Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Většina kluků fandí Manchesteru United, můj syn je také velký fanoušek. Když hrál druhou dorosteneckou ligu, už se tam viděl, jen ho mrzelo, že už si nezahraje s právě končícím Davidem Beckhamem, ale cíl byl jasný. No a jak to chodí, hodně povolaných, málo vyvolených, zůstalo jen při snu, ale fanouškovské srdce zůstalo věrné.

Nevím proč to tak je, ale ve většině případů si fotbalista najde partnerku, kterou fotbal nezajímá, tak to má i můj syn, ale tady mohu zastoupit já, která vymetá fotbalové trávníky, nevynechá žádný fotbalový přenos, fandí Chelsea a tipuje s ním a jeho kamarády každý rok Premier League.

0 0
možnosti
JR

J70a20n 33R45i49c71h88t53e46r

19. 6. 2019 11:30

Naprosto souhlasím s tím, že fotbal je nejnudnější hra, jakou znám, dokonce nudnější než formule (jak se jezdí teď) nebo tenis. Zlatý šachy.

Ale jinak nepostupujete správně: moje přítelkyně mi poté, co jsme se nastěhovali do nového bytu, pověsila v předsíni do kouta pod věšák můj oblíbený látkový kalendář Ramones z roku 2008 a když jsem pak přišel s nápadem, že vedle na zeď by se hodil velký zarámovaný plakát Agnostic Front (to je taky kapela), řekla jen: "Už tady máš Ramones, tam bude plakát z výstavy Kupky".

Zkrátka mě doběhla:-)

0 0
možnosti
LM

Mate roupy, se mi zda, asi by mel priletet tatinek na navstevu (tak aspon 3 tejdny)

a Vy si na ten Manchester poridite sezoni permanentku ;-)

1 0
možnosti
Foto

Jste to vyloženě přivolal ;-D tatínek přiletí zítra, ale jen na 4 dny ;-D.. držte mi palce ;-D

2 0
možnosti
SB

Važte si ho. Dokud má rád jen fotbal, tak je to O.K.

1 0
možnosti
Foto

Jste upřímná a tak budu taky... Kdyby mi přítelkyně nebo manželka vyházela věci, které mám rád, tak bych ji vyhodil taky. A velmi rychle... Nicméně přestože Slávii miluji, tak na ni nežárlí. Jsme spolu (myslím s manželkou) 34 let, ale skutečnost je taková, že SKS FOREVER V

1 1
možnosti
Foto

;-D on ty věci rád neměl, jen o tom nevěděl, že je nemá rád... kdyby je rád měl, tak by je postrádal ;-D (celé je to nadsázka, musíte mě brát trošku s rezervou - týmový fusekle jsem mu nechala ;-D)

0 0
možnosti
ZB

Fanoušek United musí být v poslední době slušně frustrovaný. Ne? Jinak já za divné chlapy považuji ty, co mají radši ženskou než fotbal. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Jsou tací, kteří to dokáží skloubit dohromady. Mít rád holky i fotbal. Myslím, že to tak má většina normálních chlapů ;-D;-D

1 0
možnosti
MS

Povedený článek.:-)R^ Za ten kladný vztah k pivu máte u mne významné plus.;-D

0 0
možnosti
Foto

děkuju, vždycky ráda utržím významné plus ;-D:-)

1 0
možnosti
JD

Musím říct, že ho docela chápu. Jít na fotbal se ženou, to je poloviční zábava a dvojnásobná útrata. :)

17 0
možnosti
Foto

;-D;-Dto teda není pravda ;-D kdyby tam byl beze mě, utratil by stejnou částku jen s tím rozdílem, že by ty piva vypil všechny sám ;-D a navíc nemusel platit za lístky, takže jednoznačná výhra ;-D

0 0
možnosti
LM

Vzdej to, nepředěláš ho, i když mu vyhodíš úplně všechno.

4 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5257x
Autorka knihy Holka od Big Benu. Toho času kopající se do zadku na mateřské dovolené, kde v přímém přenosu vzniká druhá kniha Matka z Dejvic, která by měla vyjít v následujícím roce. 

 

Vzhledem k nénaročnému životu prvomatky  se může stát, že se její vydání posune na rok 2038.

 

 

 

Seznam rubrik