Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Braun, ráda čtu Vaše blogy, i když nestíhám všechny. Cítím v nich lehkou kontroverznost (patrně proto, že nerozumím židovské otázce, omlouvám se..., prostě nerozumím), možná kdysivá rebelství..., ze které mi téměř vždy pak vykrystalizuje velmi zajímavý cenný názor a tím je pro mne i tento Váš blogR^. Člověk musí být stále ve střehu a nepodlehnout davu, udržet si vlastní názor a nadhled:-)

0 0
možnosti

Dnes jste mne svými odsudky nepotěšil. Naivní transparenty jsou jen obrazem stále naivní společnosti. Ani nesouhlasím, že jde o profesionální vedení demonstrace bez emocí.

Naopak souhlasím s Vámi, že je dobře, že se naše občanská společnost probouzí a aktivizuje na obranu našich svobod a naší demokracie proti představám starých struktur.

Bohužel začátek demonstrace nám ČT nedopřála. Snad tam měl mít i kacířské řeči Václav Klaus. Inu, zemanovci, babišovci, klausovci a komunisti táhnou za jeden jediný provaz! Nevěří, že spontánní setkání čtvrtky milionu občanů v zájmu demokracie je možné.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Já začátek sledoval na seznam.cz jenže tam to bylo o diskusi v jakémsi studiu a tak jsem přešel na centrum.cz kde záznam probíhal v naprosto odpovídající kvalitě. Bohužel idnes se moc nevyznamenala protože stream se sekal a navíc, pokud jsem sledoval chvíli, bylo to vše jako tradičně z různých úhlů. ČT jsem netušil že přenos bude vysílat takže jsem jí ani nezkoušel.

K tomu prvnímu odstavci, já to prostě tak vnímám protože ta neděle je často dávána do souvislosti s rokem 89 a já to tak necítím. Celkově jsem svůj blog nepsal jako odsudek ale jako jakési rozpaky. Na chválu či odsudky je podle mne ještě brzy.

0 0
možnosti

Minář je reinkarnovaný Jan Hus po 500 létech.

2 1
možnosti
Foto

Zajímavá diskuse. Jen se ukazuje, jak někteří lidé stále mají problém pochopit, že nejsou jednoduchá řešení a že neexistuje jediný správný názor. Kromě pravdy ovšem ale i ta dokáže být někdy zakulacená a klikatá.

Oč mi v mém blogu šlo je, že vyjádřeno naprosto jednoduše : jakkoliv probíhající demonstrace vnímám naprosto pozitivně a jejích oprávněnost není možno zpochybnit, tak současně mám velký problém uvěřit organizátorům, že jejích snaha je maximálně upřímná, bez nějakých vedlejších zájmů. A znovu opakuji, těmi zájmy nemyslím zájmy kohosi v pozadí ale například vlastní ego, přehnaná rebelie, drobek anarchistického myšlení, které je pro každou mladou generaci typické. Protože pokud mám pravdu v alespoň jednom z těchto bodů, pak zde existuje nebezpečí, že ta snaha, která jistě vznikla jako touha po změně a únava či otrávenost ze směřování země, bude zneužita těmi, kdo jen v pozadí čekají na příležitost. A nenechme se mýlit. Ona to nemusí být zrovna TOP 09 nebo SPD které jsem v blogu jmenoval. Je zde daleko hrozivější politický subjekt, který jen čeká až dostane znovu šanci uchopit se moci. Jsou to komunisté.

Zmanipulovat dav nebo celé národy není nic moc složitého. Dostat na náměstí 300 tisíc lidí je sice obdivuhodné ale není to v době sociálních sítí a svobodných medií nic nemožného. Daleko složitější je, udržet nastoupenou linii. A tady mám trochu obavy, že se to začíná tříštit. Vzpomeňme jak to začalo. Protest proti B+B, tedy Babiš -Benešová tým. Jak jde čas, nabalují se ale další požadavky. Před začátkem nedělní demonstrace na televizi seznam vystoupila například "komička" Pazderková, která tam blouznila o nutnosti ekologie a ochrany planety. Ale to už se dostáváme někam úplně jinam a pokud se v tom bude pokračovat, tak nakonec ten původní cíl a požadavek zanikne a vznikne jakýsi hybrid.

6 1
možnosti
Foto

a závěrem ještě jedna věc, protože takové pitomé podezření se zde v diskusi objevilo. Nemám potřebu se nikomu zalíbit a nemám obavy z toho, že někoho urazím. Vždy píši tak jak to cítím s vírou, že čtenář není hlupák a pochopí co a jak myslím. Nekalkuluji a nejdu s žádným davem.

4 1
možnosti
Foto

Proč projevovat lítost. Ze soucitu, či abych si některé nepohněval? Sdělil jste své pocity a dojmy. To je jistě v pořádku. Sledoval jsem nemalou část oné demonstrace, mj. i její úvod, ale i její zakončení. Navíc nejen na ČT, ale i na tv.Seznam, a to i současně. Na to stačí ,,standart" PC ke kterému mám i další monitor. Nevím jak komu, ale nebylo a není mně třeba kometánřů kohokoli k tomu, abych si nemohl udělat úsudek vlastní. Vč . srovnání vystupování i mimo této události některých z aktivistů v čele onoho hnutí. Nepovažuji je za ,,spontánní", a to z více důvodů, nemluvě o ,,vysvětlení Mináře, že jej osobně dali ,,do pohybu" dvě SMS, Jen jedno je jisté. Spoustě lidí vadí ,,persona" Babiš. A jediným cílem je odstranit jej z politiky, resp. jej odstavit alespoń na vedlejší kolej. Zda, jak moc, pokud vůbec se to podaří, je otázkou jinou. Stejně tak jako případné řešení ,,poté". Politika není dětská stolní desková hra. Nebyla nikdy, není a nebude. Natož nedělní školu, vedenou členy armády spásy. Realita je daleko jiná, a velice tvrdší.Třeba i proto, že se příliš, pokud vůbec, neliší od jakéhokoli byznysu.

4 0
možnosti
Foto

A sám sobě věříte?

A komu ještě nevěříte, ať to tu máme komplet!

Řekl bych, že Vám unikl smysl celé akce, takže se ji snažíte zpochybnit hnidopišským rejpáním do jednotlivců.

4 8
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, vám zase unikly celé pasáže mého blogu.

6 1
možnosti
MS

Tady snad nejde o jednoho Mináře, nebo pána v kloboučku, ale o těch 250 tisíc lidí, kteří přišli na Letnou. Těm taky nevěříte?:-/Rv

5 0
možnosti
PK

P67a74v17e56l 56K95h97a13i83l

25. 6. 2019 10:36

Záleží na tom v čem mu nevěříte, já se mu (přiznávám) moc nevěnuji. Ale řekl/i, že naplní Letnou a to splnili. A. Babiš naproti tomu sliboval mnohé a nesplnil to, jeden den něco prohlásí aby to za dva dny popřel s tím, že neměl informace. :-)

3 0
možnosti
AL

Je mi líto- ale já tomu Minářovi prostě nevěřím

-----------------------------------------------------------------------------

.

Je vidět, že jste moudrý muž. R^

3 1
možnosti
Foto

Ale demokracii věříte? Máte ji přeci rád! Rv

1 2
možnosti
AN

Pro Jakuba. Jako řečník by se hodil Zeman, ten papír nepotřebuje, jak se to někomu nebude líbit, a používá vlastní myšlenky. :-)

2 1
možnosti
LB

Lumíci, gumídci...., článek vlevo dole ;-D Ještě Ovčáček hledá?

5 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy