Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je mi vás, pane autore, líto.

Protože podle mne patříte k těm lidem, kteří sami v sobě dojdou k rozhodnutí a pak bez schopnosti toto rozhodnutí přehodnotit nekriticky obhajují neobhajitelné. Srovnáváte chování demonstrujících lidí s chováním jiných před revolucí a sám vlastně děláte totéž. Chováte se, jako mnoho našich občanů před revolucí a ovlivněn jednou propagandou brojíte proti jiné. A přitom stačí zamyslet se.

Pokud si projdete krok za krokem všechna vyjádření p.Babiše, potom byste měl logicky dospět k jiným závěrům o jeho osobě a také o tom, proč jsou lidé v ulicích.

Je totiž normální, aby lidé požadovali po svých zástupcích alespoň elementární slušnost. Vidíte něco takového u p.Babiše? Něco jako slušnost?

Píšete, že demokracii vítáte, pak ale těm lidem v ulicích nevyčítejte, že jsou v ulicích. Možná je to pro ně, stejně jako některé věci pro vás, už jediný způsob, jak se vyjádřit.

Měl byste jim být vlastně vděčný, protože paradoxně pro vás, oni tu demokracii také brání. Vy jste napsal článek, oni chodí do ulic. Vy chcete diskutovat, pro ně je to také forma diskuse, když ostatní způsoby nefungují.

Myslím, že vám rozumím, ale přesto je mi vás líto.

Rozumím, ale nechápu.

10 5
možnosti
AL

Když čtu vaše články, také vás polituji, pane Kubíčku.

Hlavně, že z toho nemáte nějaké trvalé trauma.

Je bezva, když lidé mohou říci svobodně své názory.

Nikdo neví, kolik lidi lituje ty rozvášněné demonstranty v ulicích.

Já zase přeji autorovi pevné zdraví a ať se nenechá odradit agresivitou lidí s jiným názorem, nebo falešnou lítostí.

6 7
možnosti
VV

Pokud se někdo chová nemravně, ještě to nutně nemusí znamenat, že se chová nezákonně. Myslím, že nejlepším způsobem, jak vyřešit problém s panem premiérem, je přesvědčit voliče, aby v příštích volbách zvolili někoho jiného.

6 0
možnosti
ZM

Skutečně jsem, vážený pane Kubíčku nevěděl, že obranou demokraciee je žádat po svobodně zvolené a ustavené vládě, že jejich ministry bude schvalovat a odvolávat uřvané náměstí. Já jsem se domníval, že pokud se něco takového děje, jedná se o anarchii. Poučil jste mne pane Kubíčku.

6 4
možnosti
Foto

Berte to tak, že někteří mají oprávněný strach, že Babiš nás vede někam do 48. A ten strach je opravdu oprávněný, nediskutuje, nevysvětluje a jede podle svých not, stejně jako tenkrát komouši. Protože to je to, co jsme po revoluci získali, možnost diskutovat, možnost ptát se svých volených zástupců, proč a jak něco dělají. Babiš ví všechno nejlíp, s nikým diskutovat nebude, udělá si to po svém, stejně jako kdysi soudruzi.

9 7
možnosti
JN

J68a16n 34N93o83v41á89k

10. 6. 2019 1:28

S davem se diskutovat nedá.

10 3
možnosti
KB

K24a45r28e35l 11B10o29k

9. 6. 2019 23:22

Po pečlivém přečtení blogu, jsem nabyl dojmu, že autor blogu se svým myšlením velice přiblížil k té zlé paní, kterou zmiňuje na začátku.

6 12
možnosti
JN

Jak? Že si dovolil napsat to co si myslí?

8 3
možnosti
RK

Tak obě strany mají v tom základním pravdu. Babiš jako nadstandartní prevít, co si vystačí sám X spoustu malých politických prevítů a jejich kmotrů v pozadí na jedné lodi. Průšvih je, že při snaze o maximální argumentaci k té základní pravdě naberou obě strany tolik nesmyslné a lživé omáčky, až si tu svou pravdu totálně znevěrohodní, obzvláště u protistrany. Čert se v tom vyznej, když pravdu mají obě strany a současně obě strany lžou, jak když tisknou, manipulují kde můžou a podobně.

Do toho se tu pohybuje dav který sice začíná žít svým životem Do jaké míry je však samostatnou stranou a do jaké míry jen páka v mocenském boji, to nikdy nikdo nerozklíčuje.

2 1
možnosti
Foto

Já vám rozumím. Taky nemám rád jednoduchá řešení. Šmahem někoho odsoudit, to je to nejsnazší. V jakékoli kauze zazní á, automaticky to ve mě vyvolává otázku A CO BÉ?

Tady vám ale nerozumím. Sleduju politickou scénu dlouhodobě a podrobně, mám historky z první ruky třeba i skrz známé na leckterých ministerstvech, a toho, čím se se tenhle pán už stihl provinit, je prostě taková hromada, že odmítám věřit, že jde o nějaký kýmsi neznámým placený hon na čarodějnice.

Babiš je gauner, kterému jde pouze a jen o vlastní prospěch. A marně přemýšlím, kde se ve vás bere motivace se ho zastávat.

11 8
možnosti
Foto

Nelíbí se vám, že Babiše chtějí odstranit bez ohledu na vyšetřování a konečný, pravomocný rozsudek soudu. A to je podle vás svinstvo.

Připomínám, že premiér Stanislav Gross byl nucen odstoupit, protože nedokázal uspokojivě vysvětlit, kde sebral asi milion korun na zakoupení bytu. Premiér Petr Nečas byl nucen odstoupit, protože policie zadržela a obvinila vedoucí jeho kanceláře a současně i milenku Janu Nagyovou. Připomínám, že Gross ani Nečas nebyli nikdy pravomocně odsouzeni a přesto z nich nikdo nedělá mučedníky, jak to děláte vy v případě Andreje Babiše.

18 7
možnosti
JS

Trefné přirovnáníR^. A Babiš se z nějakého, mně bohužel zcela nepochopitelného důvodu, stal miláčkem lidu, kterému projde všechno.

9 7
možnosti
PK

Ještě si dovolím jednu poznámku k tématu dotací pro Agrofert. Ve čtvrtek 6.6. byl na ČT24 hostem bývalý ministr Jurečka, sám podnikající v zemědělství. Od doby kdy vstoupil do politiky nebrala jeho firma žádné dotace ani vrátky daní za tzv. zelenou naftu a ptá se, jestli to p. Babišovi stojí za to. Je toho tam víc, stačí se podívat na:

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11412378947-90-ct24/219411058130606

asi tak od 20. minuty.

13 0
možnosti
Foto

Sledoval jsem, a celé, vč. marné snahy moderátorky zavést vše ,,žádoucím směrem";-D Ono resumé z oné debaty nevyznělo až tak jednostranně. Vč. toho že ,,komis" stanovila jednání na leden 2020, a že těžko predikovat i poté jasný následující vývoj, či dokonce závěr;-) A byvší pan ministr nejprve převedl rodin. farmu na manželkuR^

6 2
možnosti
PK

Někdy stačí porovnat oslovení osob autorem. V tomto případě "pan Babiš" a proti tomu " řvou různí Fialové, Bartošové, Kalouskové", chybí pro ty 3 jen titul "zaprodanci a zrádci lidu" a není třeba pochybovat, že pan autor je opravdu objektivní a spravedlivý člověk. Jen nevím proč se diví, že s ním jeho kamarád nebude chtít mluvit.

26 4
možnosti
JL

Také jsem na pochybách zda autorovi vadí demonstrace jako takové, nebo pouze proti premiérovi. Když demonstrovali odboráři, nikdo jejich právo nezpochybňoval.

8 0
možnosti
RR

Jste slušný a poctivý člověk. Každý Váš skutečný přítel si může gratulovat.

10 1
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik