Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Pane autore, moc Vám fandím! Je to vidět v diskusi, trefil jste se. Já jsem stál špalír na státním pohřbu státníkovi, byl jsem v té době na vojně v Praze, proslavenému výrokem.....dědeček a babička ujídají nám chlebíčka. A další perla ...vycházel jsem v 53. z měšťanky....naše měna je pevná, nebojte se! Druhý den jedna ku padesáti, vyšší částka jedna ku::::nebudu zmiňovat, lidé se věšeli. Kdo to byl...inu Tonda Zápotonda! R^R^R^!!

6 8
možnosti
JU

"Musí to být ale demokracie bez přídomků." - přesně tak. Demokracie je demokracie...a nepotřebuje žádné přívlastky. Není důvod používat pojem "liberální demokracie", protože je to něco jako bílý sníh. Bohužel to, co mnozí nazývají liberální demokracií už demokracie bohužel není...je to jen nějaký paskvil, který se demokracií zašťiťuje.

Jinak celý článek se mi líbíl a plně s vámi souhlasím.

7 1
možnosti
MB

Jsem přesvěden, že Občanské aktivity jsou v absolutním pořádku - ba přicházejí pozdě. Důvody - Morální - Jak s chlapec s míčem přijde k tomu, že "Syn zlé paní se stane Burešem" a stane v čele státu?

Jak se srovná s tím, že prezident jeho jmenováním, Zákon - Vědomě porušil ? Přiblblí Komunisté si vytvořili svou Nomeklaturu, která nesměla být souzena. Soudruh souzen byl, ale již jako nečlen! Zde soudruh, se zavile postavil sám, do čela předsedy - Pak jej - ani nemá kdo odvolat! Kmotr, který vyjde z kmotrovského prostředí vítězně. Dodnes nikdo neví, kde sebral kmotrovské peníze - Nikomu ani nevadí, že jde o bezpečnostní riziko. Skupoval dobře, zda šlo o zdroje STB-KGB, nebo dokonce z konopí? Je to fuk! Pak loutka, či naopak Skupa ...?

Jak hledí, chlapec s míčem, na Ekonomického génia? 35 miliard osobních dluhůl - Do státu zaseknuto 51 miliard! Z jakého důvodu? Vše roste! (2.6% HDP). Roste i Agrofert = ÚV ostudných, rudých bratří z bývalých služeb. Přichází Tuzemské + Zahraniční instituce, které nezávisle na sobě říkají = že to není možné! Začínají prošetřovat. Bureš, jako vděčná postava satiry TV německé, směje se nám britský tisk ap. = Jsme slavní, Agent začíná operovat! Vše, co jej ohrožuje - Povyměnuje - Pak ANO, stát jako firma. Nó, i poslední ministr Spravedlnosti se neodvědčil ...!

Operace Overlord je zfilmována dobře - Den poté! Asi inspirace ! = Provedl to rovněž - Den poté! (PČR dává spisy Zástupci). Pár dne poté, se sa cházejí lidé ! Nemají miliony, ale své nedotované chvilky! Kdybych nebyl od centra tak vzdálen - Jedu tam také! Ba, dokonce bych to považoval za svou povinnost! Cosi si vzpomínám, že jsem kdysi přísahal - Něco v tom smyslu, že Republiku mám chránit před nebezpečenstvím! Nepojedete taky? Vzal bych ešus a fota ze ZVS Sušice! Vy zase vemte s sebou balon - Zakopeme si, zatím si kopou jiní, byť stojí v off-side[>-]

13 6
možnosti
MB

Jó, jo, minusoví Muži v v off-side ... Standa je zřejmě zatím v kabině, má uzel na šňůrce kppačky - Jistě vyběhne na pažit brzy ! ... :-)

6 1
možnosti
Foto

I13v70a34n 16M71a81r20e71k

9. 6. 2019 12:38

Souhlas a velká karma p.Majzlíku. R^[>-]

Oba dva si něco pamatujeme a něco jsme v té době zažili, takže si nemusíme hrát na "novopečené disidenty"

Též jsme se zaujetím poslouchali ve 14-15 létech pochrchlávající "Svobodku", hlavně hudební pořad okolo patnácté hodiny. Mezi naše kratochvíle tehdy okolo r.1965 kromě jiných, patřilo např. míchání explozivních směsí z dostupných materiálů, které tvořil "Travex" cukr a dřevěné uhlí. Tu jsme uspěšně vyzkoušeli při "napadení" stanice VB , Naštěstí se tehdy krom mohutné exploze a oblaku kouře nic nestalo. Neměl jsem strach ani tak z policajtů, jako spíš ze svého otce.To by byl doma mazec , pokud by se to provalilo.

Nevydávám se tím ale za tehdejšího disidenta, či bojovníka proti režimu. jen tak mě napadlo jak by sdělovací prostředky dnes dokázaly naši tehdejší chlapeckou zábavu rozmáznout, pokud by se udála v této době. 8-o

8 4
možnosti
Foto

Překvapuje mne Vaše vnímání pojmu demokracie. Je sice fakt, že jsou v činnosti naší justice vážné stíny, což potvrzují i renomovaní právníci a experti. Tedy v justici demokratického státu. Ale divím se, že jako zastánce naší demokracie věříte, že naše orgány činné v trestním řízení jsou imbecilní. Myslím, že kdyby Vás někdo anonymně udal, že jste sousedovi ukradl králíky, bylo by vše záhy vysvětleno, zvláště v případě, kdyby Váš soused choval pouze slepice. Šetření se nevleče na objednávku Václaváku.

10 3
možnosti
Foto

J42a50k80u19b 92R83o55t26h

9. 6. 2019 12:05

Ne, skutečně vám nikdo nezakazuje podporovat estébáka a komunistu. Vaše věc, že se stavíte do role "užitečného idiota". Vaše věc a vaše vizitka. :-/

22 12
možnosti
Foto

I26v52a34n 51M83a85r40e41k

9. 6. 2019 12:23

"Hrdina za monitorem?" RvRvRv

5 2
možnosti
PA

Vážený pane, hezký text, byť se vším nesouhlasím:

- narodil jsem se v 70. letech - a neznám rodiče, kteří by někoho z kamarádů upozorňovaly na politickou korektnost a rozhodně jsem pro pozdější studium na VŠ nepotřeboval vstup do strany kohokoliv z rodiny - nebyl jsem v jiskrách, pionýru ani ssm :-) a nikdo to neřešil...

- s vaším kamarádem nesouhlasím - a je blbost lustrovat přátelé podle politických názorů... na druhou stranu - proč se scházet, když se neshodnete už u pozdravu :-)

- s čím mám ale problém, je slovo, které jste použil - "metoda"... To je právě to, že premiér Babiš používá jakékoliv metody bez sebemenších skrupulí. Nemusíte být členem fanklubu M. Kalouska, abyste si dohledal reálné příběhy lidí, kteří přišli "díky" Babišovým metodám úplně o všechno... V desítkách metod našeho československého premiéra je také metoda manipulace s davem - s davem těch nejslabších, kteří očekávají ochranu, pomoc a vzhlížejí k lepší budoucnosti. Snažím se je pochopit, ale bytostně nesouhlasím!

Mějte fajn neděli... R^

17 3
možnosti

Zmanipulované hlávky zelí,co chtějí slyšet jen to,co se jim hodí a věří každému hejhulovi se nezmění.Nenávist není hezká lidská vlastnost!A to,že za tím vším stojí lidé,kteří by se chtěli opět dostat ke korýtkům, to nepoznají a dělají jim užitečné idioty a křoví na náměstí.

16 3
možnosti
Foto

Vaše hodnocení spíše dává za pravdu lidem na náměstích.

9 3
možnosti
JS

Obdivuji Vás kolik si toho při svém věku pamatujete z roku 1953. Pokud se jedná o to úmrtí prezidenta, skutečně nevím. V té době hymna byla uctívaný symbol.

1 0
možnosti
Foto

Znám nemálo +- vrstevníků autora. A pamatují mnozí opravdu leccos. Že se to mnohým nezdá, to není problémem těch, kteří pamatují. A i já jsem jedním z těch, co opravdu pamatují i zažili. I coby kluk, jehož kamarádům zakazovali jejich rodiče se mnou kamarádit. A můžete si tipnout, o které rodiče tehdy šlo. Jen pro ,,zobrazení". Když můj táta podával odvolání proti mé, souhy zamítnuté žádosti o přijetí ke studiu, bylo mu u odvolací komise řečeno toto: ,,nepřipadá v úvahu, aby děti z takových rodin vůbec studovali!". Takže, asi tak.

2 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik