Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

pane Dando, to máte od hodiny nebo od příspěvku?

3 3
možnosti
ZD

Padesát na padesát. V každém případě se to vyplácí. Hlásíte se ?

1 0
možnosti
PN

P63e90t70r 78N76e29d55v85ě23d

20. 6. 2019 15:32

Já přeju nedělním demonstrantům pěkné, příjemné počasí a účast nejméně trojnásobně větší než čekají a hlavně ať se tam nikomu nic nestane. Byť se demonstrace prezentují, že jsou pouze proti Babišovi a Benešové a že respektují výsledek voleb, nelze si nepovšimnout matematických hříček a dokazování kolikže lidí dnešní vládu nevolilo. Třeba bude vyslyšeno přání a dočkají se demise. Nejlépe celé vlády. Třeba budou i předčasné volby. V nejhorším se bude muset počkat na ty oficiální. Tam se nejpozději bude rozhodovat. Třeba hlas z nedělní demonstrace vyslyší ti hloupější, sektářští a jinak zvaní kobliháři, voliči ČSSD, komančů a Okamury, procitnou, budou toho už mít dost a rozhodí své hlasy po demobloku,pěkně pravidelně, aby měl každý 20 procent hlasů a měli vyrovnané šance. To potom bude ráj v naší zemi, neb oni jsou zárukou té demokracie a svobody. Třeba už v té době bude prokázáno soudem, že Babiš čerpal neoprávněně těch 0,5miliardy a vymačkají to z něj, či Agrofertu. Budou se ty prašulky hodit, třeba na ozvučení nějakého oslavného summitu

3 4
možnosti
ZD

Také si přeji ráj v naší zemi. Je hezká, lid je tu přívětivý, nikdy z našeho území nevzešla válka. Mám však realistický názor na řešení - můj balónek nelétá v nebetyčných výšinách.

0 0
možnosti
SN

:-) Jakube... srovnáme to! Trefil jste se, pořád je na Vaší straně a s Vaším názorem souhlasí většina soudných lidí, kteří vidí současnou, realitu jako velmi dobrou po těch letech rozebírání republiky. GRATULUJI ! R^R^R^!!

10 3
možnosti
Foto

I65v20a46n 46M25a51r29e65k

20. 6. 2019 13:33

Souhlas p.Beznosko, zvláště s poslední větou, Karma. R^[>-]

15 0
možnosti

No, to jste tomu dal! Napsat vlastní názor. Ty, ty, ty!!!:-)))

19 0
možnosti
RS

R35u85d12a 29S62l71a24v31í73k

20. 6. 2019 13:59

Pokud někdo veřejně jde prezentovat svůj názor, musí očekávat kritické reakce. Tady nejsme v Babišově sektě, kde se kritika nepřipouští.

11 3
možnosti
Foto

Rozhodně tam nechoďte, protože pro zakuklence je tam vstup pouze na vlastní nebezpečí. Rv

4 14
možnosti
EK

Kdybych byla mladší a při stání mě nebolely nohy, tak si tam k podiu stoupnu s velkým nápisem: Dotace jsou zlo, zakažte je. Jak dlouho bych udržela pozici?

8 0
možnosti
TK

Asi dlouho ne, ona velká část demontrantů servilně máchá vlajkami EU, takže dotace tak nějak patří k jejich vidění světa. Že ty jejich milované dotace stvořily nenáviděného Babiše nebudou chtít slyšet.

11 5
možnosti
TK

Podle průzkumů je mezi lidmi spokojenost s celkovou politickou situací největší za posledních minimálně 10 let.

https://cvvm.soc.cas.cz/media/com_form2content/documents/c2/a4938/f9/pi190606.pdf

Jestliže za této situace někdo pořádá masové demonstrace, pak to neznamená, že by vzrostl počet nespokojených lidí, ale že nespokojená je ta část, která umí důrazněji prosazovat své osobní zájmy. Asi není těžké uhodnout, která část společnosti to je.

18 2
možnosti
TK

Jinak té pasáži o "opravdových" demontrantech teké nerozumím. To jsou opravdoví demonstranti, že je to pro mnohé happening, nebo výlet do Prahy je vedlejší. Jsou to lidé, kteří cítí nespokojenost a přijedou ji společně vyjádřit. Ona nespojená je za každé situace cca třetina až polovina obyvatel. Když se to dobře uchopí, můžeme dostat na demonstrace do Prahy stovky tisíc lidí každou neděli a udělat z toho tradici. Stačí, aby existovaly zájmové skupiny, které to zorganizujï. Jistě by dost lidí ochotně přišlo protestovat třeba proti migraci v souvislosti s nedávným znásilněním holky migrantem, stačilo by lidi správně vyhecovat. Ale je to nebezpečné..

9 0
možnosti
FS

Pane autore, v podstatě jste váš příspěvek mohl říci pár slovy, asi těmito: "Miluji Andreje Babiše a jeho squadru, plně mu věřím a vůbec mně nevadí jeho problémy!"

13 19
možnosti
ZD

Zjevně máte potíže s pochopením psaného textu.

6 3
možnosti
ZD

Přesně a karma - zasloužená.

11 11
možnosti
AM

A23d18a23m 98M83a23l63ý

20. 6. 2019 12:02

Jako, že tam fakt demonstrují placení agenti?

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS