Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, dnešní tzv. demokraté používají fašistické metody, ale dokud budou mít na své straně propagandu, nedá se s tím nic dělat Rv

7 10
možnosti

Premiér země a druhý nejbohatší člověk přece ani náhodou není v podobné pozici jako nějaká Milada Horáková. Naopak, on má v ruce mnohem silnější páky (média, ministerstvo spravedlnosti apod.) jak pravdu přiohnout. Takže vaše srovnání přece jen kulhá.

21 1
možnosti
AL

Jsme v Česku, tak proč demonstranti nesli anglicky psané transparenty?

Na transparentech byly nápisy v angličtině: „Prime minister or crime mister?“ (Premiér nebo mistr zločinu?) a „Minister of justice hides my crimes in practice“ (Ministryně spravedlnosti zakrývá mé zločiny).

8 5
možnosti
Foto

Musím Vám pogratulovat, že zakládáním stále nových vláken s opakující se tématikou to tu plevelíte víc než svého času Hermánek. A to je už co říci.

7 6
možnosti
MK

M16i53l86a52n 83K48e14s94l

9. 6. 2019 17:46

Kdyby byly v zadku ryby nemusely by být v rybníku.Kdyby mělo Česko zákon o všeobecném referendu nemuselo by se v Prágru na štatlu u koňa cancat,že má odstoupit ten,kterého jsme si zvolili.Zákon o referendu připravovalo několik vlád pravých i levých.Výsledek nula nula nic.Žadná z vlád zřejmě nestála o to,aby jí někdo do vládnutí kecal.Zdůvodňovali to následovně.Lid český,moravský i slezský není natolik vyspělý,zkušený,moudrý a informovaný,aby byl schopen sám o sobě rozhodovat..Musí to za něj dělat moudří,zkušení a dostatečně informovaní zástupci.Absence tohoto zákona neumožňuje zbavit se vlády,o které se domníváme,že zklamala.Když sama neodpochoduje tak vládne až do příštích voleb.U nás si to uvědomuje jen SPD.Místo,aby její snažení některá další partaj podporovala tak ji máme za stranu v demokracii nežádoucí.

4 2
možnosti
ZD

To máte pravdu, stejně jako to, že referendum odmítali ti, kterým by se dnes hodilo. Ale jen krátce na odvolání arcilotra. Hned pak zase referendum zakázat.

Stále platí zlaté : Kdyby volby mohly něco opravdu změnit - hned by je zrušili.

4 1
možnosti
AL

Devadesát procent Čechů zaregistrovalo v posledních týdnech protivládní demonstrace proti premiérovi Andreji Babišovi a jeho vládě. Většina z nich, asi 59 procent, se o ně nezajímá.

Největší zájem jeví o demonstrace vysokoškoláci a voliči opozice nebo voliči Jiřího Drahoše.

3 9
možnosti
Foto

Zdroj tohoto tvrzení? Nebo je to zase LEŽ vycucaná z prstu?

4 3
možnosti
JT

J28i56r30i 10T86i85c18h80y

9. 6. 2019 17:13

Nemohu rici, ze mam dostatecne informace o Babisove pusobeni. Jedno ale vim, nebyl odsouzen z zadnych zlocinu a tudiz musi byt povazovan za nevinneho. Napadani jeho, ze je Slovak, je trapne. Odpoved na otazku v jinem blogu, kde diskuse nebyla otevrena, jak representuje CR, v USA representoval skvele.

7 1
možnosti
ZD

Hovoří více jazyky, je zběhlý v jednáních má tah na branku - reprezentuje republiku. Na rozdíl od trpaslíků, kteří mu okopávají kotníky.

5 5
možnosti
AL

Při demonstraci antibabišovců na Václavském náměstí v Praze byly na pódiu anglické texty, které otáčeli do kamer zahraničních zpravodajů.

Nevíte někdo proč?

4 5
možnosti
Foto

Občane Ličko, ja Vám napovím, abyste se měl čemu divit. Ale stejně tam žádné nabyly, já tam, na rozdíl od Vas, byl. Ostatně u lidí jako Vy se nedivím tomu, že LŽOU.

6 2
možnosti
RP

Přesně tahle paralela, s lidmi, co v padesátých letech psali o smrt Horákové, mě napadla při začátku čtení vašeho článku.

Už dávno jsem si totiž všiml, že antibabišovci mají na některá slova podmíněný reflex. Jakmile někde uslyší nebo přečtou slova jako Babiš, řepka, dotace, Agrofert a možná ještě pár dalších ,udělá se jim rudo před očima, rozum z hlavy vytratí a začnou jednotně ječet. U Horákové řvali o odsouzení, popravě, bídné smrti, dnes je už jiná doba, tak řvou a ječí o odstoupení, zničení Babiše, odsouzení atd.

Aniřž je zajímá, pro koho to dělají a kdo uz toho bude mít prospěch, kdyby se jim to povedlo, kdo si brousí zuby na flek po Babišovi a kdo je dnes po těch letech Babišových volebních vítězství vyhládlý z tak dlouhé přestávky přístupu a krmení ze státních koryt plných peněz daňových poplatníků.

Co se týká Babiše a těch dotací, nevidím nic, co by Babiš nemohl stejně získat, kdyby zůstal v čele Agrofertu a nešel do politiky. Stejně jako totéž, příslušné dotace od EU, okořeněné a přifouknuté troškou toho lhaní, může v naší realit České republiky získat podobně velký podnik jako Agrofert.

2 10
možnosti
JS

No, mě teda paralela mezi schvalováním popravy vraždícím diktátorským režimem a demonstrací proti premiérovi, který je mj. trestně stíhaný pro podvody, je bývalým agentem StB a bývalým členem KSČ, přijde naprosto nehorázná.

12 0
možnosti
AL

Přesně jste to napsal Františku Limpauche, cizuji: " Spíš mi to připadá, že většinou mladí a inteligentní lidé vnímají nespravedlnost v tom když oligarcha ... "

Je to tak, odpůrci Babiše jsou mladí a inteligentní, kdežto Babišovi příznivci ....

To už tady kdysi bylo a nebyla to zrovna pěkná doba.

Pokud jsem špatně skloňoval vaše příjmení, tak se omlouvám.

1 2
možnosti
Foto

Máte pravdu občane Ličko. Je zde dělení generační, a pak lepšolidi a jejich opak, atd. atd. atd.

5 1
možnosti
FL

Nevšiml jsem si, že by lidé na náměstích řvali na nějakého chudáka, kterému hrozí přinejmenším lynčování zfanatizovaným davem. Spíš mi to připadá, že většinou mladí a inteligentní lidé vnímají nespravedlnost v tom když oligarcha s pomocí jím vlastněných médií ( noviny, rozhlas, atp.) a podivně získaných miliard, po jednou vyhraných volbách jde přes mrtvoly za tím, aby vyhrál všechny další volby až do konce věků.

32 3
možnosti
Foto

V 50-letech tu nespravedlnost viděli úplně stejně. A kam díky tomu došli....

8 4
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik