Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Divné, asi záměr autora nadnést otevřené otázky i konce a čtenáři spekuluj a snaž se nechytit do pavučiny protimluvů.

Já neříkám tak, ani tak, ale na má slova dojde. To je poselství článku, vše se dá použít pro i proti podle situace, jestli to byl úmysl, tak se to povedlo.

0 1
možnosti

Také mne zarazilo,že několik diskutujících má výborné infomrace o tonm,jak vše probíhalo.Ví,kolik auditorů na tom "makalo" a co vůbec hledali. Není to dokonce útok pod " falešnou vljkou ?"

0 0
možnosti

J36a18n 58R13i32c13h88t82e15r

14. 6. 2019 12:23

Pane Dvořáku, smím se otázat , o jakých 29 dní se jedná a odkud tuto informaci máte? Nějak mi to, přiznám se, uniklo.

Díky.

0 0
možnosti

Dnes už bloguje fakt každý negramot a primitiv. A ještě u toho má pocit jaký není chytrák.

3 1
možnosti

Vážený pane Šveci.

Proč ta silná slova. Vůbec mne neznáte.Ale označení negramot a primitiv je milé.Jen neumím vybraná slova po F.

1 0
možnosti
Foto

Jakých 29 pracovních dnů? Myslíte tím tu lhůtu na překlad z angličtiny do češtiny - toho auditu, jehož dobu přípravy jste si vycucal z prstu?

5 1
možnosti

Ano, i tak se na to dá hledět.

A nyní si dovolím můj úhel pohledu.

AB je natolik kontroverzní osoba s tolika máslem na hlavě z minulosti, že neměl nikdy do politiky vstupovat. Ať už se jedná o podivné získávání firem, za pomocí spřátelených bank (třeba Kostelecké uzeniny) nebo za pomoci politiků, kterým předtím financoval kampaně ( Spolana Nearatovice), a řada jiných (viz třeba kniha Boss babiš, film Seský rozum).

Další kontroverzí je to, že největší bojovník za řádný výběr daní onehdá sám zneužívá "díru" v zákoně a účelově sám sobě vydáví korunové dluhopisy, aby se tak vyhnul tučným daním z výnosů z těchto dluhopisů.

A aby toho nebylo dost, cby ministr financí nechává bezdůvodně zakleknout úředníky FÚ třeba na firmu FAU, kterou jakožto konkurenta účelově likviduje ( https://forum24.cz/fau-vyhrala-dalsi-soud-stat-ji-ucelove-zlikvidoval-babis-se-chlubil-jak-na-ni-klekli/?fbclid=IwAR1RDJwF6oKxI_JyyQjN5qE1HEFeso4V7B9CUHofE5YaY5eBEnP-xvKqWJg )

No a závěr? Pro 20% oprávněných voličů je to hrdina, který brknul na závistivou a nenávistnou strunu závistivců vůči snaživým lidem, kteří se o sebe umí sami postarat. Výsledkem pak je buzerace podnikatelů, mizivý přínos pro státní kasu a všeobecné zdražení (zelenina samozřejmě ne, za tu může sucho), likvidace řady malých prodejen a hospod, leckdy jediných v obcích. A na cestě je to samé pro řemeslníky.

Pro mě je AB nebezpečný psychopat, toužící po neomezené moci. ( https://www.youtube.com/watch?v=ms2DDtXH9bs&t=115s )

10 3
možnosti

Doplnil bych - bažící nejen po neomezené moci, ale stejně důležité je pro něj navyšování bohatsví, kde se jen dá. I když to nemá zapotřebí, stejně bud dělat podvody a porušovat zákon, jen aby si nahrabal ještě o pár korun víc ...

7 2
možnosti

Je to jistě účelofka a Země je placatá a letadly nás práškují, abychom byli bez rozumu. Proto doporučuji rozlévat ocet a staniolovou čepičku na hlavu.

4 0
možnosti

Pane Dvořáku,

stačí se podívat na veřejné zdroje, aby každý soudný samostatně myslící člověk zjistil, jaké nesmysly tu tvrdíte.

Agrofert má účetní závěrku k 31.prosinci.XXXX a ještě v následujícím roce musí být prováděny uzávěrkové práce. Teprve po jejich dokončení v jednotlivých společnostech mohou být tyto výsledky zkonsolidovány do mateřské společnosti Agrofert. Statutární auditoři musí nejdříve provést audity jednotlivých konsolidovaných společností a teprve na základě jejich výsledků a výsledků auditu v matce může pověřený statutární auditor vydat "Zprávu nezávislého auditora" k přiložené konsolidované účetní závěrce společnosti AGROFERT, a.s. A to vše stihli za rok 2017 do 22. května 2018, za rok 2016 do 12. května 2017 a za rok 2015 dokonce jen do 18.dubna 2016.

Pane Dvořáku, rozsah prováděných statutárních auditů společnosti Agrofert je nesrovnatelně větší a přesto to opakovaně stíhají.

Evropská komise si může dovolit zaměstnávat vysoce kvalifikované a zkušené auditory, takže nemůže být pochyb, že dokáží splnit i ten mnohem jednodušší audit

https://www.agrofert.cz/ke-stazeni/vyrocni-zpravy

https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-firma?subjektId=525681

11 0
možnosti

Je nepochybné, že Babiš má řadu příznivců, kteří budou hájit svého "zbožňovaného" skoro za každé situace. Mnohdy to vypadá, že jsou postiženi jednostranným vnímáním.

Na základě jejich postojů a vyjádření je lze charakterízovat:

1) babišovec prvního stupně: bude hájit Babiše dokud mu přímo před očima nezabije jeho babičku. Jejich výskyt je masový.

2) babišovec druhého stupně: bude Babiše hájit i poté co mu přímo před očima zabije jeho babičku s tím, že stejně už byla stará a asi by brzy umřela. Jejich výskyt je řídký, ale přesto se občas najdou tací přímo fanatičtí obhájci Babiše, absolutně ignorující veškerá fakta

3) babišovec třetího stupně: ten by Babišovi pomohl svou babičku zabít. Doufám, že se vůbec nevyskytne.

Kam by se dal zařadit jednotlivý obhájce Babiše si můžetypnout každý sám

5 2
možnosti

O jakých 6 týdnech na audit to píšete? Může uvést datumy? (29 pracovních dnů = 6 týdnů)

2 0
možnosti

...... mňo, tak ešivá sa do teho pustí naša nezávislá justice jak do H-systému, do Parkanový, Ratha, Nečasa, atd.atd., tak temu Andy bude bačovat bez problému do osmdesáti;-D !

5 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........