Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Co bude....?

Vstanou noví bojovníci ! Pardon - noví politici.

2 0
možnosti
Foto

Pokud by se v SSSR nedostal k moci Stalin, pokračovala by tam zřejmě občanská válka a Rusko by se asi rozpadlo už tehdy. Hitlerovi by potom stačilo poslat německé vojáky do Ruska na bicyklech a zavést tam pořádek.

Co by bylo s námi, těžko říct, ale blogy bychom asi nepsali.

0 0
možnosti
PB

P22e11t10r 73B24u34r83i13a62n

25. 6. 2019 16:20

Paradoxní na té vaší povídačce ovšem je to, že i kdyby do Ruska vtrhl kdokoliv a i kdyby tam občanská válka trvala 30 let, stále by bylo méně mrtvých, hladomorů a lidského utrpení než to, co předvedli bolševici se Stalinem v čele.

2 0
možnosti
OP

Co bude? Buď bude pokračovat demoralizace lidí až k jejich naprostému úpadku, nebo se vzchopí parta nových lidí, která obrátí kormidlo a bude motivovat národ k návratu ke slušnosti, čestnosti, odbornosti a dalším hodnotám

2 0
možnosti
MB

Olgo máme nějaký věk, i jiné názory. Ctíme se, už ani k minusování nedochází. (/Mj. nic to neřeší). Tady vidím názor, se kterým 100%souhlasím. Mírně poupravím - My jsme již narazili na korálový útes mravnba a cti. Tvoří jej AB + MZ. Loď má díru v boku a klesá. Z různýcvh důvodů, je stará - věk ji hlodá, nebo je zase vyšetřovaná. Kapitán sledán jako poloblázen, který machinuje s lodnémi lístky tržeb! Je dobře, že se potápíme - Pak logicky nastane to vynoření se nad hladinu. Prvda, mnozí budou zmateni a lapat po dechu - Taková krásná plavba to byla ! ... :-)

1 0
možnosti
MS

Až tu Babiš a Zeman nebudou, budu dělat místo brambor rýži.

1 0
možnosti
Foto

Aneb dle scénky Pupák na plovárně (Š+G): "Tak to máme - další utonulý..."

V daném případě odškrtneme dva. R^

0 0
možnosti
JR

vzhledem k tomu, ze Ovcacek ohlasil nastup do politiky, uz bych se o budoucnost nebala a nestarala:-):-)

2 0
možnosti
Foto

Spasitel je tu! Aleluja!

2 0
možnosti
MB

Nelze nevidět, že pro mnohé sehrává Obrovskou roli - Vůdcovský a autoritativní režim. Nemám jiného vysvětlkení, že tedy Vůdci a Autoritami sami sobě nejsou! Já mám řešení snadné - až padne AB - Tak jej hahradí má mladší dcerka! Hospodaří se svým - Dluhy netvoří, cizí jazyky rovněž ovládá. Nic mi neslibuje, nezesměšňuje se. Pravda, v STB a KISČ nikdy nebyla a nikým prošetřovaná taky není! Tož nevím ... :-)

1 0
možnosti
JB

J77i35ř20í 64B74o17č60e60k

25. 6. 2019 11:39

co bude ? bude líp

2 0
možnosti
ZH

Prostě jejich funkce bude dělat někdo jiný. Ráj na zemi nečekejme, ale Babiš nasadil laťku tak proklatě nízko, že bude obtížné ji podlézt.

3 0
možnosti
MB

- AB nasadil laťku tak proklatě nízko, že NEBUDE OBTÍŽNÉ - JEJ PŘEKROČIT . V době růstu tolik Dluhů ještě nikdo nenarubal + Letnou tak snadno vyprodal Novela Služeního zákona = Miluj Vůdce svého a následuj jej ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Co by bylo, kdyby Stalin podpesal smlouvu s V. Británií a Francií o společné boji proti nacistickému Německu, ještě předtím než bylo napadeno Polsko a nepodmiňoval by podepsání smlouvy se souhlasem s vojenským obsazením Polska a Finska, a pak to podepsal s Hitlerem,

2 0
možnosti
Foto

Taky dobrá otázka... Bohužel "co by bylo kdyby..." nemá vliv na to, co je teď a co bude (toho jsem si samozřejmě vědom)

1 0
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 21,63
  • Průměrná čtenost 1287x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik