Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No a co a tím? Chcete telefon na Čaputovou? Nebo na Pellegriniho?

0 0
možnosti

Stačí trošku pane Tichero přemýšlet. A přijdete na to,že mám pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Mohl byste být prosím konkrétní, v čem se Češi na Slovensku, nebo Slováci v Česku, dopouštějí při práci něčeho ilegálního a nebezpečného...?8-o

1 0
možnosti

Mnoho lidí pracuje v Česku a neplatí si tady sociální pojištění a ani na Slovensku. To je sice možné,ale nebezpečné. Nemají potom nárok na mnohé sociální dávky. Určití lidé dělají machinace s automobily a jejich registrací.

ale určité sjednocení by tuto problematiku vyřešilo. Má být volný pohyb osob po EU a Slovensko je ideální stát,kde to zkusit vážně. Samozřejmě se mi nelíbí ten tlak armády na přezbrojení. Slováci jsou pragmatiščtější. Nelíbáí se mi kecy,že je tu málo obyvatelstva tak jsou léky dražší než v Německu. Stačil by jeden kontrolní,propojený orgán pro posuzování léků a jejich cen.

Tady se dikutuje o slevách pro důchodce a navyšování důchodů.Jak je možné,že důchodce z Česka má na Slovensku dopravu na železnici zdarma a tady je problém se slevou ?.Atd atd.

Jsou to maličkosti ale jdou řešit a lidem to napraví uvažování.o úloze a funkci státu v nové době.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........