 4
možnosti

Vazena pani, domnivam se ze Jahn je i v tomto pripade jmeno a proto se musi psat s velkym pismenem, stejne jako Jiri z Podebrad. Opravdte si to prosim, nebo mne poucte co ten jahn ze Sudet podle vas je.

1 2
možnosti
Foto

Domníváte se , ovšem, navíc mylně;-)

4 0
možnosti

jedine co pod videem je, je cislo uctu. Uvazuji, ze podniknu urcite pravni kroky k tomu, aby bylo prosetreno, k cemu jsou vybirane penize urceny, a jestli nahodou neskonci v necich kapsach. Muze se totiz teoreticky jednat o trestny cin.

1 0
možnosti

Co chcete dělat za právní kroky, vážený pane, když se neorientujete správně ani na internetu? Promiňte, ale takhle střílet od boku? Viz odpověď níže.

3 1
možnosti

Video naprosto nesmyslne a bez jakychkoli predlozenych dukazu neb tvrdit "mam dokument, ktery dokazuje to ci ono" je velmi vtipne. Je to asi jako tvrdit, ze mam dokumenty, ze jista Holotova je vlastizradce kolaborujici s lumiky a navic kooperuje s motyle. Nehlede na to, ze zadne spojeni pod videem neni. ale co, nekdo veri na jeziska, nekdo jiny na chemtrails a podobne hlouposti.

7 2
možnosti

Pod videem není číslo účtu, pod videem je značka uživatele nikomar belt a když ji rozkliknete, ukáže se vám jeho domovská stránka a nahraná videa, když rozkliknete informace, objeví se vám odkaz http://www.investigace.com, kde je i telefon a jméno jsem dohledala na facebooku. Já se poroučím a když se neumíte pohybovat na internetu a pracovat s informacemi, tak se alespoň slušně chovejte a nikoho tu neurážejte. Děkuji

3 1
možnosti

Nemám pochopitelně žádné informace, ale domnívám se, že Letná je pokračováním akcí na likvidaci odpůrců přistěhovalectví: Slovensko, Rakousko nyní Česká republika. Na Maďarsko a Polsko má přijít řada později. Věřím představitelům svého státu, věřím selskému rozumu a doufám, že na to neskočí.

3 1
možnosti

Nemáte žádné informace, domníváte se - co víc chtít? Prostě to tak je, to dá selský rozum!

3 1
možnosti
Foto

Přiznám se, že mne to též zarazilo.

Působí snad Milion chvilek v režii sudetoněmeckého Landsmandschaftu?

Též jsem se o tom zmínil v mém blogu.

Za mne karma R^R^R^

5 6
možnosti

Pane Petříku, pokud máte zájem o debatu, běžte si diskutovat pod svoje blogy.

8 4
možnosti

J16i74r53i 83B55o92r

26. 6. 2019 10:35

Výraz Sudety se dříve používal víceméně pro pohraničí.

3 0
možnosti
Foto

Výraz ano, užívaný tu účelově, občas vydávaný za až ,,zvykový", ovšem potom správně toliko s malým es na začátku. Nejsou sudety jako Sudety;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.