Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Golas je Standa 2. Jinak to nelze charakterizovat. Je zbytečné na něj reagovat.

1 0
možnosti
OU
Foto

Co jste měl z Češtiny, pane Golasi?

1 3
možnosti
AR
IV

R^R^R^. Nenechte se odradit těma Babišovýma Trollama, To co tu někteří píší už fakt hraničí se zdravým rozumem. Možná by bylo ještě dobře zdůraznit, že ty protesty neplatí žádný Sorrozs ani jiný mocný investor, nýbrž lidé sami sobě - tak, jako kdysi naši předci dávali po korunkách na Národní divadlo, dnes přispívají Milionu chvilek ( viz. jejich transparentní účet).

16 4
možnosti
Foto

Tak my se řítíme do dluhové pasti? A kde jste byl těch 25 let před vstupem ANO na scénu? Za vlády s ANO se držíme na úrovni dluhu 1,6 bilionu. A teď se objevil mínus 50 mld, protože nám EU díky vlastizrádcům zadržuje subvence a vy strašíte čtenáře, jako bychom měli v červenci přetáhnout od Aše po Frýdek přes Česko černou plachtu s bílým nápisem "V LIKVIDACI".

12 24
možnosti
Foto

Ja stejně nechápu, jak mohou komunisti, ať už současní, nebo bývalí, mit tu drzost a označovat jiné za vlastizrádce.

18 5
možnosti
VH

Prima.

A nejkrásnější je dotaz v posledním odstavci.

4 1
možnosti
Foto

Sorry. Telefon. Mělo být plus.

2 1
možnosti
BM

Nešlo to přes Maďarko, přes Polsko, tak to půjde přes Česko. Tu V4 musíme zlikvidovat. I kdyby byl Babiš nevinný. Nebudete brát dělníky z Ukrajiny, ale inženýry a doktory z Afriky.:-P

12 7
možnosti
Foto

Ta V4 je špičkový spolek. Když se dostaneme do křížku s Polskem kvůli zkaženému masu, tak se nejsme ve dvou schopni nějak domluvit a zasáhnout musel Brusel.

6 3
možnosti
Foto

Rozmanitost myšlenek? Má dcera tam také byla, o tom už víte. Povídala, že Babiš je nenažraný. Zeptal jsem se jí, zda i Kamprad byl nenažraný. Začal jedním obchodním domem, časem jich bylo 50, pak 100, 200. Tak jsem ji vysvětlil, že o tom je podnikání. Kdo chvíli stál, už stojí opodál. Namítla, má dost peněz, dotace nepotřebuje. Já na to, hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere. Když je nevybere on, propadnou jako desítky miliard dotací, o které jsme vinou nepodnikavosti přišli. V této republice je lumpů nepočítaně a v báni jich sedělo jen pár. Zaměřit se jen a pouze na Babiše? Proč? Nemáte pocit, že s vámi někdo oře?

16 23
možnosti
Foto

Pane Bicero, existují určitá pravidla a určité zákony. Pokud je někdo porušuje nemá v politice co dělat.

26 5
možnosti
JK

J44a72n 82K37o68z65l97e20r

5. 6. 2019 15:40

Mám dotaz ? ty malé děti také protestovaly a křičely pryč s Babišem a Benešovou a mávali plakátama ? Nějak mi to hlava nebere že už od útlého mladí jsou takto malé děti v obraze a vnímají politiky jako zlo.

11 11
možnosti
KT

Ne, ale ty děti si vzpomenou, jako ty naše z devětaosmdesátého, vzpomenou si, že byly u toho a budou vědět, že si nemají nechat kálet na hlavu.

18 5
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.