Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

Zatím jich mám 9, ale ty odchody nedávám dobře..ano,pomůžu jim, nenechám je trpět, ale jak trpím já, to si umí představit jen ti, co uvažjí o zvířatech jako Vy...a ano,mám kočky..všechny z ulice nebo z útulku,nechtěné, zbytečné, toulavé...a všechny u mne našly domov a lásku...

2 0
možnosti
KT

Naše standardní číslo je pět, nejvíc jich bylo sedm, teď je to už druhá várka a zbyly jen tři. Všechno to byli a jsou různí odloženci a všichni byli miláčkové. Jen to loučení je příšerné.

3 0
možnosti
Foto

Spíš člověk. U nás v domě bydlí starší paní s vlčákem hned vedle mě a naproti mají labradora a vůbec o nich nevím. To spíš ty noční opilecké zpěvy pod okny jsou snad horší než vytí vlků na měsíc.

1 0
možnosti
FL

"Zvířátka nebyla stvořena k utrpení, ale pro naši radost a krásnější svět." - Štěkající čokli jsou pro mne každé ráno utrpením. To Bůh zase jednou něco nezvládl

0 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik