Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mnohým holt ta komunistická ideologie tak uvízla pod kůží, že je pro ně každý podnikatel fuj fuj fuj, velkokapitalista pak extrafuj. Od toho se pak odvíjí zbytek.

4 1
možnosti

Asi proto Babiše podporují hlavně komunisté a další levičáci...

5 3
možnosti
Foto

Bezva článek. V začátcích Babišova působení v politice jsem ho příliš nemusela, nic jsem také o něm nevěděla a divila jsem se tomu, že ho volí taková spousta lidí. Pak jsem přešla k respektu, máme přece svobodné volby a vůli lidí je třeba respektovat. Nakonec, pracovitých lidí typu Babiše je třeba si vážit. No a dnes se mi krajně nelíbí štvanice na něho pořádané a nechtěla bych být jejich součástí tím, že si jen přijdu poslechnout nějakého zpěváka na protibabišovskou demonstraci. Zpěv a pohodu mám ráda, štvanice na člověka nikoliv.

9 4
možnosti
JK

Proč je třeba si vážit pracovitých lidí typu Babiše ?

0 0
možnosti
ZH

Asi takhle...

Babiš je zcela prokazatelně ve střetu zájmů. Nikoliv proto, že podniká, ale proto, že jeho firmy pobírají dotace a mají státní zakázky. Babiš pak ze své pozice může dotace a státní zakázky pro své firmy (jsou jeho, protože na chod těch firem má stále vliv) ovlivňovat. Takže ať si politici klidně podnikají, ale jen a pouze za podmínek, že nedostanou naprosto žádnou dotaci (i kdyby na ní byl jinak automatický nárok) a nesmějí mít žádný podíl na státní zakázkách, a to ani jako subdodavatel.

Babiš naší ekonomice škodí (poznáte to, až přijde krize). Za dobu jeho působení v politice značně narostly dotace pro Agrofert (takže pokud někdo bude vyprávět pohádky o tom, že Babiš ty dotace nemůže ovlivnit, protože nějaký úředník cosi, pak bude leda k smíchu). Babiš může mít pouze jeden pozitivní vliv na tento stát - pokud škody jím napáchané budou tak velké, že politici přijmou takové zákony, aby se podobný průšvih pokud možno už nemohl opakovat. Ale to zatím nevíme, takže Babiš je aktuálně čistým škůdcem.

6 5
možnosti
Foto

Agrofert čerpá 2 mld dotací a je to v poměru, které zemědělský úsek zabírá z celkové výměry. Pokud jsou dotace na ha a kus dobytka, tak není důvod, proč je Agrofertu odpírat. Dřívější garnitura nelegálně okrádala stát o daleko víc, než o 2 mld, které legálně čerpá Agrofert a proto ANO volím. Dávám přednost jednookému před slepými.

5 0
možnosti
PK

Obojí je možné a příklady ze světa to potvrzují.

Ale fakta hovoří,

AB svůj kádrový profil již nesmázne a to je vhodný terč.

Tvrdí, že je nevinný a to ať v kauze ČH, tak dotace, předchozí kauzy nějak vyschly.

Soud se potahne a výsledek není jasná ,viz pan Rath.

Lid už ho odsoudil, včetně pani MB,která ještě nestačila najít cestu na dámské WC na ministerstvu.

Zastupitelská demo zklamala,bo si s AB neporadil a tak to musí na sebe vzít lid.

Když my neumíme požalujeme do EU, jedna z nehezkých českých vlastností oživena piráty.

EU radostně klepne toho pana AB a skrze něj i neposlušnou V4 přes prstíky.

Vygeneruje demo nějakou silnou osobnost,resp hnutí, stávající opozice selhala,je Trikolora alternativa k pravicovému pohledu na svět?

Tož tak.

6 2
možnosti

Takže jste do toho ještě zapojil konspirační teorii. Bravo.

1 1
možnosti
Foto

Darebáci, kteří vytvořili darebácký systém nyní poukazují na to, že pan Babiš je darebák. Nechápu, co jim na tomto faktu vadí.

9 2
možnosti
Foto

Pro stát je mnohem výhodnější jeden darebák, než celá banda s početnými zákulisními přisluhovači.

3 0
možnosti