Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiš je chlap, neuhne tlaku dostat sem imigranty, neuhne ani kmotrům, kteří už dlouho čekají na koryta a neuhne ani řevu ulice.

Po Nečasovi nebo Sobotkovi (vzpomeňte na ty měkoty), je tady konečně někdo, který se sebou nedovolí smýkat.

Mínusy prosím níže pod můj (skvělý) příspěvek.

.

:-)[>-]

1 0
možnosti

Trefné.

Pojistka demokracie, kdy strana stáhne svého předsedu, v ANO už asi 10x selhala.

2 0
možnosti

mohl by odstoupit, kdyby byl chlap

ale neni a tak "nikdy neodstoupi"

proto mu lide davaji najevo svoji nespokojenost formou demonstraci - legalne, bez nasili, s rozmyslem

co o demo pisi priznivci AB neresim, povetsinou jsou nejak toxicky zavisli na tom, co PR tym AB pronese a co prezi Zeman a jeho suita potvrdi

12 3
možnosti

Jasně, pokud má někdo jiný názor než pan Valiček, je toxicky závislý na Babišovi a Zemanovi.

7 6
možnosti

Ta otázka není, proč nechce, ale proč by měl? Na základě něčího názoru? Na základě, že mu to někdo řekne? Na základě, že někdo touží po jeho křesle a nechce čekat ještě dva roky na marný pokus u voleb? Premiér bačkora, ty je to poslední, co nám, chybí.

9 11
možnosti

Na základě střetu zájmů.

1. Trestně stíhaný člověk řídí ministetstvo vnitra (policii) a ministerstvo spravedlnosti.

2. Největší příjemce dotací rozhoduje o jejich přidělování (ministerstvo zemědělství, ministerstvo pro místní rozvoj ...).

A nepočítám to, že je podezřelý z únosu syna na Krym, z maření vyšetřování, byl agentem stb, sestavil poprvé od revoluce vládu s koministy atd. atd.

Měl by sedět v ústraní a čekat na odsouzení, nebo případné očištění svého jména.

4 0
možnosti

Ale no tak, vždyt to je jejich práce aby našli většinu,nic jiného, než sliby,intriky politici ani neumí....

2 0
možnosti

Bez ohledu na konkrétní jména ...neuznávám odstupování na základě pouhých kauz.

Kauza se dá vytvořit, nafouknout, zdramatizovat (např. zásahy zakuklených komand, zabavování hromad zlatých cihel, označováním zahraničních tajných kont atd..).. Je to nátlakový prostředek, který slouží svému účelu. A tím účelem je někoho odstranit. Však také v minulosti, jakmile bylo cíle dosaženo, všechno rázem splasklo.

Třeba na financování Grossova bytu by nebylo nic divného. Půjčil si od příbuzného 350 tisíc. Udělal jen mediální chybu, že místo tchána (nějakého lampasáka s pověstí podivína) raději uvedl strýčka. Nepodstatná hloupost pokud jde o legálnost těchto peněz. Ale dala se na tom vystavět pořádná kauza aby rezignoval. Dnes, když někomu připomenu, že vlastně tenkrát nešlo o nějaké nelegální peníze, mi zpravidla odpovědí "Jak to, vždyť rezignoval, vždyť se přiznal!".

Prostě já se více obávám, že nastolením kultury "odstupování již při pouhém podezření" by vedlo akorát k tomu, že politiku by dělaly jen neškodné, nevýrazné, rychle se měnící loutky bez předchozí výrazné historie a výsledků (protože všechno lze zpochybnit).

A aby to nevypadalo, že tímto chci stranit Babišovi, připomenu, že v kodexu ANO sám zdůrazňoval princip rezignace na funkci již při pouhém podezření. Ale jsem si jist, že již pochopil, jaká to byla blbost;-D

8 6
možnosti

Samozřejmě, že už to dávno pochopil, proto před jeho vydáním sněmovnou kodex aktualizoval na "Reprezentant, proti němuž je podána obžaloba ... neprodleně rezignuje na volený mandát...."

https://www.anobudelip.cz/file/edee/2017/ano-moralni-kodex-reprezentanta.pdf

Takže požadavek demonstrantů na Babišovo odstoupení můžete brát jako připomínku morálního kodexu ANO, protože obžaloba bude podána v nejbližších měsících. Možná je nejvyšší čas laťku opět o něco pozvednout. :-)

A pokud jde o Standu, nešlo o 350 tisíc. Jeho strýček, chudý invalidní důchodce František Vik "mu půjčil" 1,2 milionu.

3 0
možnosti

J34a52n 58J31a74n90u38š40k65a

13. 6. 2019 10:02

jake zavazne kauzy? mam na ty "kauzy: diametralne odlisny nazor, cpi z nich cim dal zoulejsi snaha odstranit z politiky konkurenci na kterou neplati klasicke paky (vydirani)

3 1
možnosti

To jsem tady musel dát, už jen proto, že je můj příspěvek pravdivý a hodně podařený. :) (Umístěno i jinde)

Tyhle demonstrace nejsou k ničemu - naprosto souhlasím.

Šéfredaktor MF Dnes, Jaroslav Plesl to vyhodnotil poměrně přesně.

„Definitivně zlikvidovaná ODS, TOP 09 a ČSSD, Babiš na svým, posílení Pirátů, nástup Trikolóry a Klaus senior znovu prezidentem. To je docela slušná bilance. Asi Pánkovi s Minářem pošlu litr na další demo,“ ...

Předseda ODS Petr Fiala a předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek by měli pochopit, že demonstrace směřují proti nim.

Protože na Fialovo či Kalouskovo místo demonstrace vynesou nové tváře a Babiš zůstane na svém.

Než se stačí mladí a inteligentní demonstranti i místní velice opečovaná "blogerská VIP elita" vzpamatovat, budou v politice nová jména.

:-)

4 9
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik