Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podívejte se na vývoj USA - ať tu imigraci brzdí třeba i ploty a zdí, bílý Američan je pomalu a jistě na ústupu - vidíte budoucnost Evropy - jednak tomu přílivu imigrantů nedokáží zabránit a druhak ten mix lidí sice přináší nové situace, ale tyto nelze jednoznačně označit za negativní. Zkrátka strach má často velké oči.

0 1
možnosti

Nesouhlasím s Vámi. Migraci lze zabránit. V USA tomu hází klacky pod nohy demokraté a velká města ovládaná demokraty. Když se chce, tak jde všechno.

Ano, strach má skutečně velké oči, ale proč myslíte, že mám strach? To, že vidím to, co jiní nevidí, nebo nechtějí vidět a upozorňuji na to, znamená, že mám strach?

2 0
možnosti

Role populistických hnutí je v tom, že poukazují na nejhorší problémy, ale řešit je umí pouze obrácením všeho naruby. Evropa Evropou zůstane, protože v ní stále žije dost normálních lidí, kteří problémy vidí, ale zatím se neodhodlali se zapojit do jejich řešení. Jejich čas jistě přijde :-)

1 2
možnosti

Jak dlouho jí to podle Vás vydrží?

Demografický vývoj je neúprosný. Když má jedno etnikum délku generace 20 let a 4 děti na ženu a druhé etnikum délku generace 30 let a 1,5 dítěte na ženu... A k tomu migrace. Do toho tiká problém s důchody. Nemusím být Albert Einstein, abych věděl, že má Evropa problém. Ve velkých městech západní Evropy je to už jasně vidět.

Ale nám se to samozřejmě vyhne, že ano... Kdo by k nám šel, že...

A to o populistických hnutích ani nebudu komentovat...

3 0
možnosti

J46a25k40u93b 12Š41o65l87c

25. 6. 2019 10:09

Lidé to evidentně chtějí - viz volby, tak se bohužel nedá nic dělat.

3 0
možnosti

Dá se lidem nastavovat zrcadlo. Prohrát můžeme, bojovat musíme.

1 0
možnosti

Vše se odvíjí od porodnosti - přesvědčte evropské ženy aby každá porodila alespoň 3 děti a Vaše vize se nenaplní.

1 1
možnosti

Zde nějaké přesvědčování nepomůže. Je potřeba o tom mluvit a změnit náladu a výchovu ve společnosti. Lidé na to přijdou sami. Dnes média ovšem pracují proti nám - např. podporou multikulturalismu a stylu života ́po nás potopa ́. Tohle je práce pro politika, pro lídra.

I když ale porodnost nevzroste, tak já nemám problém s poklesem počtu obyvatelstva, jakkoliv by to s sebou neslo velké ekonomické problémy. Jenže když je to spojeno s masivní migrací nám nekompatbilní kultury, tak je to sebevražda.

6 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."