Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je zcela bez pochyby. Tihle asijští kuchaři, byť u stánku s občerstvením jsou kuchařští mistři. Ono je to ale i tím prostředím a kořením. co používají. Z cestování vím, že domácí kuchyně dané lokality chutná v tom prostředí jinak než pokud by ten samej kuchař uvařil to samé třeba u nás v Čechách. Skvělý vlog a konečně jsem se dostala pročíst vše z tvého cestování Martine :-)

0 0
možnosti

Hezky. Těším se na další díl Martine 

0 0
možnosti

Vítám vás zpátky doma, a těším se na další povídání

0 0
možnosti
Foto

Děkuji.... Druhý díl už je napsaný, bude v pátek 10:00 :-)

0 0
možnosti

A já jsem si říkala, kam jste se ztratil a co s vámi je, že "neblogujete", a vy jste si užíval dovolenou :-) Vítejte zpátky, a těším se na další povídání

1 0
možnosti

Těším se na pokračování a když to bude vždy proloženo něčím šmakovným,tak to bude primaR^R^R^

1 0
možnosti

Tak se těším na další reportáž, Malajsie a hlavně ta část Bornea je neznámá. Souhlasim s Vámi, mě se v cizině také zdají porce větší....a nejen by tam zaplakal hygienik ale kolikrát když vidíme elektrické dráty vedené nad hlavami tak si říkáme co by na to řekl revizak;-D.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS