Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bubliny se vytvořily před volbami a měli svůj (voličský) význam. Nezdařilo se, Babiš vyhrál. A teď by měla razantně vystoupit ruka práva; jenže co se krásně naformuluje na transparent, to se někdy do § nedá přeložit!

Současná opozice a "moudří " od kavárenských stolků výsledky voleb demokraticky neskousli a volební kampaň běží dál. Drobnost: jak může právo fungovat bez ztráty kytičky, když neveřejná zpráva je příští den v médiích? Jak může být tato zpráva důvěryhodná, když v rámci auditu úředníci netrefili na "místo činu"? Asi jim k vypracování stačily novinové články a raport od Pirátů!!

P.S.

Ať to ten Andrej položí; moc rád bych viděl ty protažené huby "vítězů", až s nimi začne Zeman, po té, co mu dají žezlo do ruky, cvičit. Měli by si aspoň trochu šetřit hlasivky na kampaň "antizeman"; jinak je svými bonmoty umlátí!!:-);-D

1 1
možnosti

Zkusme si ujasnit pár pojmů. Ve volbách zvítězilo hnutí ANO, nebo Babiš sám jediný? Pokud ANO, pak nemáte pravdu, protože jeho vítězství nikdo nezpochybňuje a jde jen a pouze o osobu Babiše, který je ve střetu zájmů a své funkce zneužívá ke zmaření svého trestního stíhání. Nebo považujete celé ANO fakticky za Babiše, pak můžeme mluvit o volebním podvodu, protože jedinec nemůže při svém vítězství ve volbách obsadit více než jedno křeslo.

Jak to vlastně máte?

1 1
možnosti

Proč fandové Babiše nezorganizují podobnou demonstraci v Praze, či někde jinde na jeho podporu??

1 0
možnosti

A proč by něco takového měli dělat? Jim stačí jednou za čtyři roky dojít k volbám. Znáte větší/lepší způsob podpory?

3 1
možnosti

J59a53n 54P31a48v58l17í81k

19. 6. 2019 19:43

Náznak konce jedné obludy a už byste přitahoval další. VKML je další z řady arogantních demagogů, který se chce pouze vyšplhat na vrchol, zájmy státu jsou výhradně jeho zájmy, je neštěstí, jak lidé nalítávají na tyhle týpky.

1 1
možnosti

:-).......Bubliny nepraskají, jen se pořád nafukují a ne a ne prasknout.

Piráti jezdí udávat do EU, když se jim nezdá, že EU málo reaguje, letí tam Bartoš znovu. Nakonec Jakási komise EU "porodí" audity, tajné zatím jenom v angličtině, bez vyjádření českých úředníků! Ačkoli tajné, druhý den vhozeny všanc médiím, TV 24 o tom mele deset večerů, demonstruje MIlion chvilek, s jakýmsi roztomilým brebtou, který projev čte z papíru, demonstranti se skládají na stotisícové náklady, které tyto akce stojí! "Záruka demokracie" senát,( já bych je dřív nazval škodiči naší republiky), okamžitě ustavují komisi, která to má řešit. No není to prča, žádný nic konkrétního neví... ale všichni proti tomu bojují! Je to absurdní! Ne, já už se přestávám divit!

Autobusy svážení venkovany, aby si prohlédli Prahu, udělali nákupy, a uvolnili emoce po každodenní práci! !!!!!!

3 4
možnosti

Hmmm... Tohle děláte z přesvědčení, nebo za prachy?

2 1
možnosti

Jane zdravím. O AB e tady vyjadřuji poměrně četně = Brouk kůrovec. Vy jste to vyjádřil kulantně a trefně. Opravdu jej vidím na skluzavce a pod ním je bazen zmaru. Nechce jet! Za nejpodstatnější považuji to, že proč šel do politiky - Pro něj ztrácí smysl. Prachy = Již nechodí! To je nesmírně citlivé, pokud dlužíte 35 miliard Kč! Bankéř s výši úroků + Jistinou zbystří! Náš Dlužník, nesmí odejít nikdy, nikdy ! ...

Vypůjčuji si názor jiného blogera. Tato země - nám nepatří! My jsme ji vlastnili nějakou dobu po r. 1989. Onen opar nadšení, víra, že ten malý se dobere práva a podpory svého úsilí. Že možná dostane i nějakou Dotaci na svůj živno - rozjezd. Výsledkem je, že ten malý dotuje toho největšího! Odměnou je mu tuna formulářů a strojky EET - Aby náhodou nekradl ... !?

Soukromě - veřejně - Máte blízko k bydlení. Dcery bydlí ve svém. nicméně jedna dojíždí. Vedle nemocnice je Projekt stavby nových 80 bytů. Cena 40-42. tis Kč á m2. Malé byty rozebrány, pak větší asi za 4 .miliony Kč. Majiteli sdělila něco o zádeli. Kdo to koupí? Makléř se usmál a pravil - Já to hravě prodávám = Po patrech! Čechošvýcar to, (z jeho pohledu), kupuje za levný peníz + Bude pronajímat. To už jsme zase u ČNB a manipulací s měnou. Vážně - Je tato země vůbec naše ? ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Ale je. I ta peněženka, kterou Vám právě odklonil jakýsi "byznysmuž", je stále Vaše. Akorát pouze dle práva. ;-DR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik