Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Vykastrovat a ukazat takovym zviratum ze Cesko neni Nemecko a takove ciny se netoleruji.

2 0
možnosti
JH

J21i96ř14í 38H34o10r85á64k

23. 6. 2019 19:09

Už Vás máme, rasismus, xenofobie. Hlídka člověka v plísni to musí hlásit.

1 0
možnosti
Foto

Tady jde o to, že čin byl spáchán, brutální znásilnění, to snad nebudeme omlouvat, nebo si snad někdo, kdo to nezažil, umí představit, co to udělá s duší mladé dívky, nemluvě o tom, jak ji poškodí mediální kampaň, která probíhá.

Bude to ona, kdo se bude bát vyjít na ulici, nejen ze strachu z násilí, ale i z těch pohledů, otázek a soudů.

Připadá mi, že znásilnění se bere, oproti jiným trestným činům, na lehkou váhu, nikdy se jednoznačně neodsoudí pachatel, vždy se hledá chyba i u napadených. Vyzývavé chování, oblečení, návštěva podniku se špatnou pověstí, pozdní večerní hodina, samé zavádějící důvody od něčeho, co se musí jednoznačně odsoudit a potrestat, chceme-li, aby se ženy necítily ohrožené.

4 0
možnosti
Foto

Znásilnění se bere na lehkou váhu hlavně v Evropě. Ve státech padají vysoké tresty.

2 0
možnosti
MM

no a to se navíc v diskuzi u Okamury vyskytly i nenávistné výroky proti koncesionářským poplatkům ČRo ! Tyhle poplatkofoby by taky měla policie vzít do hledáčků a trestat !

4 1
možnosti
ČT

Tak jsem si přečetl článek a diskuzi. Zjistil jsem, že pokud nesouhlasím s panem autorem Burgetem, jsem primitiv.

0 4
možnosti
PB

P52e97t21r 74B70u21r75i80a69n

20. 6. 2019 12:02

Karma, naprosto správně.

6 1
možnosti
MS

Myslím si, že tyhle komentáře najdete nejen u migrantského znásilnění, ale znásilnění obecně. Tu publicitu anonymní komentátoři získali teď proto, že se toho chytl Tomio Okamura a udělal z toho PR pro svoji stranu. V tom mi chybí ta objektivita redaktorek, které mohly do článku na IDnes přidat komentáře i z jiných znásilnění v minulosti, aby potvrdily, nebo vyvrátily jestli se nenávist týká pouze toho, že pachatel byl Afričan, nebo ne.

Jako otec dcery zdůrazňuju, že bych k násilníkovi své dcery policii nevolal a klidně mě můžete citovat na PČR. Vím přesně co bych udělal a kriminálce by od žaludku dobře nebylo.

17 0
možnosti
Foto

Ja som to predpovedala. Včera som pod článok o znásilnení napísala príspevok tohto znenia: "Keď tak čítam túto diskusiu, slniečkári budú mať zase argument že sa nedostatočne bojuje proti xenofóbii, extrémizmu či islamofobii. Čo tam po mladých dievčatách, politická korektnosť má prednosť. Dajme si pozor, aby sme nedopadli ako Británia, kde sa počas štúdií radikalizoval útočník zo Srí Lanky, vo väzniciach sa rodia budúci teroristi, gangy im tam znásilnili a nútili ku prostitúcii 1400 dievčat, dievčatá sa vydávajú za bojovníkov islamského štátu, ale vláda má väčšiu starosť bojovať proti islamofobii, ako riešiť tieto malichernosti."

30 0
možnosti
TK

Lidé většinou stále ještě nepochopili, že internet není ta hospoda u nich na dědině, kdy kdysi mohli po osmi pivech vzteky prašit krýglem do stolu a říct "Císař pán je ***!", nebo nadávat na jistou minoritu, že jim ukradla slepici, jejich okolí souhlasně zamručelo a ta slova navždy odvál čas. Je to hospoda, kde každé vaše slovo se zapisuje a kdykoli může být použito proti vám. Mohou vás kvůli němu vyhodit z práce, můžete jít kvůli němu do kriminálu. A můžete u soudu 100x říkal "To já jen tak plácnul.."

8 0
možnosti
VM

Naprostý souhlas.

Jenom mi pak k tomu nějak nepasuje to, že údajně žijeme v demokratickém a svobodném prostředí. Spíše by se dalo hovořit o totalitních praktikách.

16 0
možnosti
HB

Pane autore, jste srab. Je z vás cítit, že patříte k těm, kteří by dotyčného potrestali tak tvrdě, jak by to jen šlo, ale nemáte odvahu to napsat, jen raději opakujete, jak je to odporné. Přitom nechápu, co je špatného na tom, přát smrt někomu, kdo provede takovýto odporný čin a ještě na dítěti. Každá společnost, která by měla pud sebezáchovy, by se takového individua rychle zbavila. Ale ne, u nás budeme stíhat ty, kteří si dovolí napsat svůj názor, který není dostatečně sluníčkový. Ale kdyby se to týkalo někoho blízkého těch dvou autorek, mluvily by nejpíš zcela jinak. I když v dnešním pokřiveném světě by mohlo být klidně možné, že se mu pak ještě samy nabídnou, aby tomu, jistě frustrovanému, chudákovi pomohly zvládat jeho těžký osud. A možná, kdyby ji měly, tak mu nabídnou i vlastní dceru.

33 1
možnosti
LB

Pane, ačkoli kvůli vašim invektivám nemám nejmenší chuti na vás reagovat, sděluji vám, že nejsem srab, ale také nejsem necivilizované zvíře, abych jinému přál smrt. Civilizovaná společnost řeší přečiny proti zákonu svým právním systémem a ne jako banda divochů, což je evidentně způsob, který se zamlouvá vám.

3 3
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,82
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik