Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zemanův problém je, že si vyřizuje osobní účty: Tím se za prvé chová jako zbabělec (protože zneužívá své funkce) a za druhé snižuje vážnost této vysoké ústavní funkce. Dosáhl toho, že coby malý člověk nastavil tak nízké limity, že pro každého, kdo přijde po něm, je bude snadné překročit. A ten příští sekáč se třeba nezakecá. Zeman je bohužel trapnou figurkou naší politiky. Přínos má minimální.

3 1
možnosti

Kdyby aspoň autor článku doložil zdroj ke svému literárnímu dílu ( pokud jej tedy nepovažuje za poezii či sci-fi ), jak je v dobré společnosti zvykem

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milos-zeman-vyrocni-zpravy-ceske-televize-snemovna-rada-ct-prezident.A190614_132821_domaci_kop

Pak tu dochází k takovým trapasům, že diskutéři zaměňují Radu ČT s RRTV :-(

1 0
možnosti

P83e10t76r 98Č16e90j50k46a

15. 6. 2019 18:04

Omlouvám se - z mé strany je to spíš překlep, ne záměnu. ;-)

1 0
možnosti

Dneska hodně slabá argumentace i na vás. Význam průzkumů důvěryhodnosti nadřazujete významu výsledku voleb, cokoliv Zeman prosazuje je podle vás pouze jeho osobní zájem atd. Smutné.

3 1
možnosti

Ale v tomto případě opravdu prezident nemá co prosazovat. Členy Rady ČT volí poslanci - již na březen roku 2020 připadá obměna celé třetiny členů Rady, takže zde bude dost prostoru za tahání politickými provázky. Přesto, že by to mělo být v souladu se zákonem o Radě ČT nepřijatelné ( viz. cs.wikipedia/Rada_České_televize ) . Zemanovo poukázání, že pokud Poslanecká sněmovna neschválí 2 výroční zprávy Rady ČT, může ji odvolat podle zákona celou, naráží na to, že poslanci ještě nehlasovali o zprávě za rok 2016 ( výbor schválení doporučil ) a už jim dorazila zpráva za rok 2018.

Takhle bych si asi představoval shrnutí tématu. Od autora článku jsem se toho nedočkal, takže mu musím, bohužel, strašit v diskusi :-(

2 0
možnosti

Jediný rozdíl mezi autorem a prezidentem je, že si sice oba mohou říkat co chtějí, ale to, co publikuje autor, skoro nikoho nezajímá. Rozdíl je tedy hlavně v dopadu těch slov. A stejně tak, jako pan prezident nechává autorovi svobodu projevu, bude muset autor (byť se skřípěním zubů) tolerovat svobodu slova i panu prezidentovi. I tak mi pořád přichází namysl ono stále živé latiské přísloví o Bohovi a volovi... :)

7 2
možnosti

Jak je u Vás v Petrohradě?

0 1
možnosti

Každý něco chce. Za mě by stačilo, ať nám to vydrží. Jestlipak jste viděl vesničku strediskovou, tak minulém režimu jeden všechno "měl, tak si pořídil hrobku. Tak já mám v podstatě, jako důchodce, kromě zdravotních nesrovnalostí" všechno dneska. Až na tu hrobku, tak uvidím, mrknu se do Pelhřimova a buď budu dělat kompoty, nebo tu hrobku. Nazdar.

2 0
možnosti

Dokud nás čt nepřestane převychovávat k pravdě, jsem rád že MZ na tento kanál právem poukazuje. Ve středu jsem byl na Pustevnách a náhodou jsem potkal vozy čt, které měly otevřené zadní dveře, kde byly vylepené plakáty zvoucí na letenskou demonstraci. Takže lekce nestrannosti v praxi.

6 2
možnosti

Zvenku nebo zevnitř?

3 4
možnosti

Opět tragický článek...spousta koncesionářů nechápe, proč platí ČT, kterou si zprivatizoval demoblok

5 6
možnosti

Nic takového neproběhlo.

5 2
možnosti

O nestranosti ČT se nám může jenom zdát.Hezky si to tam ti loupežníci za ta léta obsadili.A teď křičí o obraně nestranosti ČT.Zvláště objektivní jsou pořady Moravce,Frydrichové,skoro všech redaktorů zpravodajství,to nebývá často zpravodajství,ale masáž příznivců takzv.demobloku.A ČRo,to je jakbysmet.Dopolední program Pro a Proti je většinou onbsazen dvěma PRO,aby nám tam někdo nezlobil.Pokud by tu Radu rozprášili,udělali by nejlíp!

5 4
možnosti

Vy to moc nesledujete, že?

4 2
možnosti

Veřejná ČT jako celek je v pořádku. Co není v pořádku jsou pouze některé pořady a zpravodajství která podávají buď neověřené a nebo neúplné informace a některé "důležité" jsou schopni úplně vynechat. A též někteří zpravodajové, kteří svým jednáním a vedením diskusí vlastně dávají najevo svůj názor a náklonnost i k politikům s podobným názorem. Je ostuda ČT že pravidelné rozhovory s hlavou státu vede soukromá televize a ne televize kterou si platíme. Je to hlava státu ať již na ni máme názor jakýkoliv. Mimochodem já tyto rozhovory sleduji s jistým obdivem k panu prezidentovi.

5 3
možnosti
Foto

Ostuda? ČT není od toho, aby byla hlásnou troubou prolhaného prezidenta. Navíc to, že Zeman bude na TV Burrandov, je volba Hradu a ne ČT. A je to správná volba, protože tam se hodí :-/

7 6
možnosti

A veřejnoprávní média přestanou být nezávislá když se po čase vymění nějaký člen její rady? A nebo když parlament nesouhlasí s jejich hospodařením? Proč jste nezvedal "prapor revoluce" když se volili radní v době vlády Nečase či Topolánka? Nebo Sobotky? Ale to se volili asi ti správní Dušínové, zatímco teď je to samý Mažňák, co?

8 4
možnosti

Zeman chce zvolit celou radu ČT znova.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS