Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Babiš "vznikl" díky různým Kalouskům, Bendům ml. a jiným dinosaurům, kteří nás už víc jak 20 r. oblbují v parlamentu.

I já ho v 1. volbách volil a má stále okolo 30%. Jako dobré řešení bych viděl odstoupení p. Babiše a v čele HnutíANO p. Brabce. Pak by se dala utvořit dvoukoalice ANO - ODS a to by pak byla jízda ! [>-]

2 4
možnosti
DH

Už vidím ten fičák, až by tahle Vaše koalice vytvořila EET-NÉÉ ;-D

3 0
možnosti
Foto

Tak si dosavadní diskusi shrňme.

Z Babišova tábora zní soustavně hlasy, že demonstranti jsou zmanipulovaní, nevědí co chtějí, zaplacení, Milion chvilek pro demokracii je netransparentně financován, transparenty se rozdávají a je to záležitost jen Prahy.

Doložil jsem zde FOTOGRAFIEMI že to tak není a vše je to lež. A Babišovi příznivci zde náhle tvrdí, že demonstranti jsou zmanipulovaní, nevědí co chtějí, zaplacení, Milion chvilek pro demokracii je netransparentně financován, transparenty se rozdávají a je to záležitost jen Prahy.

Je vidět že i v našich končinách může být některá víra pevnější i než víra islámská.

24 4
možnosti
VK

K "netransparentnímu financování".

Každý, kdo chce akce podpořit, může jako já finančně přispět na:

https://www.milionchvilek.cz/zapojte-se

2 0
možnosti
OS

Palec nahoru a karma také. Babišovi příznivci prozří až přestanou dostávat drobty od bohatého stolu AB. Ekonomika zpomaluje a rezervy dochází, schodek se pomalu navyšuje a již ani ty drobečky nebudou.

5 6
možnosti
AB

A59d83a93m 85B57í85l83e15k

6. 6. 2019 4:35

Podstata problému je v tom, že vůbec něco takového, jako je ANO, dostalo šanci uspět - a to je vina těch, kteří příliš žrali a mlaskali. Zbytek je o lidech, kteří se nechali zblbnout Babišovými jednoduchými stále dokola omílanými hesly (velká podobnost s Okamurou) a to bohužel odpovídá inteligenci podstatné části voličstva. Nicméně mě hlavně zaujala Vaše úvaha, že premiérem má být někdo jiný z ANO a bude to OK - nebude a to proto, že by to stejně byla loutka a faktickým premiérem bude stejně Babiš...

2 3
možnosti
Foto

Ne, je to vina ústavy, že novopečenému politickému hnutí je dovoleno okamžitě kandidovat do Sněmovny, aniž by předtím muselo uspět v komunálních a regionálních volbách, tedy získat alespoň pět procent všech odevzdaných hlasů.

3 4
možnosti

Chyběly mi tam žižkovské ženy.;-D

6 1
možnosti
JZ

No, s tou rozmanitostí myšlenek bych to zas tak nepřeháněl, s tou pražskou kavárnou v kontextu odporu proti Babišovi taky ne (tohle spojení poprvé vidím až v tomhle blogu). Jinak jsem ale rád, že je díky demonstracím v jinak okurkové sezóně o čem číst a diskutovat, tak ať je těch demonstrací aspoň milion;-)

1 2
možnosti
Foto

A nebylo by nějaké srovnání s demonstracemi proti Nečasově vládě, tam jste chyběl?

9 0
možnosti
Foto

Nečasova vláda byla jedna z nejlepších, jakou jsme kdy měli.

4 11
možnosti
Foto

Pane Horáku jste obyčejný lhář. Ostatně prokázal jste to tu už několikrát. Zájemcům doporučuji si pročíst následující vlákno, které o Vás vypovídá více než dost:

https://flaska.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190206_699731_blogidnes&vlakno=94446294

1 4
možnosti
VK

Děkuji za skvělý blog.

Atmosféru jste popsal perfektně. My jsme byli za tribunou, transparent "PREMIÉREM NE BUREŠ" jsem si bohužel nevyfotil, ale Vaše foto "BUREŠ, UŽ MĚ SÖRÖS !!" a foto na novinkách "PANE BABIŠI, UŽ JE ČAS!" s Hujerem a hodinkami pobavily :-).

11 5
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.