Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jestli tenhle blog má nejvyšší karmu, tak je mi zas trochu víc smutno. po té demošce je člověku uvnitř tak nějak dobře, že existují ještě slušní lidé, kteří se prostě jen nebojí říct nahlas, že tohle je špatně a v klidu se zase rozejít. Bez spálených aut, oběšenců na šibenicích a střetů s PČR. Třeba i tohle mě osobně stačí a zvyšuje mou důvěru v lidi. Že nejsou všichni jen ubrečení křiklouny a rváči a alkoholici. Tenhle blog to tak nějak spl%ňuje.

5 0
možnosti
Foto

Na Letné se sešli lidé ... tedy nikoli CO? ale KDO? jak už zde správně poznamenali jíní. A vzhledem k tomu, je asi zbytečné polemizovat i se zbytkem napsaného, a to tím spíš, že něco podobného, ve stejném duchu a se stejnou argumentací, tu už napsal nejeden kovanej bolševik. :-/Rv

4 1
možnosti

No to je ono - koho nechtějí vím, nemám ale zdání, kdo by měl stávající nahradit. Kdyby totiž alternativa byla, neváhám a okamžitě demonstruji taky. Ale za tohoto stavu jaksi nějak nevím......... Nejsem příznivcem Babiše a už vůbec ne pana Zemana, nelze ovšem přehlédnout, že vyhráli v demokratických volbách. Bohužel jaksi není na výběr a to je smutné, není mi to jedno, ale jsem z toho zmatená

0 1
možnosti

Bodejď by byl výběr, když každého ministra okopávají neumětelové. Za chvíli to nebude nikdo skutečně schopný dělat. A mám takový pocit, že ten čas není daleko.

2 0
možnosti

Ono se celkem dá pochopit, že je tu nějaké nemalé procento lidí, pro které je Babiš větší zlo, než profláknutí politici a možná srovnatelně velká skupina lidí, která to má zase naopak. A obě skupiny jsou v zásadě v právu. Bohužel, pro většinu přijatelnější alternariva zatím není v dohledu. :-/

Pak je tu samozřejmě třetí nevyhraněná skupina lidí, která naskakuje na to, koho více očerní média.

Babiš sám o sobě žádné směřování nemá, on chce "klid na svoji práci" a politicky bude dělat to, co bude nutné k tomu, aby ten klid na svoje šolichačky měl. V tom je pro voliče jistá naděje, protože na rozdíl od ostatních stran pohrdajících vůli voličů, jeho je možné z pozice voličů donutit k nějakému chování, pokud bude nutné k jeho udržení se u moci. Je to vlastně raková trošku zvláštní forma přímé demokracie. :-P

1 0
možnosti

můžete, prosím napsat, co myslíte pojmem svoje šolichačky,děkuji za odpověď

0 0
možnosti
Foto

Je jen jediné řešení, volme toho, kdo slíbí snížení daňové zátěže na minimum, osekání státu na minimum a nemusíme řešit, kdo si přikrádá víc a kdo míň.

A pokud jde o to, že na Letné nikdo nekřičí, kdo by měl být dalším premiérem, je to naprosto v pořádku, protože podle pravidel by nemělo být možné vyřvat si premiéra na Letné.

9 1
možnosti

To jsme dělali celá desetiletí, otázka je, zda to splní. Bohužel nic z toho nesplnili.

0 0
možnosti

Je teda fakt při představě, že by premiérem měl být dušinka Fiala nebo dredatá příšerka Bartoš, se mi chce zvracet, ale pořád stokrát lepší než ta stávající kreatura s tou svojí anobudelíp pakáží.

7 10
možnosti

Zatím nikdo neřekl, koho místo Babiše a když bude premiér třeba Faltýnek, tak stejně Babiš bude tahat za nitky. Jinak na té demonstraci asi bylyi lidé spokojeni, ale na mne zapůsobila plná nenávisti a hlavně urážek. Prezident je bohužel pořád prezident zvolený demokraticky tak proč tam urážka, že trenýrky jsme spálili a na Hradě nám zůstalo h.... No nic i to holt je ta správná demokracie. Jágr má pravdu nechováme se k sobě dobře.

21 7
možnosti
Foto

Kdybyste tam byla, pak by na vás demonstrace nemohla zapůsobit jako "plná nenávisti a urážek". Tolik slušnosti a vtipu už jsem dlouho mezi tolika lidmi nezažil.

11 11
možnosti
Foto

Tento nesmysl plný chyb napsalo - co?

4 14
možnosti

Člověk který názory slaboduše nepřijímá - přemýšlí o nich a diskutuje. Chyb jsem si nevšiml, zajímavých myšlenek a úvah ano.

8 2
možnosti

R26a25d40e92k 52S28e16m70a

24. 6. 2019 20:15

takže podle vás si můžeme zanadávat u piva a to je všechno? podívejte se do Francie, do Polska, jak se umí lidé bránit... fakt už máme argance a lží AB a MZ dost.

10 5
možnosti

Dupněte si k tomu nožičkou. A hned se všechno změní. Copak pro to uděláte když toho máte dost hrdý pane užtohomámdost?

8 8
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,14
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik