Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Ani nevíte jak s Vašimi názory souzním. Můj kamarád, který se se mnou po šedesáti letech rozešel - pro neshody politických názorů mi to ani nebyl schopen říct do očí. Tak současná zběsilost v médiích mění lidí a věčná štvanice v nich probouzí tyto nelidské postoje.

V jiném blogu píšu svůj názor, že za štvanicí je obava tradičních politiků, že budou konfrontováni s úspěchy člověka, který přišel odjinud. Ne cestou stranických sekretariátů. Štvanice má odradit případně i snahy ostatních podnikatelů, kteří by snad chtěli republice pomoci. Nemoudří lokajové jim v tom angažovaně pomáhají.

5 3
možnosti
TB

nevím jestli jste si toho všiml, ať byl u moci kdokoliv, vždy se hledaly chyby u té co byla u moci. A to je jedno jaká tam zrovna byla.

Ostatně každý kdo chce vstupovat do politiky si musí vyjasnit dopodrobna svoji minulost. To je totiž takové pravidlo a je jedno odkud kdo dorazil

6 0
možnosti
JS

Demokracie bez přídomků nejsou ale jen volby. Je to např. i svoboda shromažďování, svoboda názorů. Včetně názorů opačných, než většina vyjádřila ve volbách. Podle Vás by to člověk, jehož názory a hodnoty jsou v rozporu s názory a hodnotami, které vyjádřila většina ve volbách, měl jen sklopit uši, držet ústa a krok, zase až do příštích voleb? Demokracie přece potřebuje zpětnou vazbu k tomu, jak vládnou ti, co byli většinově zvolení. Většinově zvolení byli totiž např. i tací pánové jako Hitler či Gottwald. Tím nechci přirovnávat osobně. Jen chci připomenout, že většina se někdy může mýlit.

14 2
možnosti
JU

To o těch sklopených uších autor právě nepožaduje. Autor se spíše pozastavuje nad reakcí jeho FB "kamaráda" a srovnává ho s uřvanou paní.

2 0
možnosti
TL

Myslím, že jste vůbec nepochopil, co ti lidé na náměstí vlastně chtějí.

Především jde pouze o to, aby se Babiš nevyhnul soudnímu řízení. Zatím totiž dělá všechno proto, aby se tak stalo.

31 4
možnosti
ZD

Co něchtějí lidé na náměstích tomu rozumí každý - ne jen ti osvícení a vy. Nikomu ale není jasné co chtějí. Patříte také mezi ty osvícené, kteří tvrdí, že výměnou jednoho jediného člověka skončí ta bouře ve sklenici vody ?

2 6
možnosti
KS

Politik, natož premiér prostě nesmí být v podezření, natož obviněný. U politika se nedá čekat na soud. To zaprvé. A zadruhé, co to znamená to Fialové, Bartošové a Kalouskové? Ono jich je několik? Já je znám jen po jednom.

25 4
možnosti
Foto

Tak tak, v politice presumpce neviny neplatí. Slušný politik, na němž ulpí nějaké podezření, odejde z politiky, aby nepoškodil svou stranu, a vyčká na výsledek soudu.

Příkladem je Willi Brandt, který resignoval, když se zjistilo, že má v kanceláři špiona (z NDR).

V našem případě je už nehorázné to, že premiérem je bývalý člen KSČ a prokázaný spolupracovník StB. Něco takového je jinde možná leda v Rusku.

9 2
možnosti
PK

Ale no tak, nelamte si s tím hlavu . Vysledoval jsem za svého života, že funfguje , že lidé dovedou odpouštět svým nepřátelům, ale přátelům neodpustí nic. Tak to v životě chodí.

Avšak , ten kdo má odlišné názory a chce o nich diskutovat, je podle mě na nejvyším stupínku.

Tak se netrapte a na procházku,dokud nezaprší,pěkný denR^:-):-):-)

6 0
možnosti
AL

Z článku:

------------

A naprostá většina těch, kteří ji svým podpisem kopli blíž k tomu provazu byli přesvědčeni, že dělají správně. Podle informací, které dostali z novin, z rádia ...........

--------------

Naštěstí už nejsou padesátá léta, tak nemají šanci a zmohou se pouze na několik štvavých (bezvýznamných) článků, nebo na bezmocné napadání druhých na sociálních sítích.

3 7
možnosti

Miluju Arnolda Amicuse:-)

1 0
možnosti
AL

Je hrozné, že Brusel zařídil penězovod pro bohaté lidi a je jedno, zda jsou politiky. Proč mají obyčejní a často chudí lidé platit bruselské výmysly o podpoře všeho možného, včetně solárních elektráren nebo biopaliv. Evropská dotace se stává synonymem dokonalé, tedy legalizované, krádeže.

2 4
možnosti
Foto

Já si taky myslím, že by se diskuse některých blogerů měly zaplevelit příspěvky naprosto nesouvisejícími s tématem blogu. Dobře děláte!

6 3
možnosti
DR

"Vím, že po tomto se ode mne odvrátí spousta dalších přátel z FB a Blogu."

V tomto můžete být v klidu. Pokud se od Vás odvrátí lidé pouze proto že máte na to či ono jiný názor, tak to ve skutečnosti vůbec žádní přátelé (max. ti falešní) nebyli a tudíž vůbec o nic nepřicházíte.

24 0
možnosti
AL

Na demonstraci jsme uviděli poměrně velkou skupinku starších lidí z Ostravy.

Ptali jsme se těchto sympatických lidí, co je přivedlo do Prahy.

"A proč bychom si za něčí peníze neudělali výlet do hlavního města? Stejně si ve volbách budeme opět volit, koho chceme"

:-)

3 7
možnosti
Foto

Správně občane Ličko. Teď jste na to přišel. Jste první a originální. Byli koupení a zmanipulovaní! Trefil jste hřebík na hlavičku!

9 2
možnosti
JK

Zda se mi ze argumentace v clanku (po nekonecne dlouhe predmluve) je ponekud popletena. Vidim, ze pan Babis se dopustil nepravosti - vracenim 50 milionu za Capi Hnizdo se k alespon jedne priznal. Souhlasim, zeo vine a nevine by mely rozhodovat soudy. Nevidim ale duvod, proc byse nemohla vest spolecenska debata o politikovi ve spickove funkci.

Soucasen vidim upornou snahu pana Babise se soudum vyhnout. Zuby, nehty se drzi premierskho kresla - v rozporu se stanovami ANO, ktere sam vytvoril a podle kterych by se mel teto funkce vzdat.

Jeho chovani silne zavani necestnosti a jeho klickovanipri verejnych prostredcich to bohuzel umocnukeR rad bych videl, aby jeho pripad byl soudne vyresen, a jiste mu i preji aby se prokazal cistym a nevinnym, pokud je cisty a nevinny.

14 5
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik