Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem rozumným, pojednání jsem očetl celé, souhlasím. Pořád jsou nějaké varianty! Buď AB rozebere Právní Stát, nebo on jeho. Rovněž je nenásilná cesta, že jej zavřou do Pozorovacího Ústavu s jeho bližními Apoštoly - Ano a tak přinesou užitek. Vhodná školní pomůcka pro studenty Mediciny - Psychiatre. Nebo tam zavřou mne s cca 70% voličským potenciálem ČR. Ano, to pak bude lépe. Možnosti a zdroje - Pořád jsou!:-)

2 0
možnosti
Foto

:-)R^ Trochu humoru a nadsázky je nám někdy třeba. Díky.

2 0
možnosti

Není bohužel o čem diskutovat, jistě se zde najdou lidé, kteří Vám tlesknou aniž by dočetli, nenechte nenávist sebou tak manipulovat.

1 3
možnosti
Foto

Asi byste nemusel být tak předpojatý vůči čtenářům a podezírat je z hlouposti, v níž mi tlesknou, aniž by dočetli. Vaše doporučení, abych se nenechal manipulovat něčí nenávistí považuji za zbytečné a nelogické, neboť já jsem nereagoval svým článkem na jakoukoli nenávist kohokoli, ale na katostrofické scénáře těch, kdo si propuknutí nepokojů z důvodu nenávisti představují. Takže nikoli já jsem jakoukoli nenávistí kohokoli manipulován, neboť já občany z takové nenávisti nepodezírám.

Nepodezírám ani pana Nováka, že by Vám tlesknul, aniž by dočetl. A to přesto, že tu občas někdo napíše: "Blábol, ani jsem to nečetl (nečetla)l, stačil titulek." Nebo: "Nesmysly, ani jsem to nedočetl (nedočetla)".

4 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 1390x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik