Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdesi jsem slyšel hezkou myšlenku, že státy by měly jít do války pouze když ti, co o tom rozhodují, budou ochotni do ní poslat své syny. Taková čapko-matkovská variace

3 0
možnosti

Souhlasím. Toto pravidlo by ovšem nepochybně bylo v druhém dodatku zpřesněno spodním limitem na stav v bankovního konta.

0 0
možnosti
Foto

Ten dron byl v mezinarodnich vodách. A to že Trump akci nakonec odvolal byla velká chyba která se může vymstít nám všem. Írán je totiž stále větší hrozbou

0 0
možnosti
Foto

O jaké iránské hrozbě tu mluivíte? Až budou létat iránské drony na amíckém nebi, tak lze o tom diskutovat. Stahujete kalhoty daleko před brodem.

1 0
možnosti

Snad dva nejvetsi psychopate v dejinach lidstva rozpotali tu nejhorsi valku jaka se kdy udala.

A dnes mame na protipolech opet dva psychopaty. Bohuzel oba maji to tlacitko, kterym mohou znicit veskere lidstvo.

Meli jsme v obci starickeho pana ucitele kterej mel ucit brannou vychovu ci jak se tomu rikalo a ten vzdy rikal:

mam vam rici, ze mate zalehnou doprikopu, hlavou nekam a prikryt si ji rukama. ja bych doporucoval dobre se divejte, uz nikdy vickrat neco podobnehoneuvidite.

1 0
možnosti
Foto

Ironií je, že pokud se nějaký filantrop ukáže, zblblý dav neumí nic jiného než jej ještě dehonestovat, za vším hledajíc nějaký paúmysl.. Díky :-)

1 0
možnosti

:-)......Máte moji poklonu! Pěkně napsáno! Výroba zbraní jsou velké peníze a peníze se musí točit! Proč si myslíte, že Trump požaduje dávat minimálně 2 % HDP na výzbroj? Kdo by nás asi chtěl s v současné době napadnout a jak bychom se bránil s těmi deseti tisíci vojáků, protože zbytek je v administrativě? Jak často píšu, žádná pozemní válka v Evropě nebude. Děla, zákopy, obrněná vozidla za drahé peníze a další, to je v současné době mimo.

MOhla by být válka mezi velmocemi, ale to musí být každému soudnému člověku jasné, že to by byl konec naší krásné modré planety a krásného života na ní. Ani protiatomový bunkr by ty vybrané nezachránil, jedině, že by tam dožili svůj život.

R^R^R^V

3 0
možnosti
Foto

Pane Stando, děkuji za čtení a hezká slova. R^R^R^V

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik