Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P37e49t34r 96B84u58r46i57a42n

20. 6. 2019 11:30

souhlasím, karma.

0 0
možnosti
Foto

Jedinou rozumnou cestou jsou úlevy na daních!:-)

Prostě nechat peníze lidem. Stát stejně jiné peníze, než ty od občanů nemá. Je nesmyslem lidem peníze napřed brát a pak rozdávat. Jednodušší a mnohem levnější je prostě lidem peníze ponechat.

Péče o nemocné děti pak spadá do oblasti zdravotnictví.

3 0
možnosti
Foto

Ano, úlevy na daních. Klidně do mínusu u nízkopříjmových, ale vázané na práci.

2 0
možnosti
PD

tak sama si odpovídáte, proč to tak je. jestliže někdo vybral ty peníze jednorázově nebo v kratším časovém úseku, tak zatížil rozpočet víc, než kdyby je vybíral postupně. je to jako u amerických loterií...když chcete vybrat výhru jednorázově, dostanete polovinu toho,, co byste dostal při výběru rozpočítaném na více let.

0 0
možnosti
JN

Potíž je v tom, že ten kdo peníze už vybral, je prostě už nemá. A když vidí, že jiní ještě mají, tak to samozřejmě zamrzí.

V dětské písničce měla babka čtyři jabka se řeší ten nepoměr mezi aktuálním majetkem babky a dědka. Ale kdo ví, třeba včera měli oba po čtyřech jablkách a dědoušek už dvě sežral.

0 0
možnosti
JN

Vždy bude někdo křičet, že dostal méně. Nebylo by lepší nedat nikomu nic? Byl by klid....

4 0
možnosti
Foto

Bylo by lepší navyšovat rodičák průběžně, v souvislosti s inflací a růstem cen, pak by nedocházelo k takovýmto situacím.

0 0
možnosti
Foto

Z těchhle neustálých stesků po tom, že "někdo má nárok" a "já chci taky" je mi v posledních letech neuvěřitelně smutno.

Státe - dej. A běda, když nedáš.

7 0
možnosti
Foto

Paní Majová, nevím, zda máte děti, dejme tomu, že by se 30členná třída chystala na výlet, ale šesti dětem by řekli, že nepojedou, protože např. bydlí ve špatné ulici. To by vám přišlo v pořádku? Chcete, aby Vaše (případné) děti žily ve světě, kde se toto považuje za normální? Pokud by rodiče dětí do 4 let, co dobrali, nárok se zákona neměli, nečtete zde ani řádku :)

0 1
možnosti
JN

Když tak pozoruji tu hysterii kolem toho, že někdo dostane víc než druhý, jsem rád, že moje děti už jsou téměř dospělé. Ani si nevzpomínám, kolik jsme tenkrát dostali. Docela je možné, že na mladšího syna jsme brali o něco víc než na staršího, ale nějak jsme to neřešili. My máme děti, protože jsme je chtěli.

8 0
možnosti
Foto

Pane Náprstku, naprosto s vámi souhlasím, já také nemám děti kuli rodičáku :) S prvním synem jsem dokonce byla 4 roky sama, alimenty 3 tis, to opravdu nebyla finanční vypočítavost. Nicméně jde o to, že se děti do 4 let dělí na dvě skupiny podle nesmyslného měřítka. To by se stejně tak mohli rozpočítat ententýky dva špalíky. Chcete, aby Vaši vnuci nabyli dojmu, že diskriminační chování je v pořádku?

0 1
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1640x
Bývalá samoživitelka a  dobrodruh neustále .) 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy