Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma nejen za článek, ale již i za samotný velmi trefný nadpis!! R^

1 0
možnosti

Autor má velkou pravdu. opozice je vždy velmi důležitá,protože dokáže objevit chyby vládnoucí partaje.Dnes jsou všichni tací "jednohubkové",kteří mluví nesmysly. Politici,za kterými nestojí nikdo, jsou směšní.

ANO je záchranné lano,které se po vylovení z marastu zahodí. To není žádná státotvorná strana- nemá kádry k použití. Jen se podívejte na soustavu, či sestavu ministrů za poslední roky- docela hrůza.

I sestava parlamentu je hrozná. 80 % lidí tam nemá co dělat.!

2 0
možnosti

Vladimíre, ale já tomu rozumím a naprosto s prof. Fialou souzním. Je třeba, aby se současná vláda a její členové odkopali sami, aby sami podkopali tu slepou důvěru svých souvěrců. Tak jako to dělá sám AB, je třeba jako mantru stále opakovat, co všechno je špatně, ale je také třeba, aby si své nezvolení v dalším volebním období sami zasloužili. A také je potřeba, aby se opozice stmelila, aby posílila. Podle mne bude nezbytné to, co navrhoval Vít Rakušan, aby se demokratický blog spojil do jedné strany, tedy aby se hlasy nás, kdož ANO nechceme, nerozdrobily, ale aby převážily ty od voličů ANO. Protože, nechci být špatným prorokem a naivkou v jedné osobě, nevěřím, že by tolik těch, kdo hnutí ANO věřili, volí a věří, změnili názor, že by uznali své pomýlení a nechání se napálit. Z těchto (a nepochybně mnoha dalších důvodů) bylo primárním cílem středečního jednání přesvědčit ANO, že je řešením vyměnit premiéra a současně ukázat, že ANO=AB a že v samotném hnutí panuje jistota (nejen přesvědčení), že bez AB by nebylo ANO Anem.

1 2
možnosti

Vážená paní. Myslím, že jste špatně pochopila co se tady děje a aktuální divadlo posuzujete podle prvního plánu a vám nejbližších kulis. Drama se ale odehrává pravidelně v druhém a třetím plánu. Dokladem jsou naivní představy o sjednocení stran demobloku. Kolik minut by podle vás přežilo sjednocení vzájemně naprosto nesourodých stran se dvěma tmelícími prvky - boj o koryta (Piráti a ODS) a o přežití (ostatní) ? Nechcete být - dle vlastních slov - naivka a špatný prorok. Presentujete přitom naivní představy špatného proroka.

Středeční jednání bylo debaklem opozice. Jejich avizované hlavní argumenty proti vládě (nečinnost, mezinárodní ostuda apod.) shodil se stolu každý projev příslušného ministra. Vláda pracuje a opozice tlachá. Takže klasický fungující parlamentní systém.

4 1
možnosti

Von je pan Fiala celý takový jakože tvarohově - želatinový ....

1 2
možnosti

Neúspěšný pedagog, který se dal na politiku. Co jiného od takového člověka čekat?

1 1
možnosti

Nejsem Babišův volič ani zastánce -ale vadí mi jedno: presumpce neviny by měla být bez výjimky platná pro každého občana ČR! Proč tedy neplatí u Babiše? Až bude odsouzen, bude jeho odvolání/demise jasné -ale do té doby..

5 2
možnosti

Babiš prostě víc skupinám vadí a to asi dost zásadně. Přicházejí buďto o velké peníze nebo o možnost udělat z ČR a z Evropy to, co chtějí oni.

Argiumentovat presumpcí neviny Babiše je dnes už marné, propaganda už byla dávno rozjeta, mozky ovlivnitelného davu vymyty a pro ně je už Babiš vinen a odsouzen.

Ten nástroj k odstranění Babiše, vytvořený šmejdy v pozadí, je už prostě hotový a nyní jen víceméně zbývá čekat, jak si s ním Babiš poradí.

1 1
možnosti
Foto

Asi byste neměl být jak mina a reagovat na první našlápnutí. Fiala má pravdu, nechce svrhnout celou vládu, jen požaduje odstoupení premiéra, to kdysi v dávných dobách býval zcela legitimní požadavek, libovolná strana vyhrála volby, delegovala svého premiéra, ten jen lehce šlápl do fekálií a strana ho odvolala nebo on sám odstoupil, aby dále stranu nepoškozoval. A to stejné požaduje Fiala, že to není možné, protože současný premiér je Zeus hromovládný a současně majitel strany opravdu není vinou Fialy.

2 1
možnosti
Foto

Fiala stále dokola hledá v běhu hlavou napřed cestu skrze třímetrovou betonovou zeď. Tedy dělá zbytečné věci, které ho za zeď nepřivedou. Měl by se spíše soustředit na hledání žebříku, který by ho přes zeď bezpečně dostal. A ten žebřík, to může být jen za prvé dobrý program a za druhé dobrý program, kterému budou voliči věřit...

4 2
možnosti

M36i60l97a64n 97K83e53s77l

26. 6. 2019 15:19

Kráva i vůl jsou užitečná zvířata.Kam však zařadit eunocha na hlavu,kterému místo toho mezi nohama vymiškovali rozum z hlavy.Co si myslet o tom,kterému trvalo polovinu volebního období než přišel na to,že všichni jsou kromě samozřejmě kromě něho ,krávy a voli.Je dobré si uvědomit- chci li zvítězit nesmím soupeře podceňovat.

0 0
možnosti

Vládnout bez ANO by znamenalo buď s komunisty, to asi ne. Nebo by musel slíbit obecné referendum a osvolatelnost politiků pro podporu Okamury. Jenže referenda jsou pro takzvané "demokraty" větší zlo než ANO a KSČM dohromady. A jak by se těm kašparům na Letný nyní hodila Okamurova refereda a odvolatelnost. Jenže to by se dalo použít i na jiné politiky. A odvlovávat se smí, jen, když si to samozvaná elita přeje.

8 1
možnosti

J40i17r73i 90C20e68e

26. 6. 2019 10:02

No a do toho se nechal slyšet Stanjura, že teda... jako... už... začínají pracovat na programu...

4 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám