Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když láska vyprcha..... Je to velmi smutný příběh. Taky znám podobný. Matka musela opustit svého syna.... :(((

Známá si nabalila muslima.... To byl zážitek.... Dnes je ráda, že odjel, ale boji se, on ví, kde bydlí, co kdyby mu někdy hrklo v bedne.

Holky, Češi jsou přece dost komplikovaní,... Buďme rozumné.drzim pěsti za šťastný konec tohoto příběhu. R^V

0 0
možnosti

Napsal jsem docela dlouhou odpověď tady panu Kuthanovi o skutečných reáliích v případu Jitky. I když nevím jak, porušil jsem prý zásady diskuzí na blogu. Příspěvek je fuč. Budu to muset napsat nějak jinak.

1 0
možnosti
Foto

Zdravím. On pan Kuthan má své utkvělé představy, přes které se nedokáže dostat. Neumí pochopit, že někdy je něco úplně jinak, než si sám myslí. Zkuste mu odpovědět pokud možno slušně, je škoda v takové záležitosti dávat adminům nutnost, aby Váš příspěvek museli smáznout...

0 0
možnosti

Ano, je to problem, i zde viditelny. I zde na blogus vyskytuje ci vyskytovalo par ceskych zen, ktere se provdaly do zahranici. zatimco jedny pisi zajimave blogy, ty nestastne jen dsti ohen a siru na svou novou vlast.

Kterepak asi maji pravdu ?

0 0
možnosti

J73a44n 18R74i52c83h39t93e57r

20. 6. 2019 13:43

Nevím, jak v tomto ohledu funguje mezinárodní právo a jaké máme uzavřené dvoustranné dohody s Mexikem, ale pokud by přiletěla do ČR a tady podala na otce žalobu byť i jen o výživné (dítě má přece i české občanství), mohla by tady zůstat přinejmenším do ukončení řízení.

Druhou otázkou je, zda by mohla vůbec být v Mexiku stíhána pro únos (v tomto konkrétním případě), když dítě nebylo svěřeno do péče ani jí, ani otci.

Atakdáleatakdále... bohužel je tady víc otázek než odpovědí... třeba jak se bez dokladů dostanou do Prahy na pohřeb.

2 0
možnosti
Foto

Ambasáda v Mexiku přislíbila náhradní pasy vydat. A pokud mám správné informace (ty mám ale jen z jedné strany - od Jitky...) tak soud přiřkl Garetha jí, jenže otec se odvolal a tak spor běží dál...

0 0
možnosti

To je šílený... a nejhorší na tom je ta bezmoc, nemožnost úniku a absolutní vydání na pospas dobro(i zlo)činnosti okolí. Tobě, Vladimíre, smutná karma a poděkování Tobě i vašim spolužákům. Jitce a Garethovi ať je co nejdříve co nejlípV

3 0
možnosti
Foto

Díky, my můžeme dělat jen hodně málo. Naděje ale umírá poslední, jak se říká...

0 0
možnosti
Foto

Je to smutný příběh...

1 0
možnosti
Foto

Ano, je to příběh o pasti, ze které asi není úniku.

0 0
možnosti

Máte to utkané z pouhých domněnek, ale vynášíte kategorické soudy. Navíc, zcela zbytečně generalizujete.

0 1
možnosti

J17a41n 34P23a52v16e15l

20. 6. 2019 10:26

Takže když paní Pavle rozbije její český manžel rypák, napíšete blog, ve kterém budete všechny Češky vyzývat, aby si nebraly Čecha?

Mexiko je problematická, zkorumpovaná zem, ale pokud by jí manžel i se synem vyhodil na ulici, díky neschopnosti a zkorumpovanosti by bylo naopak lehké jí opustit a odcestovat zpátky do Čech. Věřte mi, tyhle země znám lépe než Vy. A bylo by velice lehké dokázat, že musela, tudíž by Čechy neměli žádný důvod k vydání. Tudíž bych si tipl, že na Vašem příběhu budou věci, o kterých se Vám Vaše kamarádka nezmínila.

Jsou manželství, která se rozpadla díky kulturní nekompaktibilitě. Ale znám jich docela dost, kde odlišná národnost nebyla na škodu a fungují dobře.

1 0
možnosti
Foto

Je možné, že mi Jitka neřekla všechno, ale na druhou stranu ty úřady (české), které o jejím problému vědí a řešily ho, asi vědí lépe než Vy, v čem je zakopaný pes. A ten tam je.

0 0
možnosti

Úplně to vidím, jak jste tahal z té paní informace s jedinou myšlenkou: To zase bude ohromně zajímavý blog :-)

4 0
možnosti
Foto

Vaše vidiny jsou jen vaším problémem, se kterým byste se ale možná měl podělit s nějakým odborníkem...

0 0
možnosti

už by mě v Mexiku nikdo nikdy neviděl...

0 0
možnosti
Foto

Já vím, jenže problém je, že pokud soud v Mexiku bude chtít, může se stát, že české úřady mohou Garetha, pokud by oba zůstali tady, odebrat třeba násilím a pošlou ho zpět. Takové případy už se staly. Vzhledem k tomu, jak se zatím ke všemu české úřady staví, asi se právě tohoto obávají...

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám