Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ulice je českými médii demagogicky natolik zmanipulovaná, že je přesvědčená, že všechna řepka, co se v květnu žlutí na polích, patří Agrofertu. Ve skutečnosti je 95 % někoho jiného. Mají pocit, že české zemědělství je v rukách Agrofertu. Po pravdě mu patří necelé 3% výměry obdělávané zemědělské půdy. Čapí hnízdo dostalo dotaci 4 roky před založením ANO, ale to je ulici marné vysvětlovat.

26 17
možnosti
Foto

Štěpáne,

souhlasím s Vámi. [>-]EU

5 0
možnosti
MS

Nabízí se otázka jestli předmětnou objektivitu a presumpci nevinny projevil AB ve svých prohlášeních na adresu živnostníků v minulosti při zavádění EET? A protože nic se neděje bez příčiny, nejsou všechny demonstrace právě následkem Babišova vystupování na veřejnosti a jeho politiky?

Z pohledu ústavy ČR máte pravdu a neexistuje žádná alternativa,ale tím spíš je to důvod ke změně ústavy ČR. Takže nejde pouze o osobu AB, ale měla by se do budoucna pojistit ústava ČR, proti zneužití politiky - nutno dodat i občany na demonstracích.

Například článek 25. V průběhu mandátu může mandát zaniknout pouze v případě, že dojde ke ztrátě volitelnosti změnou občanství, rozpuštěním sněmovny, nebo vzdáním se mandátu. Odvolat poslance a senátora nemůže ani mandátní výbor v disciplinárním řízení - pouze odstavit měsíční plat. V reálu tedy může například David Rath sedět ve vězení (pokud někdy dojde k soudnímu závěru) a pořád být poslancem, který nebude přítomen na jednáních a maximálně nebude pobírat plat, který mu bude odstaven v disciplinárním řízení. Je takový způsob aplikace ústavy ČR normální?

Článek 68 je to, co jste popsal v článku. Takže takový komický koloběh, který je naprosto absurdní.

Článek 72 je obyčejná korupce a nakupování hlasu jednotlivých poslanců, kteří se za podporu nestydí říct si o úplatek - bez ohledu na fakt, je - li úplatek ve formě křesla ve správní radě, nebo nějakého zákonu, který chce protlačit sněmovním hlasováním. Je takový způsob vyslovení nedůvěry správný? Kdekoli by jste si při výběrovém řízení řekl jako hlasující o úplatek, tak by jste byl terčem vyšetřování kontrolních orgánů a policie. V PS se při vyslovení nedůvěry regulérně kupčí s hlasy v rozporu se slibem, který skládali. Slibuji, že budu hlasovat dle svého nejlepšího vědomí a svědomí....

Současné demonstrace i když jsou zaujaté na konkrétní osobu jsou pouhou reakcí, nikoli příčinou.

11 2
možnosti
Foto

Určitě bude v ulicích hodně těch, kterým EET zredukovalo černé příjmy a financují to síly, kterým zamezil rozkrádání státní kasy. To je ale ulici marné vysvětlovat.

10 11
možnosti

Nenávist není dobrá lidská vlastnost.A křiklouny na náměstí vede jenom nenávist.

12 16
možnosti
JN

Velmi hezky napsáno, ale to demoblok těžko rozdýchá.

8 9
možnosti
PK

Vynechám komentář k obsahu. Jen vás poprosím, opravte si nesčetné množství hrubek. Tahá to za oči.

2 1
možnosti
AN

Poprvé jsem neměl potřebu, obsah to nemění.

1 0
možnosti
PK

Nenávist obecně je asi tou nejhorší duševní aktivitou, většinou pomalu užírá své tvůrce . Krásným zdejším příkladem je jedna pani blogerka, která je ve svých výplodech plna zla a nenávisti a ve svém záhlaví má heslo pana Havla..Pravda a láska zvítězí, to už se mi zdá hodně pokřivený. Ale co snad zaprší, karma za vás blogR^;-D;-D;-D

14 7
možnosti
ZD

Chudák Marie - zase dnes neusne....

Jinak je to pochopitelně věčně zelená tráva.

2 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.