Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hamáček je totální diletant, který si je dobře vědom toho, že jestli se chce udržet u nějakého koryta déle než do dalších voleb, tak jeho jedinou šancí je, že si ho někdo z lidí navázaných na jádro EU všimne skrz jeho novolevičáckou rétoriku. Mám ovšem "obavy", že i pro tyto lidi bude příliš velkým amatérem.

1 0
možnosti
Foto

Dík a karma. Bohužel prosadit v praxi vámi popsaný a mnou souhlasný pohled na imigraci už nikdy v Evropě a tím ani u nás nepůjde prosadit. Jako již mnohokrát v dějinách o nás rozhodují jiní a jinde. Svoboda v Evropě je jen svobodou pohybu a svobodou názoru jednotlivce, nikoliv svobodou rozhodovací na úrovni státu, města a podniku.

3 0
možnosti

V tomto rezimu je v Nemecku par tisic lidi. Jak byste si predstavovala, ze j ebude nekdo kontrolovat a hlidat? ̈

0 3
možnosti

Pár tisíc lidí? Tak to sakra přidejte...

2 0
možnosti

J97i71ř47í 88N42ě17m30e54c

24. 6. 2019 20:14

Tak znásilnění je určitě mnoho druhů a je otázkou, co se dá za znásilnění považovat, či ne. Milé dámy prominou, ale 15ti letý podle mého názoru neznásilnil o tři měsíce mladší ještě 14ti letou, když spolu byli dobrovolně, byť to následně někdo tvrdí. Také je hodně sporné, jak to bylo při 3541. souloži manželů, protože něco takového se dosti často používá jako právní beranidlo. Co je ale potřeba naprosto odsoudit, je to, pokud někdo někoho za tímto účelem přepadne a je nesporné, že se tak stalo nedobrovolně. No a to si pan Hamáček a jiní aktivisté vůbec neuvědomují.

1 0
možnosti

Kdyz si da v hospode 17 lety alkohol. gak je to proste trestne i kdyz si to dal dobrovolne. Ted trestne zospovedny je ten, co mu to nalil . A ten to musi vedet...

1 1
možnosti

I71v81a 89R73a59k19o38v21á

23. 6. 2019 20:22

Ale nenávistné komenty na presidenta neřeší.

4 0
možnosti

Bingo. Velka karma pro Vas.

3 0
možnosti

Každý migrant v tomhle režimu by měl dostat naramek s gps, nebo lépe bude na deportaci čekat v nějakém sběrném táboře . Není to ideální, ale zabrání to jejich trestné činnosti a vyhýbání se deportaci. Takže to nakonec vyjde levněji.

5 0
možnosti

Vystihla jste to všechno úplně přesně.R^ Jen škoda, že demonstranti proti Babišovi nevznesou na Letné hromadně požadavky také na Hamáčk. Místo toho mávají vlajkami EU. Ale dočkají se, 18.6.2019 poprvé přišla EU už i za náma:-/

6 4
možnosti

A proto dostane od 1.7. každá žena 13-65 let osobního strážce 24 hodin denně - budete spokojeni? A protože nejsou lidi, ochranka budou asi cizinci.

2 1
možnosti

Pan Hamáček v TV prohlásil, že policie bude intenzivně monitorovat sociální sítě, a postihovat nenávistné komentáře. Takže lidi jsou. Jenže na úplně zbytečných místech. Sedí u počítačů a " monitorují " FB, a twitter.. To ženám fakt pomůže. Z Litoměřic přila zpráva, že podle otisků násilníka v německých záznamech dohledali, i s tím, že je u něj poznáma o jeho agresivních sklonech.A oni ho bez výčitek svědomí pustí na ulici. Takže už víte, kde by měla policie provádět monitoring? A hodně intenzivní?

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS