Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Vám vadí ž někdo přišel na velké schromáždění lidí říct svůj názor?

Sice to nebyl zrovna názor který jste chtěla slyšet, prý cosi o EU a teplotě, ale i tak byste ten názor měla nadšeně tolerovat.

1 0
možnosti
Foto

Organizátoři dokázali, že to dokáží.... tedy že dokáží zaplnit Letnou. Ovšem v době sociálních sítí to není zas až tak složité, zvlášť když jsou takové akce zrovna in. Za totáče bylo totéž podstatně složitější.

2 5
možnosti
Foto

Jistě dostat na Letnou skoro 300 tisíc lidí je uplná brnkačka, jenom Konvička to nedokázal, jinak v podstatě každý....;-D

9 1
možnosti
VH

Je to jistě jednodušší, než v době vylepovaných plakátů či ještě dávnější době "šeptandy".

Jen jste zapomněla to podstatné: Především musí ti lidé důvod a chuť se demonstrace zúčastnit. To je důležitější, než způsob komunikace.

7 0
možnosti
Foto

Důvod se vždycky najde;-)

1 1
možnosti
MV

Moudře řečeno... !!

1 0
možnosti
PB

P97e95t19r 80B10u75r39i23a70n

25. 6. 2019 14:24

Za totáče to bylo jednodušší v tom, že celá země byla ve srabu a měla jednotného nepřítele.

3 0
možnosti
Foto

Naopak. Informovanost nebyla bůhví jaká, aby se lidé něco dozvěděli, stálo to mnoho úsilí. Navíc existovala reálná hrozba, že demonstrace dopadne špatně (stačilo, aby Václavík vydal rozkaz). Ostatně ani předcházející demošky tehdy nebyly žádná selanka.....

2 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik