Diskuse

Půjdu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechtějí být oblbováni šikovnými marketingovými mágy, kterým záleží jen na číslech a sinekurách a kteří jsou schopni pravdu a lež točit tak dlouho, až nikdo neví, kde je hlava a kde pata ... ;-(

Proti takovým mágům bojoval už Sokrates. Jmenovali se Sofisté a měli rétoriku jako disciplínu přesvědčit, že černá je ve skutečnosti bílá a když už se mu to povedlo, tak jim ještě dokázal, že bílá je černá ;-D;-D;-D.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Sofist%C3%A9

Dnes je sofista hanlivé označení člověka, který provozuje sofistiku, tj. záměrně používá klamavé a logicky nekorektní úsudky a argumenty k vyvozovaní chybných závěrů, kterými zdánlivě dokazuje něco nesprávného, nepravdivého..

1 0
možnosti
Foto

A proč byste taky nešla? Dnes můžete kdykoliv prakticky kamkoliv.

2 0
možnosti

:-)........až půjdete, zamávejte mi, budu se na Vás v TV dívat. Jste moc pěkná žena, alespoň podle fotografie!' Držím Vám palce! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

O19t18a 92K21i28n13c

14. 6. 2019 11:51

A něco k tématu by nebylo? Pouze trolíte.

0 0
možnosti

Pokud AB nebude vládnout v ČR, v Bruselu bude osoba nežádoucí, zastaví se přísun dotací, znervózní, dosud přátelské, banky ve strachu o nadstandardní úvěry poskytnuté agroholdingu, celé království velkého oligarchy bude na sesypání.

AB tohle ví, proto sám od sebe nikdy neodstoupí a použije všechny prostředky, jako vyšetřovaný zločinec, aby se udržel byť jen jediný den navíc. Proto mě trochu znervózňují narážky některých anonáků (naposledy pan Nacher v televizi) na možné násilnosti, jakoby něco tušil, ale spíš to Mára poradil, prý by to mohlo některé od účasti odradit.

Do Prahy na demonstraci jedu spolu s bývalým voličem ANO, který očekával makání pro lidi a ne pro MOTÝLE.

2 1
možnosti

Tak napsat v dnešní době půjdu to bych jako hrdinství nebral...... Ale napsat nepůjdu to už je něco jiného.....

2 0
možnosti

A co jako, začne probíjet klávesnice? Klidně pište jak to cítíte, zítra normálně půjdete do práce, vaše děti se dostanou na školy kam chtějí, kádrový profil vám to nezkazí a doly v Jáchymově jsou zavřené.

3 1
možnosti

O60t82a 50K63i79n25c

14. 6. 2019 11:51

Zdravím Standu.

1 0
možnosti

Půjdu

----------

Jděte

3 0
možnosti

Čau Arnolde - Naprosto stručný a Geniální rozbor díla V.I. Lenina - "Šag vperjod, dva šaga nazad" ... !

Půjdu, pravil Iljič a vyrazil o 1 krok vpřed !

----------------------------------------------------------

Jděte, pravil Iljič a udělal 2 kroky vzad ! :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik