Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Zdravím, o problematice průchozí hranice jsem už poslal poslancům dva elaboráty; nemohou říci, že nevědí. Několik desítek odpovědělo. Z neveřejných zdrojů vím, že byli na našem území zadrženi i navrátilci z ISIL, ale zatím - ZATÍM! - jsme průchozím územím. Do kdy?

Jen pro p. Vokouna - tradičního opozičníka: výrok soudce, který na násilníka uvalil vazbu - nepřímo se přiznal, takže není pravda, že obviněný VŮBEC nekomunikuje.

33 0
možnosti
LB

Souhlasím, až na tu poznámku o tom, jak někdo s nižším intelektem a vyšší dávkou hormonů prý nemůže za to, že někoho znásilní. Samozřejmě, že za to může. Od toho jsme lidé, abychom se kontrolovali bez ohledu na to, jestli pracujeme jako popelář nebo jaderný fyzik. Souhlasím však s tím, že zásadní vinu na tom, že se tyto zločiny dějí, mají ti, kdo sem ty lidi nekontrolovaně nechají přicházet.

Dobře jste popsala, co proti tomu dělá politický establishment: Nic. A kdo proti tomu něco dělat chce, je okamžitě označen za xenofoba nebo rovnou nacistu.

Korunu všemu nasazuje pan Hamáček: Reaguje dokonale předpokládatelně, to znamená kriminalizací vlastního obyvatelstva breptajícího na sociálních sítích a ignorancí skutečného problému. Pochopitelně i tento přístup k problémům je "dovoz" ze západní Evropy.

75 0
možnosti
LS

Víte, kolego jmenovče, já se na sítích, pomineme-li zdejší diskuze, vůbec nepohybuji, ale to co čítávám zde je jistě něco, co nelze tak úplně přejít bez povšimnutí a mávnout nad tím rukou. Minimálně ne proto, že dobrá polovina těch komentářů je namířena proti našim vlastním spoluobčanům, kteří jsou nazýváni různě ... ty nejmírnější výrazy jsou vítači a sluníčkáři. A pak zde také padají konkrétní jména ... jako kdyby za to dotyční lidé mohli. Naši vlastní lidé slovně lynčují své vlastní sousedy jen za to, že tito nestojí se zapálenými pochodněmi po jejich boku. V minulém století zažila tato země dost honů na vlastní občany ... ať už to byli židé, němci, živnostníci, rolníci, faráři či věřící ... Nemyslím, že je vhodné se k těmto způsobům vracet. Nic dobrého nepřinesly. Případnou míru kriminalizace nechám na kompetentnějších orgánech ... nečekám, že nějaká bude, ale budeme-li k takovému jednání mlčet, dopadne to jako v tom minulém století. Za daných okolností je vlastně jedno, jestli je cílem muslim, migrant, věřící, nevěřící, bílý, červený, zelený, bohatý, chudý, cyklista, pejskař, absolvent humanitních oborů nebo nezaměstnaný. Jakákoliv agrese vůči jiným lidem je špatně (včetně té, kterou páchají pachatelé trestných činů ... i migranti).

Obecné řeči typu, že za to mohou ti, kdo je sem nechávají nekontrolovatelně přicházet ... to je kdo? Celník na celnici, která není? Pohraničník, který není? Myslivec, který nehlídá hranice? Vážně nevím. Nebo snad policisté, kteří neustále nekontrolují všechny vozy, autobusy, vlaky, lidi s igelitkou?

Obdobně o tom, že s tím politici nic nedělají ... já bych řekl že dělají ... ale hádám, že řadě lidí se to nemusí líbit ... v tom slova smyslu, že to není ten styl dělání, kterému by zatleskali.

7 15
možnosti
VV

Hm, to vam prozradil samotny vas sef? jak se to dozvedel, kdyz delikvent odmita komunikovat?

1 60
možnosti
JH

Jste normální? Jaký šéf? To píšou některé články, ale já to nikde nezmiňuji

32 0
možnosti
PK

A nějaký Karel S. navrhoval v r.2015 přijmout 80 tisíc takových. A umístit je kolem Prahy a Brna aby si sehnali práci a naučili se rychle česky:-). Snadno vyguglíte. A s tímto pánem se jezdí na Dřevíč radit nějaký Pospíšil:-) či spíše;-(

64 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.