Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další, komu vadí slušný člověk:-/:-)

5 3
možnosti

...... novono je to vůůůbec zajímavý,- pět let je spojoval pán prezident Kiska, záruka to demokracie, svobody, humanity a spravedlnosti !,- tak buďto si teho paní prezidentka nevšimla, nebo je Kiska zkrátka nespojil, žejo;-D?!,- ..... tak paní prezidentce Čaputové popřejeme mnoho úspěchů v tem spojování a že ji gratulují Pospíšil a Drahoš, naši dva největší experti na spojování, mi je tak nějak absolutně šumafuk !

3 1
možnosti

Voni jsou teda hlava....

6 0
možnosti

Abych nezklamal mé věrné.

Zasloužená karma!

:-)R^

2 3
možnosti
Foto

Děkuji za upřímné vyznání pravé motivace k souhlasuR^

1 0
možnosti

Gratulovat, nové prezidentce se sluší, ať se vám líbí nebo ne. Jistě tak učinil i Miloš Zeman, Andrej Babiš i jiní. Jedna věta mě však zaujala, je jak z příručky příslušníků bezpečnosti. Takže se v klidu rozejděte a neprotestujte proti něčemu co vám tady nalhávají lidé, kteří o těch věcech ví pouze zprostředkovaně.;-D

13 0
možnosti

:-)......Výborně napsáno! Dotace byla vypsána, někým schválena! KDyby se Babiš nestal min. financí a neodstavil od korýtka ty, kteří to tu roky rozebírali, nic by se neřešilo. Nastoupil Babiš, preference ČSSD šly volným pádem dolů, Sobotku polila hrůza....Chovanec zaúkoloval policii, to není možné aby se něco nenašlo. Kalouskovy dluhopisy nezabraly, tak se vytáhlo Čapí hnízdo! Tak to je a pro Vás.....R^R^R^!!

9 16
možnosti

S obsahem nemám problém a tak jen formální připomínku, bylo by pro lepší čtivost tvořit odstavce.R^

4 2
možnosti
Foto

Nebo je raději úplně vynechat. ;-D

7 1
možnosti

Když Vám podvodník, jsa usvědčen, vrátí vymámené peníze, přestane být podvodníkem. Ne, v nejlepším případě (pro něj) je to polehčující okolnost. Ale podvodníkem je pořád a je jako podvodník souzen.

něch 50 mil. bylo vráceno účelově - aby orgány EK (na rozdíl od našich na Babišovi nezávislé) do aféry nevstupovaly.

12 4
možnosti

Lehká poznámka. To je to stejné, jako bych někoho zavraždil a byl u těla přistižen. Bránil bych se, že dávám umělé dýchání + masáž srdce! Jem přece slušný člověk ... :-)

2 2
možnosti

Je zajímavé pozorovat vývoj, v částech rozdělené ČSSR. Po Revoluci se postupně dobrali opět k vlivu ti bývalí, ze socialismu. Ztráta politického vlivu pak řeřešena přes vliv ekonomický - Přes tento následně opět k tomu politickému . Autoritář Mečiar, následně obratný Fico - Pochopitelně všichni bývalí členové KSČ .Sranda, kdy Slovensko nám dokázalo, že LZE udělat podstatné reformy, za Dzurindy. Přínos, který bolel, tedy Mikuláše následně smetl. Následná Vláda Pilíře samozřejmě nezrušila ... !

ČR má v čele člověka ze století páry, aparátníka - MZ. K dobru agenta STB. Ten všem vytřel zrak, jak se mají ochraňovat vlastní investice a všechny Reformy zrušil! Blbne lidi a společnost se nikam neposouvá - Populismus vítězí. Kdybych to měl co nejjednodušeji shrnout - V ČR zvítězil Vůdcovský a Oligarchistický systém. Na Slovensku převážila cesta Občanské společnosti. Pochopitelně jde o to, kdo je jak orientován a kde se ve své Intimní minulosti zasekl! Dle toho pak vývoj hodnotí ... :-)

7 3
možnosti

J51a24n 32R97á53ž

16. 6. 2019 17:15

No, že by byla volba volba Čaputové důkazem, že na Slovensku převážila cesta Občanské společnosti si dovolím naprosto vážně pochybovat. Moje pochybnosti jsou podloženy přesvědčením, že kdyby v našich prezidentských volbách zvítězil o jedno procento Drahoš, vůbec by nešlo o objektivně posuzovatelný důkaz, že Česká republika nastoupila na cestu jakési "Občanské společnosti".

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS