Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Božena Němcová, by si to měla přepsat. Štastnou ženou není Babička, ale Kateřina. Dívka z rudé rodiny, jejíž otec se živil kecy o dělnické třídě po fabrikách. (Tajemník OV KSČ). Tedy dívka prodchnuta ideály se veškerým fabrikám obratně vyhnula a nikdy nepracovala. Podporována rudými kožci, tedy vyrazila přímo do Centra vykořisťovatelů - Brusele! Žádný nástupní plat 22.000 Kč čistého, jako má dcera lékařka. Ona operuje lépe! V násobcích + požitcích náhrad. Smyslem je - Kapitalistům zakroutit krkem! Děvče je to mazané - Jednoho si tedy pro jistotu vzala. Proč nezačíná tedy to spravedlivější ihned doma, to věru nechápu. Každopádně dobré jméno - Hesla = Volte Konečnou - Vaše jistota - Naše konečná ... :-)

10 0
možnosti

Jiří, co mě snad doslova mrzí (jiná formulace mě nenapadá), že když ta paní, co máš v titulku vystupuje v tv, tak z ní mám pocit, že ví o čem mluví, a jediná něco dělá v EU jako europoslankyně. Docela tristní.

(Před týdnem byla u Moravce, a nedalo se jí moc vytknout).

10 3
možnosti
VN

Tak to nesouhlasím. Bolševik zůstane bolševikem a ona nikdy nevěděla , co mluví. Nejlepší český europoslanec je Tomáš Zdechovský. Ten si jako jeden z mála zachovává zdravý rozum.

6 0
možnosti
MB

Az na drobnosti to vidim stejne. Jenom bych dodal, ze primarni je lidsky faktor - zadna ideologie neni neco jako virus, ktery sedne na cloveka a udela z nej nechutnou kreaturu ... jiste neni nahodou, ze nejvetsi gauneri meli vzdycky hubu plnou miru a uslechtilych myslenek, jenom se to jaksi zvrtlo ... jak bolsevicti pohrobci (ac neradi) obcas priznavaji - chyby se staly/delaly ...

5 0
možnosti

Však se stačí podívat na současné anonisty. Vypadají, jako kdyby po vstupu do strany prodělali nějakou zvláště důkladnou lobotomii, ale to se přece nestalo. Asi jenom zapůsobilo známé “vrána k vráně sedá” a strana pouze nechala rozvinout jejich charakterové vlastnosti.

3 0
možnosti
AR

Ohledně komunismu a naši KSČM chce to klid. Občané pochopili, že není důvod volit komunisty, když od KSČM se žádného komunismu nedočkáme;-D!!

4 0
možnosti
JL

Tato ideologie jde proti lidské nátuře. Zglajchšaltovat všechny, není dost dobře možné.

A jak se ukázalo, ani největší teror nezabránil lidem uchovat si alespoň malý kousek autonomie. A tak jako bobři, když jim rozbijete hráze, začnou stavět od nova, tak i lidé začali navazovat na staré tradice. Bohužel tento systém vedl ke křivení charakterů, co

má přesah až do současnosti.

6 0
možnosti
Foto

Abnormalizace (údajná "normalizace") měla děsivý dopad na lidské charaktery. To se potáhne dlouho.

2 0
možnosti
JR

J87a63n 58R61á49ž

19. 6. 2019 16:11

Levicové myšlenky o jakési sociální pseudorovnosti lidí, měly vždy nejvíce zastánců mezi mladými lidmi. A když k tomu připojíme i velkou náchylnost mladých k radikalismu, nelze se divit, že někteří stále inklinují ke komunistům, ale větší část se přiklonila k Pirátům, když ČSSD je dnes u mladých zcela OUT.

Z pozorování mnoha projevů zejména vedení Pirátů a komunistů, u mne roste přesvědčení, že pro mladou levici v blízké budoucnosti nebude vůdčí poněkud archaická ideologie hlásaná komunisty, ale spíše inovativní levicová ideologie, kterou dnes hlásají Piráti

4 0
možnosti
Foto

Kolik jednotlivců se v budoucnu přihlásí ke komunismu, záleží jenom a pouze na míře hlouposti a také myšlenkové lenivosti antikomunistů.

1 1
možnosti
LF

L59u78k28a31s 85F88i38k87r

19. 6. 2019 21:04

Hloupost je domenou tech co se hlasi ke komunismu a nacismu - lumpenproletariat.

1 0
možnosti
PN

P19e21t29r 76N39e13d56v69ě67d

19. 6. 2019 15:51

Hezky napsané R^. Jen jsem nenašel nikde, že by se hlásili k marxismu, nebo k původní KSČ ještě ji pěli chválu za minulost. Bohužel komanče po sametce nezakázali, takže když si přidali M, je to strana jako každá jiná. Zákony neporušují a vyhýbají se jim prapodivné kauzy. Politické debaty a záznamy ze sněmovny sleduji spíše náhodně, ale když sleduji, tak pozorně poslouchám. Občas tam pustí i ty komanče a jejich vystoupení mají hlavu i patu. Právě naposledy co jsem viděl, tak právě ta paní Konečná slušnou formou rýpla do práce sněmovny a rozebrala pana Petříčka. I to jsou možná důvody proč se jim dosud neztratili voliči

3 0
možnosti
Foto

Rozhodně bych si nedovolil tvrdit, že jsou komunističtí politici hloupí a nemusí být ani špatné vše, co prosazují a nemusí být dobré to, co kritizují, to je zcela jiná rovina. Možná si mnozí z nich z nějakou historií komunismu vůbec nelámou hlavu.

Když to přeženu, podporoval byste nacisty, kdyby měli třeba ze všech stran nejlepší ekonomickou i ekologickou strategii?

2 0
možnosti
Foto

Být komunistou znamená schvalovat zločiny komunistů.

6 0
možnosti
PN

P63e18t41r 34N34e75d21v98ě54d

19. 6. 2019 16:03

A být Pirátem znamená schvalovat loupení a vraždění? Být ODSákem, TOP kařem, ANOřem znamená, že schvaluji všechny jejich nepravosti? Asi ne, že?

2 2
možnosti
VV

Souhlasim, ze i mezi komunisty se nasli slusni lide a jejich opak zase mezi nekomunisty.

Ja takove stesti na slusne komunisty nemel a jak uz jsem zde psal nove dosazeny velmi uvedomely soudruh reditelpolovine tridy zatrhl dalsi studium, protoze nebyla spravne vychovavana.

Nastesti se to pak ve druhe polovine sedesatych let dalo dohnat dalkovym studiem.

3 0
možnosti