Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Se trochu naličte, přestaňte chodit na seznamky a začněte víc chodit do společnosti. On už vás někdo dřív nebo později osloví. Seznamky jsou pouze pro singl-maminy, ošklivky, sebe-ego-zvyšovačky a zlatokopky.

1 1
možnosti

E81d21n54a 80N38o12v95á

25. 6. 2019 20:11

Nevím, zda muži oslovují. Moje kamarádka takto docela intenzivně "čeká" už dva roky. Já nikoho nehledám.

0 0
možnosti

Bezva článek, pobavil jsem se ...

Ale jde to i z druhé strany:

Na vzhledu nezáleží ... Jsem tlustá jako hroch. Profilům bez fotografie neodpovídám ... Vyfotila jsem se v koupelně, nebo na WC, rty mám vyšpulené jako kačer Donald ... Tak se taky snaž. Posílejte aktuální foto ... To moje je 20 kilo staré. Buď zajištěný ... Abych mohla fofrovat Tvoje peníze, protože sama si je nevydělám. Hledám muže na úrovni ... Protože já su blbá jak troky. Jsem vyskokošlolačka ... Zaplatila jsem si soukromou VŠ, kde by vystudoval i Franta Vyskoč ze Švejka, protože na jinou nemám a navíc jsem dělala obor který je k ničemu a nikdo jej nepotřebuje. Ráda cestuji ... Samozřejmě All-incllusive za Tvoje peníze. Z hotelu do hotelu. O památkách, lidech, historii, nebo krásách danné země nic nevím. Jsem bez závazků ... Teda až na 3 děti co stále natahují ruku a které mi pomůžeš živit. Běda, pokud by ses věnoval těm svým. Mám ráda sex ... Tak 1x za 2 měsíce. Víc nechtěj, přece nejseš úchyl. Toužím po trvalém vztahu ... Budeš skákat jak já pískám, nebo půjdeš !

Zajímají mne módní trendy ... Furt procházím TESCO a utrácím prachy toho svého za věci, kterých mám stejně plnou almaru. Jsem zábavá ... Nechám se opít na každém mejdanu, hlavně že někdo platí. Kdybych byla štíhlá, tak bych se i sexu dočkala. Jsem milá ... Ale sex rozhodně nechci, přece nejsem úchyl. Jsem hodná ... Pokud je po mém. ;-D

10 0
možnosti

E55d95n43a 88N25o53v17á

25. 6. 2019 20:17

Vždy to má dvě strany :). Plánuji napsat "slovník" žen.

Děkuju za tipy!!!

0 0
možnosti

Znám - bohužel. Vám úsměv, pozdrav a karmu.

1 0
možnosti

E69d51n11a 12N27o51v98á

25. 6. 2019 20:18

Děkuji!!! Také zasílám pozdrav a úsměv :)

0 0
možnosti

Tyto seznamky jsou něco jako kontejner na odpadky, končí v nich zpravidla lidé, o které žádný normální partner nestojí, přesto ale mnoho z nich, zejména ženy, sama sebe považuje za luxusní zboží a čeká, že na tomto "smetišti" odložených ňoumů potká Pana Božského.

Nároky mužů jsou poměně jednoduché, chtějí po ženské, aby nebyla tlustá a stará a aby je chtěla. U žen je seznam požadavků o dost delší a je kupodivu tím delší, čím má žena více handicapů,. :-)

11 0
možnosti

Člověku, který je velmi dobrý v balení ženských v reálném životě, se naopak můžou pomocí seznamky otevřít netušené možnosti. Pokud je v reálném životě balit neumí, tak bude bohužel seznamka jedna velká frustrace - už jen proto, že je to ze své podstaty založeno na vzhledu, což samozřejmě řadu lidí okamžitě vyloučí.

0 0
možnosti

Hmm poslední bod bohužel jen asi potvrzuje, proč bych nikdy žádnou holku nesbalil... neumím to, protože holt nechápu, že být hodný je vlastně špatné.

0 0
možnosti

nojo... kdysi pradavno jsem slysel hlasku promin ale ja stebou nemuzu byt jsi strasne hodny :D podle me zalezi v kterem fazi cyklu tu holku sbalite... coz net teda vylucuje ;) mozna se zeptejte na co zrovna kouka v tv jestli to bude rosamunde nebo bolywood tak mate sanci ;)

1 0
možnosti

Ok prosim jen tak ze srandy o sestaveni inzeratu na Miru ktereho dobre znam :D Zajisteny.... no o vikendu sice volno, ale driv nez v 5 doma nebude, neni to synonymum pro slovo rentier. Bez zavazku, no opravdu ho neotravuje zadna zena s pozadavky. Protoze ty co je kdy meli tak dostali svuj dil predem :D Rodina v pohode. Pod 185 sportujici... kone,lyze,kolo, motosport. S humorem.. hmm asi jako doktor House. Milujici kulturu... na vystave abstrakce miluje vino, chlebicky a uchylne reci uchylnych zen. K tomu se jednou za ctvrt roku zleje na metalove party. Nasledene napise nekolik basni ktere zvecni na prihlizejici zeny. Nauci se hrat novy flak na el. kytaru. Protoze hra na tento nastroj je nekdy lepsi nez sex. Svobodny... uz se tak narodil. Cileno na zenu ktera je to schopna vydrzet :D Muj odhad... inzerat pojde na nezajem. Protoze je podle me vzdy pozadovan, milujici,chapajici, tolerantni rentier s postavou jako arnold nad 185. Tudis stara overena klasicka jako bar, festak a td.. je lepsi... nez net. Ono staci se projet se sportakem mezi bary jen nelze ocekavat ze lze pokecat o schrodingerove kocce... ale svet neni dokonaly.

1 0
možnosti

E65d32n32a 91N64o75v51á

24. 6. 2019 22:07

Dle mého zaujme "jinakost", takže by možná šanci měl :D.

Jojo, rentiér je ideální!

0 0
možnosti

E75d43n85a 83N22o57v74á

24. 6. 2019 21:42

Děkuju :)!!

0 0
možnosti

Jak se vdaná, s půlročním prckem, stíháte orientovat na seznamkám je opravdu úžasné. Máte můj obdiv.

1 0
možnosti

E32d44n34a 27N47o79v66á

24. 6. 2019 21:04

A jak vy se zvládáte orientovat v mém životopise!

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS