Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^Ono je to těžké. Psi na nás spoléhají a když mají pocit, že jsou v tom sami, tak to řeší třeba rvačkou. Bee nemá ráda cizí psy. Proč? Je ovčácké plemeno a má vrozené chránit mě. A proto to musím řešit já. Někdy je to těžké jí vysvětlit, že je všechno v pořádku. Je to jenom o tom porozumět svému psu. A oni nám často rozumí líp než my jim.

2 0
možnosti
Foto

Dani, to jsi vyjádřila přesně - porozumět svému psu. Obávám se, že někteří lidé ani nevědí, že by se o to měli snažit.

1 0
možnosti
Foto

Nezodpovědných majitelů nezvladatelných psů se bojím snad víc než těch psů...:-P

R^

3 0
možnosti
Foto

Ono to jde dost ruku v ruce.;-)

1 0
možnosti
Foto

Kdo se bojí psa, ať nechodí mezi lidi!;-D

1 0
možnosti

Nemám nic proti pejskům, jelikož za to případné špatné mohou jejich majitelé. Nedávno na mě skočil (naštěstí) menší pes a když jsem se ohradil, tak mi jeho majitel řekl: "Co děláš v..e, vždyť ti skočil jenom na kalhoty.

1 0
možnosti
Foto

Běda, kdybyste se toho psa dotknul, pokousal by Vás sám jeho majitel:-/

1 0
možnosti
Foto

R^ Mám na hlídání Ajku, fenku, která zpočátku myslela, že když nemá páníčka, že si užije, ale laskavými a jasnými pokyny velmi rychle pochopila, že si více spolu užijeme, když budeme v pohodě. ;-) Nesmím ale zapomenout na dobrou výchovu majitelů.:-)

2 0
možnosti
Foto

Teď jsi jí teda udělila takovou pochvalu, že by se Ti měla odměnit umytím celého obličeje:-)

1 0
možnosti
Foto

Chodit k lidem nebo se těšit na jejich návštěvu, pokud mají takového nevychovance, se nekoná...

1 0
možnosti
Foto

A naopak dobře vychovaní, případně i vítací psi jsou přínosem:-)

0 0
možnosti
Foto

nedávno v hospodě na zahrádce pobíhal mezi lidmi pes a na výzvy ať si ho uváže, reagoval "páníček" ...on nekouše.

2 0
možnosti

Klasická reakce. My jsme byli nedávno v restauraci v hotelu v Jeseníkách a u oběda nám seděl na zemi u sousedního stolu po pravé straně slintající boxer a po pravé straně pro změnu japonské "bojové" plemeno Tosa Inu. Fakt oběd na který nezapomeneme. Jen přemýšlím, kde u nás tato chorobná posedlost psy skončí. Typoval bych to na registrované partnerství. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Ač jsem rovněž kočkařka, troufám si tvrdit a souhlasit, že u psa je to vždy o pánovi.

Před pár dny jsem potkala při procházce v parku dva takové "posilovače ega", kterak se do sebe pustili v potoce. Jejich páníčci na ně několik minut ze vzdálenosti 10 a více metrů jen křičeli... Nakonec v tom potoce skončili též, protože psi se od sebe sami neroztrhli.

1 0
možnosti
Foto

Myslis, ze panicky ta nedobrovolna koupel poucila? Dovolil bych si o tom ponekud pochybovat.0

1 0
možnosti
Foto

To jsi, Jene, napsal moc pěkně a užitečně.R^ Já jsem nikdy nebyla bez pejska. Už jako dítě jsem dostala k narozeninám kokršpanělskou holčičku a k ní knížku o výchově psů. Starala jsem se o ní komplet, veškerá péče byla na mně a její výchova též. A taky mezi námi vzniklo pouto, na které ani po desetiletích nemůžu zapomenout. Pak jsem měla ještě jednoho kokříka a po něm už pudlíky. Ač měl každý z těch pejsků jinou povahu, opravdu nikdy jsem s nimi neměla žádný problém. Snad i proto, že vše, o čem píšeš, jsem znala z knížek, od rodičů a od chovatelů, kteří mi prošli životem. A taky nikdy nezapomínám, že i když mají někteří ti psí mrňouskové skoro lidskou povahu, tak lidi to prostě nejsou a musím jejich přirozenost znát, respektovat a být za pejska za všech okolností odpovědná.

3 0
možnosti
Foto

Takhle by to meli brat vsichni, Zdeni. Pak by byl na svete psi raj:-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, pes musí být jako jeho pán (paní). Já miluji pohyb, přírodu, les, a tak si nebudu pořizovat gaučového plyšáčka, takový přijde na řadu, až nebudu moci. Však víš, Honzo, jakou rasu já volím, kdysi tady byla ve Tvojí soutěži o nejkrásnější psí oči. Nechceš zase vypsat nějakou soutěž? Psi a kočky už soutěžily, tak bych navrhovala třeba O nejsympatičtějšího blogera nebo O nejhezčí blogerku...

1 0
možnosti
Foto

Dobry napad, Jarmilo, ale nedavno tu byl bloger roku, tak to by tez nebylo originalni. Chtelo by to nejakou novou nyslenku. Dik za cteni, vsak vim, ze jsi psi clovek:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,18
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.