Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Žádné univerzálně platné morální principy neexistují, proto nemůže být morálka nad politikou.

2 0
možnosti
OP

Ano, morálka nad politikou je, jenže morálka v Babišovi nakloněné společnosti je tak nízká, že se odmítají zabývat jakýmikoliv fakty, natož pak nějakou morálkou

1 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale patrně se probudila generace, která to chce změnit.

2 0
možnosti

Bohužel, první, kdo si přestal vážit myšlenek a přebíjel rozhodnutí ve sněmovně o jediný hlas byl Václav Klaus! A morálku pro jistotu odvrhnul předem! Zhasnul a děj se vůle Satanova a starých komunistů! :-)

2 0
možnosti

R^

Jo, ale co s tím, když na prameni sedí ropuchy, manipulovatelní opilci a estébáci. A jsou zabezpečeni proti jakémukoliv demokratickému vlivu. Nemají stud, nemají úctu k člověku, nemají úctu k pravdě, lžou, žijí závistí, nenávistí, pomstychtivostí, arogancí, podvodem a ovládají policii a justici?

V Listopadu jsme to řešili pokojným předáním moci z rukou komunistů do rukou komunistických postkomunistů a dnes se nám to tu mstí!

Morálka? Ta chyběla a chybí stále komunistům před Listopadem i po Listopadu!

:-)

4 0
možnosti
SB

A kdo tu moc v listopadu 1989 převzal? nebyl to snad Václav Havel?

2 2
možnosti
JH

Od starého, zkušeného politika bych opravdu, ale opravdu, takový průjem nečekal:-)

4 2
možnosti
Foto

Můžete uvést argumenty? Pocity do diskuse nepatří.

1 0
možnosti
PK

Pane Payne, pamatuji vaše působení v politice a celý váš blog jako by na to zapomněl. To že jste schopen posuzovat kdo je a není dobrý podnikatel, to je skutečně expertní hodnocení k pousmání, bo vy jste dělal velký byznys?

Jako politik by jste si měl pamatovat, že je možné mít nějakou představu , ale pakliže nemáte většinu sklouzáváte stále více do kompromisů, které vše vedou jinou cestou, zrovna od Vás bych tuto sebereflexi očekával.

6 2
možnosti
Foto

Ano, dělal jsem velký byznys.

Takže chcete říci, že Babiš za nic nemůže, že je pouhou obětí doby?

0 0
možnosti
SN

:-)......Mohla jste to napsat krátce......korýtka jsou prázdná, je třeba udělat všechno proto abychom se k lizu znova dostali. Morálkou se neohánějte, Vám i Vašim soukmenovcům jde jen o prachy! Lidé co chodí k volbám nejsou hloupí! RvRvRv

3 4
možnosti

Rv Stando, nechtěl byste nechat těch keců a vydělávat si poctivě? :-)

5 1
možnosti
SB

Aby bylo jasno,. jaký člověk nám v tomto článku káže morálku, podívejme se, co se stalo v roce 1998:

...............................

Vážnou dopravní nehodu, při níž byli dva lidé těžce zraněni, způsobil ve středu večer poslanec ODS Jiří Payne. Vyplynulo to z informací, které včera poskytli středočeští policisté. Za poslední dva roky jde podle dostupných informací již o čtvrtou autonehodu, jíž byl Payne účastníkem. Nehoda se stala v obci Světice v okrese Praha-východ. Podle policie Payne jedoucí ve felicii nerespektoval při přejíždění křižovatky s hlavní silnicí dopravní značku "Stůj, dej přednost v jízdě" a vjel do křižovatky. Zde se střetl se sanitkou, vozem Škoda 1203. Při nehodě byla těžce zraněna Paynova jedenáctiletá dcera a také pětadvacetiletý řidič sanitky.

.............................

Takový člověk tady něco bude psát o morálce?

Když už se něco takového stane, má se člověk po zbytek života držet v ústraní a má skromně mlčet.

On místo toho pokračoval v politice a ještě si dovoluje psát blogy o morálce.

2 2
možnosti
Foto

A Vaše dopravní nehody? ;-(

2 0
možnosti
MS

Dobrý podnikatel by nenakupoval akcie Profrostu 6x dráž, než druhý zájemce ve stejné době. Jenže to už se nehodí do definice správného hospodáře a podnikatele.

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz