Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

jsem starší muž, jen o 4 roky mladší než Vy, proto také hodně pamatuji, vím, že některé věci se nesměly říkat venku. Vím, že můj táta měl problémy v práci, že nechtěl vstoupit do KSČ jako THP řídící pracovník. Dělal v ZPA měl pod sebou zkušebnu a projekci, ale podnik ho potřeboval, tak mu do kolektivu nasadili donašeče. Všechno tohle vím.

Víte, mně Babiš jako premiér v zásadě nevadí, vadí mne spíše problémy, které se přímo týkají jeho, jako třeba Stb, dotace na Čapí hnízdo, problém jeho vlivu na jeho podniky, soudní řízení, které má před sebou.

jeho vyjadření, že všichni lžou a jediný je spravedlivý mezi všemi, všechny kradou, ale on svatý a podobná vyjádření. A podobné věci.

Jako premiér je to v pohodě v politice to má dobře promyšlený ale jinak.....?!

1 0
možnosti
ZM

To je právě ono, pane Bydelský. To všechno "jinak" máme jen zprostředkovaně od jeho politických oponentů.

9 1
možnosti
ND

Já jsem nikým ovlivňována, abych udávala rodiče nebyla, chodila jsem do školy na Pankráci...

3 1
možnosti
TG

Trochu s Vám nesouhlasím. Nepředpokládám, že by někdo přímo nabádal k tomu, aby děti udávaly své rodiče...., ale nepřímý silný apel tu bezpochyby

existoval. Legenda o Pavlíku Morozovovi tu byla hojně přikrmována a rozšiřována jako příběh o správně uvědomělém dítěti. I

školy byly podle tohoto malého hajzlíka pojmenovávany.....

2 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik