Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V podstatě s Vámi souhlasím. Zákony platí pro všechny. Nevidím důvod pro to, aby neexistovala oficiální statistika zločinů a přestupků podle státní příslušnosti, pohlaví, imigrantů, rasy atd. Jsem přesvědčený o tom, že právě toto kamuflování zvyšuje nenávist.

1 0
možnosti
Foto

1. Trest smrti má jen nevyhovující nàzev - jedná se o ochranné opatření před parchantama - v prokàzaných případech jsem pro.

2. Znásilnění dítěte - zaslouží si umlátit basebolovou pálkou, i kdyby byl třeba fialovej!

1 0
možnosti

P88e40t45r 70B61u85r38i11a60n

20. 6. 2019 11:41

Po zveřejnění informací o znásilnění mladé dívky zřejmě migrantem...

Tak byl to migrant, nebo ne?

Trochu mi vadí ta křečovitá překorektnost typu: bodal do lidí a u toho vykřikoval nábožensky laděná hesla. Motiv činu policie prošetřuje.

Vy tady píšete něco o xenofobii ač nevíte, zda to byl migrant, nebo ne?

Správně to má znít: Po zveřejnění informací o znásilnění mladé dívky zřejmě migrantem se asi objevily snad nenávistné komentáře možná xenofobně laděných některých lidí.

0 0
možnosti

Pane Beznosko, takový článek nemáte zapotřebí.

3 0
možnosti
Foto

Znásilnění je jeden z nejodpornějších zločinů proti lidskosti za který neexistuje dostatečný trest. Ani mučidla ani jiné formy týrání nejsou dostatečnou reakcí. A je mi naprosto jedno, jestli pachatel je Čech nebo Afričan. Takový zmetek zaslouží jen jedno. A i to je málo.

8 0
možnosti
Foto

I já jsem v určitých případech pro zavedení trestu smrti. Jen se musí měřit všem stejným metrem. To si ale nejsem jistý, jestli české soudnictví momentálně dokáže..

1 1
možnosti

Kdepak. Onen pachatel se svým čine,m, alespoň prom ne, zbavil VEŠKERÉHO LIDSTVÍ a nemá nárok na soucit vyhrazený u mne lidem. Dokonce ani zvířatům.

5 0
možnosti
Foto

Mluvil byste takto, kdyby stejný zločin spáchal Čech? Neobhajuju tuto zrůdnost, ale cítím z reakcí mnoha lidí, že pokud toto provede migrant, zaslouží si horší trest než běloch/Čech..

1 0
možnosti

P56e63t70r 30S69k95á43c33e12l

19. 6. 2019 22:41

Snad se nesnížím na úroveň pachatele odporného činu, když doporučím alespoň na určitou dobu (5 let) zavést tělesné tresty. Jako starosta v Singhapuru, který tím vymýtil zločinnost ve městě. Až tak, že ve 20.00 hod. se může žena sama procházet po parku a je si jista, že nebude přepadena.

3 0
možnosti

Oháníte se platným právem.

Fajn.V pořádku.

Ale platném právo říká nejen to, jak má být potrestáno znásilnění, nýbrž i to (sice jiné zákony, ale stále hovoříme o jedné a téže platné legislativě), jak mají probíhat hraniční kontroly na vstupu do Schengenu, jak za to hraniční země ručí a kdo může být vpuštěn, ale kdo už vpuštěn být nesmí.

Takže ano, ať se znásilnění posuzuje podle platných zákonů, naprostý souhlas, ale ať se těmi platnými zákony řídí už i ten vstup do Schengenu.

4 0
možnosti

Uvažujete správně, ale asi to není reálné. Do Řecka se nalily prachy, předpokládám i Španělska, a výsledek ... ještě že Itálie porodila Salviniho. Pokud EU není říše, tak to nemůže fungovat.

2 0
možnosti

Mně by spíš zajímalo, co dělat ( stát, slavná Unie) aby takovéto jevy se minimalizovaly. V Německu nežádá sice o azyl milionek nově příchozích 2015 ale cca 200 tis. ročně (2017, 2018). Jestliže azyl či nějakou formu ochrany dostane polovina, tak "pnutí" bude stále narůstat. A když to v Unii chodí tak - Němci ho vykopnou za hranice a kam jde je šuma fuk, máme splněno ... Kromě individuálního přístupu - holky budou sedět doma, toho Hamáček moc nenabízí ...

4 0
možnosti
Foto

Samozřejmě toto ke problém...Migranti, kteří nedostanou azyl, se nemůžou bezprizorně potulovat Evropou...Je potřeba toto důkladně řešit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik