Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby mohl hypoteticky gravitonovy éter ovlivňovat vzduch, bude ovlivnovat i ostatní hmotu takže by nám to krom spousty jiných veci dělalo odliv a příliv, mořské proudy, ale především by to vytvářelo odpor prostředí pro veškerou pohybující se hmotu. Brzdil o by to rotaci i pohyb všech kosmických těles.

MMCH to co pohání vítr není teplota, ale její rozdíl.

0 0
možnosti
Foto

Pane Štajnrt, jak jste se dostal do mých rukopisů pro další moje blogy? To je neuvěřitelné, ale Vy oponujete moje teorie dříve, než jsem je uveřejnil.

Samozřejmě, že gravitonový éter má vliv na veškeré dění ve vesmíru, od stavby atomů, molekul, dále je jediný zdroj pro gravitaci a základní nositel energie ve vesmíru. Vše co jste napsal je podle mě pravda, ale ne že by to bylo, ale JE TO TAK. Když si znovu přečtete všechny moje blogy, tak pochopíte, že vše navazuje a vše pasuje ,ale nemůžu Vám sdělit zdroj mých myšlenek.

0 0
možnosti

Supr, právě jsme se dozvěděli o odporu vzduchoprazdna. Sice by nikdy nic nemohlo udržet stabilní orbitu, ale hlavně že se povedlo vysvětlit vítr.

1 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že jste se něco dozvěděl o vzduchoprázdnu. O vašem ruském orbitu nic nevím, ale primární zdroj větru není tepelná energie, ale energie prázdného prostoru, čili gravitonového éteru.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé.

Ta teorie ale okamžitě vybízí k položení řady otázek:

1. Jak z teorie gravitonového éteru vyplývá konkrétní rychlost větru pro jednotlivé planety?

2. můžete z teorie gravitonového éteru odvodit směr, kterým na dané planetě fouká ten vítr? Mám na mysli směr relativně ke směru oběhu planety nebo relativně ke směru její rotace.

3. Prioč jsou na planetách větrné pásy (viditelné pruhy)? Je gravitonový éter pruhovaný? A pokud ano, proč jsou ty pruhy (pásy) na planetách různě široké a v různém počtu?

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě na každou otázku se dá nějak odpovědět.

1. Naše Slunce se pohybuje v naší galaxii rychlostí asi 270 km/s. Naše Země obíhá kolem Slunce rychlostí asi 30 km/s a obvodová rychlost Země je asi 0,5 km/s. Tyto rychlosti se během roku sčítají a odčítají. Dále se nejen na Zemi vyskytují další vlivy, které v mém blogu popisuje meteorolog.

2. Pokud je mě známo, tak se veškeré větry na planetách pohybují hlavním směrem od západu k východu ( pokud mají planety stejný směr otáčení, jako ta naše) Větrné víry a jiné fenomény jsou výjimky, které potvrzují pravidlo.

3. Jestli je gravitonový éter pruhovaný, tak to netuším, protože není vidět a musíme vycházet s nepřímých projevů. Myslím si, že pokud se tyto fenomény projevují na všech planetách stejně tak by bylo dobré je zkoumat.

Moje hypotéza je, že větry na planetách nezpůsobuje tepelná energie ze Slunce, ale relativní pohyb gravitonového éteru. Máte pravdu, že tato hypotéza vyvolává mnoho nejasnosti, ale vše se dá časem potvrdit, nebo vyvrátit.

0 0
možnosti

Už je mi jasné, proč zrušili rubriku "Věda".

1 0
možnosti
Foto

Rubriku "Vědu" nezrušili, ani Vědu nezrušili, píšete nesmysly, jako vždy.:-P

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Hlupák, když neumí odpovědět, uchýlí se k posměškům.;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 873x
Jak funguje " UNIVERSUM?". Snažím se popsat srozumitelnou formou děje, které neustále probíhají ve vesmíru, tak i na Zemi. Ale od toho máme fyziku, teorie a zákony, podle kterých funguje  svět.

Není to obráceně, že universum má své zákony a zákonitosti a fyzika je pouze popisuje, ne vždy správně? Proto se může zdát, že popisuji vesmírné děje jinak, než současná fyzika.

Seznam rubrik