Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P55e78t43r 48B44u36r26i23a98n

25. 6. 2019 14:21

Souhlas, karma.

6 0
možnosti
RW

1. "Nová ministryně spravedlnosti mu má, podle názoru demonstrujících, pomoci se vyšetřování, nebo obvinění zbavit." demonstrovat si může začkdochce, ale mně připadá naprosto správné, že nikdo ze zodpovědných politiků na podobné "důvody pro odvolání" nereaguje - ministr školství by, podle mého názoru, mohl zavést nezdravé školní svačiny - necháme ho proto také odvolat????

2. "Nikdo nezpochybňuje pozici hnutí ANO. Vyhrálo volby." - samozřejmně je zpochybňováno právo vybrat premiéra, je zpochybňováno právo vybrat ministry. Je zpochybňována nestrannost policie a státního zastupitelství, jsou zpochybňovány kontrolní mechanismy od ministerstva financí přes ministerstvo zemědělství až po státní zastupitelství - pokud by tyto obavy byly oprávněné je naprostý nesmysl žádat odstoupení premiéra a věřit že to problém vyřeší.

4 3
možnosti
Foto

No jo, nemáte to Vy, demonstrující vůbec lehké, máte mezi sebou i škodnou. A počkejte, až Vám dojde, že ta opozice, v jejíž jménu na demošky chodíte, nám vůbec raději vládnout nechce, protože se toho bojí, jako čert kříže... :-)

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=718740

11 5
možnosti
Foto

Ještěže tak. Dovedete si toho mluvku Fialu představit v roli premiéra?

3 4
možnosti
MR

Jedna dnešní nápověda od vesmíru. Vidím na iDNES video s nápisem "Dnes by byla influencerka" Začíná výstavba o Medě Mládkové ... Slovo influencer je dnes in u mladé generace, zvláště na síti. Je to i styl života.

Význam a původ slova influencer má původ v anglickém jazyce a je odvozeno od výrazu influence (vliv). Slovo influencer popisuje jednak jev, skutečnost či záležitost, mající určitý vliv a dopad na danou situaci. Druhý význam influencera je vlastní člověku, jenž má určitý vliv, čili svými názory, postoji a myšlenkami dokáže působit na druhé lidi (uživatele, zákazníky...). Influencerem může být kupříkladu osobnost z veřejného života (tv herec, politický činitel, moderátorapod.) nebo člen různých skupin a komunit.

K tomu se mně vybavil marketing a odstupy mezi demonstracemi a to že další bude 16 listopadu ... Dále je zde bankovní účet jež běží a vesmír napovídal dále ... Není náhodou taky ? ;-D Co vlastně nám nabízí čím může naší republice prospět ...

1 0
možnosti
Foto

Karma.Jediný kdo se cítí zneuznaný je Klaus se svou hrstičkou kolem svého IVK.Celkem pochybuji zda by se mezi demonstranty našel vůbec někdo,kdo bere jeho bláboly ještě vážně...

13 2
možnosti
DH

D11a72v59i43d 88H77o89r60á60k

25. 6. 2019 12:50

Hlavně, že Vaše bláboly na zdejší diskusní pavlači, jak to označila vševědoucí penzistka Jandová, bere ta hrstečka zdejších diskutérů vážně;-D

8 9
možnosti
OP

Dovolím si poznamenat, že to, jak se k masovým demonstracím stavějí současní a někteří bývalí vrcholoví politici, svědčí o jejich ubohosti a absolutním nezájmu o hledání co nejlepšího řešení

9 2
možnosti
JH

J95a35k87u48b 72H16o71z11a

25. 6. 2019 13:11

Ehm, problém je v tom, že o hledání řešení zřejmě nejde ani oněm pořadatelům demonstrací. Natož těch nejlepších.

8 5
možnosti
Foto

Mě řečníci taky otrávili. Zcela odlišná témata, nic konkrétního nepřinášející obsah, prázdné fráze. Vnímala jsem to jako zneužití masy lidí.

Dodávám, že mně osobně přišla pozvánka na "koncert na Letné". Už to bylo zavádějící.

9 7
možnosti
VH

Jenže ono se říká koncert ledasčemu. Například "jejich souhra v práci, to byl jedinečný koncert". To jste ještě neslyšela?

3 1
možnosti
RJ

Vám vadí ž někdo přišel na velké schromáždění lidí říct svůj názor?

Sice to nebyl zrovna názor který jste chtěla slyšet, prý cosi o EU a teplotě, ale i tak byste ten názor měla nadšeně tolerovat.

1 0
možnosti
Foto

Organizátoři dokázali, že to dokáží.... tedy že dokáží zaplnit Letnou. Ovšem v době sociálních sítí to není zas až tak složité, zvlášť když jsou takové akce zrovna in. Za totáče bylo totéž podstatně složitější.

2 5
možnosti
MR

Kdyby situace byla opravdu vážná, tak zde platí ono okřídlené, kuji železo dokuď je ... , příklad Francie. Takhle se vlastně vzdalujeme původnímu stavu věcí v té době, dále doba a vše kolem se mění a rozvíjí a jsou už jiné skutečnosti, priority, pohledy, situace, tak to se drží společnost i politická scéna v šachu a spadá to do linie revolt mladých generací tak jako třeba studenské bouře v 60 letech na západě, hnutí Hippies, New Age, Arabské Jaro, Evropské jaro ...

1 5
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik