Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Furste a ctenari. Napsal jste o premierovy, ze je trestne stihany. Pozastavil jsem se pro tento vyraz, ktery jste pouzil.

Zde by jste mel ctenarum vysvetlit pravou podstatu techto dvou slov. V mem pojeti je na obcana trestne stihaneho VYDAN ZATYKAC a policie (v CR take obcan) muze zadrzet dotycneho a uvest ho do vazby. Zde jej prebira prokuratura a ta rozhodne co dale. V lepsich statech (myslim tin justicni kroky) soud uvali kauci podle dulezitosti pripadu a obcan je propusten na svobodu. Jeho cinnost je vsak omezena soudcem pri vyhlaseno kauce.

Musim se zde premiera zastat. Neni jeste trestne stihany a tim zatykac nebyl vydan. Premier je stale nevinny!!!! Narcenim trestneho cinu jej nemusi znepokojovat a muze vykonavat svoji funkci. Narceni s trestneho cinu neznamena nic jineho, jen ze musi byt pripraven na svoji obhajobu, prijde-li to k soudu.

Vsechny chyby pana premiera vyslovene v teto diskuzi, jsou jen plane povidani. (take se da nazvat, pomlouvani). Je-li precin v teto diskuzi vazny, je nutno podat zalobu pro tento precin a byt pripraven dovest vse do konce. Jinak JPP!!!!

Chtel jsem timto prispevkem ukazat spravne kroky v demokratickem state. Prezumce neviny je brana az do odsouzeni obcana soudcem.

Nakonec jen za sebe mohu rici, ze dnesniho premiera NEMUSIM. Byl vsak zvolen a prezidentem urcen na sestaveni vlady a jako demokrat, musi jej prijimat jako reprezenta CR.

8 19
možnosti
VS

I Hitler byl demokraticky zvolen.;-D

9 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
25 2
možnosti
Foto

Pokud někdo před státem zatajuje své příjmy, které by měly podléhat zdanění, tak jak to lze nazvat?

5 9
možnosti

Víte, on A. Babiš častoval M. Kalouska silnějšími výraze zejména poté, co se tento (Kalousek) otíral jeho rodinu, což je celkem pochopitelné (pro toho kdo rodinu má).

7 10
možnosti
VS

Pokud by Babiš z vlastní rodiny neudělal bílé koně, nikdo by na ně ani nevzpomněl...

17 1
možnosti
Foto

Přesně tak. Zdejší nekorektní hrdinové, kteří chtějí nazývat věci pravými jmény jsou najednou hrozně rozhořčeni, že to tak někdo dělá.Skoro mám pocit,že to může jenom někdo...Karma.R^

25 4
možnosti
Foto

Považuji za nepřijatelné, aby kdokoliv řval na kohokoliv jakékoliv nadávky.

13 2
možnosti
Foto

Já řvaní nadávek nepovažuji za nic hezkého nebo chvályhodného.

Ovšem nepovažuji to za nepřijatelné. Dějí se v naší zemi mnohem horší věci a slovo "nepřijatelný" si raději nechávám jen pro ty nejhorší.

7 0
možnosti
Foto

I57v33a27n 40M95a87r84e50k

5. 6. 2019 19:59

Voliči p.Fürste, jsou důkladně vyškolení předchozími vládami, takže jim to už "žíly netrhá. V tom případě zbytečná starost, nechte to nanich, ať se rozhodnou sami, kdo je z toho politického spektra pro ně nejpřijatelnější. Hezký večer. R^

9 5
možnosti
JV
  • Počet článků 116
  • Celková karma 27,58
  • Průměrná čtenost 1520x
Profesí jsem programátor. Občas píšu o věcech blízkých mému oboru, protože mě nejen živí, ale i baví.

Píšu i o tématech, ve kterých postrádám formální vzdělání, ale dění ve společnosti mě nutí udělat si na ně názor.

Závěrem, mého tátu asi znáte lépe, než mně.