Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

rado se stalo

mel jsem chut popsat, jak to se lzi - jakoukoliv - je

dik za cteni

0 0
možnosti
MV

jen jsem prirovnal moji zkusenost se lzi a jeji nasledny reseni o tech, kterym jsem nerikal pravdu, Tome

hezkej vecer preju

1 0
možnosti
Foto

Babiš lže od počátku svého vstupu do politiky. Ty jeho ukňouraný obhajoby a osočování ostatních je obehraná písnička. Věřím pevně, že spravedlnost zvítězí!!

8 2
možnosti
MV

neni nas malo, kdo v tohle verime, Libo

diky za cteni

1 0
možnosti
Foto

To musí být strašné, pořád se za někoho úplně cizího stydět.

9 4
možnosti
MV

to vam povim, pani Moudra, muj zivot je primo prisernej

7 0
možnosti
PK

V Česku se v poslední době stydí kdekdo za kdeco. Zdá se to být samozřejmé, nikdo inflaci této emoce nekonfrontuje. Stydím se za udávání v EU, za neřízenou imigrační politiku, za Zemana, za premiera stydím se za své spoluobčany, kteří ho, je volili. V Česku se za Čechy a za prezidenta a premiera stydí asi každý druhý, Těmto lidem je pak tedy třeba vzkázat, že stydět se rozhodně nelze povýšeně, přezíravě, natož s morální převahou. Nebo ještě jinak. Těm, kdo se stydí za politika(y), je třeba vzkázat, že je od nich moc hezké, že je vnímají jako někoho jim velmi blízkého, na kom jim hodně záleží. A těm, kdo se stydí za svůj národ, je třeba vzkázat, že onemocněli nacionalismem.

9 3
možnosti
MV

nestydim se za Zemana a Babise povysene, stydim se za ne uplne obycejne, jako jeden z obcanu statu, ktery ti dva ve svete prezentuji

fajn den preju a dekuju za cas, kterej jste dal precteni meho textu

5 4
možnosti
PV

Jen aby po Babišovi a Zemanovi nepřišly ještě větší zrůdy...

5 0
možnosti
MV

vsechno v tyhle oblasti je na lidech samotnych, pane Vrchovsky

dekuju za cteni a hezkej zbytek dne preju

3 3
možnosti
VM

Karma

jenom se obávám, že ta facka, ať pomyslná či skutečná, otevře oči jen slušnému člověku. Na psychopata toužícího po moci to prostě nefunguje. https://www.youtube.com/watch?v=ms2DDtXH9bs

4 4
možnosti
MV

oci se otvira stale vic a ust s vyjadrenim nespokojenosti take - jde to slusne, jde to pomalu, ale jde to - to je dulezite

fajn den preju a diky za cteni

p.s. pana Hnizdila uznavam uz i kvuli tomu, jak dokaze informace ziskane studiem a praxi predat dal - zadnej zaprdnec - rovnej chlap

3 1
možnosti
Foto

Marku, dobrý. Ale tihle jsou imunní.

9 3
možnosti
ZD

My a oni ! Uvážlivé, plné rozumu a pochopení.

2 3
možnosti
ZD

S podobnou zkušeností se setkal každý. Ve vztahu ke jmenovaným politikům nevím jakou facku myslíte - i přes dovětek popisujete jen obyčejné "fyzické ponaučení". Jestli za správné facky považujete to co se děje na náměstích nemá s podobnými názory cenu diskutovat protože to jsou jen taková podobná "fyzická ponaučení".

Jó postavit se oběma zmíněným politikům s lepším programem, zvítězit v demokratických volbách to by byla ta správná facka. Tu by oba opravdu těžko rozdýchávali při jejich egu. Tu ale nenaznačujete ani vy ani o ní neslyším z přímých přenosů. Takže jsou vaše sny upřeny k tomu fyzickému ponaučení resp. k pokračování demonstrací ? Chybí mi jasný závěr/vývod vašeho příspěvku k demokracii.

11 2
možnosti
MV

jen kratce, pane Dando: rika se tomu "moralka"

po tehdejsi facce jsem si uvedomil, jak jsem lhanim zkazil mame a tatovi den a sobe v ten samej den privodil jen nervy

a to slo jen o pochopeni a pocity malyho kluka!

pokud se jako fracek chova dospelej a vzdelanej chlap, kterej nedokaze zvladnout svoje ego a lze - ano, nema moralku

neco v tomto smyslu je zaverem/vyvodem meho blogu

rad jsem Vam vysvetlil. zrejme to na Vas bylo prilis slozite podano

hezkej den preju

3 2
možnosti
MK

Ač se nechci nikoho zastávat v konkrétním případě,něco mi zde nehraje.Váš příběh je moc hezký a jistě ho zažilo mnoho z nás. Toto šlo vyřešit fackou. Osobně si ale myslím,že říct o někom že lže je sice možné,ale pro odsouzení to nestačí.Máme li demokracii a demokratické soudy,které nejsou schopny člověka o kterém mluvíte odsoudit,vlastně také proto,že mu nikdo nic neprokázal,je nevinný,ať chcete nebo ne.

14 3
možnosti
ZD

Správná klidná úvaha. Jako příklad máme nedávné podivuhodné osvobození jednoho šíbra. Nikdo v republice by na něj nevsadil a přesto to rozhodnutí přišlo. Nyní je všude plno kritiky a nikdo si nedělá zadní vrátka - co kdyby. Ono se stále dá říct, že si rozsudek koupil.

Váš komentář je správný ale moc se sem nehodí. Tady jde o stříkající emoce.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,04
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik