Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Blahoslavení chudí duchem....

4 6
možnosti
OZ

tak si to tak neber, Pepíčku:-)

8 2
možnosti
Foto

Karma, já jsem velmi zvědavá na jednu věc.

Klausovi staršímu mnozí vyčítají, že naši zemi rozprodal cizákům. No a Klaus mladší si chce vzít naši zemi zpět.

To jsem opravdu napjatá, jak se s tím ti dva popasují.8-o;-D

18 4
možnosti
OU
Foto

KarmaR^.

Já jsem velice rád, jak se to vyvíjí. Klaus junior je pro mě jenom obyčejný podrazák. Vlastní stranu podrážel tak dlouho až přetekl pohár trpělivosti, místo toho aby chlapsky odešel sám. Tady bude pořád zhruba třetina národa naladěna protestně a antisystémově a čím více se jejich hlasy budou štěpit, tím lépe. To že Klaus JR sebere hlasy SPD, KSČM a možná i ANO je jen velmi, ale opravdu velmi dobře.

19 3
možnosti
TB

V čem se bude jeho program krýt s ksčm? Yntelygent Flaška opět netuší.

3 4
možnosti
PK

S vašim dovolením, mám jiný názor a nebudu zde plivat špínu na jiné politiky,jak to činíte vy v případě VKjr.Rv A našlo by se jí dosti. Možná stačilo napsat, že s jeho projektem nesouhlasíte a je vám nesympatický a nikoliv šahat do jeho rodinných poměrů,to je hodně pod pás.Rv

Jako bývalý volič ODS, jsem si jistý že tato korporace přišla o svého nejpopulárnějšího politika, ale předpokládám, že to nebude mít významnější dopad.

ODS je dnes především velmi výkonný byrokratický aparát a síť buněk sestávajících hlavně z lidí závislých na centrálně přidělovaných dotacích a na státních zakázkách. Tento systém nebyl jinak narušen. Naopak, teď bude jeho chod o něco hladší. A žádné myšlenky ani ideály už ODS stejně dávno nehájila.

Druhá věc ovšem je, že politický projekt VK jr. má potenciál rozbít celý stávající systém. Musí se totiž brát v úvahu, že současný systém vlády neziskovek, korporací a byrokracie podle všeho není schopen reformy. Je schopen brutálně potlačit opozici, nebo se zhroutit. Nic mezi. Proto ta panika mezi poslanci ptáčků. Tedy počkám co Trikolora vygeneruje,než ho začnu, jak zde obvyklé exkomunikovat a urážet.

16 7
možnosti
Foto

Jak se Vám líbí projekt odsunout seniora stranou,aby neodradil voliče SPD?Ta cílová skupina je celkem jasná.Vláda neziskovek?Které neziskovky nám vládnou?Jinak máte pravdu,junior přišel rozbíjet, nikoliv tvořit....

10 6
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.