Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A14d63a80m 43M31a63l59ý

5. 6. 2019 7:21

Svědek Babišův prosazuje "alternativní pravdu".

Tyhle metody používá ruská propaganda Rv

9 5
možnosti
Foto

Mají demokratičtí zvolení politici reagovat na tekutý hněv? A jak? Připomíná to hokejové utkání, kde malá hrstka rozvášněných fandů začne pokřikovat "Ragulin ven". Má snad to Ragulin sám vzdát, když má mandát hrát od trenéra (voličů) až do konce utkání a rozhodčí (parlament) tak neučiní?

A teď si něco takového ještě můžete představit na tenise? Jestli by naopak ta skupina fandů pokřikující tentokrát třeba "Suková ven" nebyla vykázána z hlediště, tak to bych se divil.

5 1
možnosti
ČP

Pane Řezník, přesně podle vašeho návodu reagovali voliči v Německu po nástupu Hitlera.

1 0
možnosti
AM

A11d53a51m 17M48a68l74ý

5. 6. 2019 6:27

Další, co nechápe, co mají ti lidé na náměstí proti Babišovi?

Takže: Lže, podvádí, zneužívá moc, je v obrovském střetu zájmů, ohrožuje demokracii, snaží se ovládnout média, je jedna ruka s politikem, který vystupuje v zájmu cizí mocnosti, pohtrdá zákony.

Jo abych nezapoměl je to bývalý komuniyta a spolupracovník STB.

13 5
možnosti
Foto

Jistě, toto obecné obviňování je všeobecně známé..Konkrétní příklady jak lže, v čem podvádí, jak zneužívá moc...Nic takového nemáte, že?

7 6
možnosti
Foto

Lidi neví proč proti Babišovi demonstrují ? ;-D;-D No, veselá mysl půl zdraví, díky takhle po ránu.

16 2
možnosti
Foto

Vy to víte? Tak pište, jak vám Babiš ublížil?;-D

7 3
možnosti
Foto

Jako kdybyste to opsal ze třicet let starého Rudého práva. :-/ Ještě jste zapomněl na "ztroskotance a samozvance";-D

16 9
možnosti
Foto

Není důvod něco odněkud opisovat. Jsou to jen prostá fakta. Lidé protestují proti Babišovi, protože je to prostě dneska in. I když dost často pořádně neví proč. Zaplať pánbůh, že o chodu státu rozhodují volby a ne křiklouni v ulicích. Věřte, že i kdyby Babiš odstoupil, nahradí ho někdo, kdo také nebude každému po chuti. A co se stane potom? Vyjdou do ulic další lidé a opět budou halekat?? Jediný důvod, jak něco změnit je jít k volbám. To je ovšem zřejmě pro mnoho lidí námaha.

11 5
možnosti
Foto

Lžete. Byl jsem tam. Nikdo žádné transparenty nerozdával, lidé si je vozili už v metru. A bylo vidět, že každý kousek je ruční jednotlivá práce. Ještě můžete něco dodat o ztroskotancích a samozvancích a určitě vám to otisknou třeba v Haló novinách.

9 4
možnosti
Foto

Tak jste špatně koukal;-) Ale to není nic divného, spousta lidí tuto "demonstraci" brala jako zábavu a mejdan v centru města a pořádně nevnímala, co se kolem děje;-)

5 6
možnosti
Foto

Fakt je ten, že demokraticky zvolení politici si s demonstracemi neví rady. Současně demonstranti si neví rady s demokraticky zvolenými vládami. Doporučil bych demonstrantům vstoupit do ANO a proměnit ji k obrazu svému. A nebo naopak přesvědčit své kolegy v práci k vyvolání generální stávky.

1 1
možnosti
Foto

Jistě,ti lidé kteří tam přišli vůbec neví proč.Pokud si myslíte,že předčastné volby nic nevyřeší,tak já po výsledku v EU volbách a součastném vývoji si to nemyslím.Pokud chtějí lidé z něčím vyjádřit nesouhlas,mají nějakou jinou možnost než se sejít na náměstích?Pokud i Vám Babiš a jeho PR agentura vsugeroval představu,že bez něho to nepůjde,tak se jim to povedlo.Vždy jsou jiné možnosti....

5 0
možnosti
Foto

Kdyby k předčasným volbám přišla drtivá většina voličů, tak jsem schopný věřit, že nastane změna...Pokud ale k urnám přijde 30-35% voličů, vyhraje opět Babiš.. Toto už nám potvrdily nejedny volby:-/

1 3
možnosti
JJ

Víte, mě hlavně vadí ten politický mišmaš, který tyto demonstrace provází. Chápu demonstraci za "Něco".

Tady mě to ale připadá, jako kdyby se na náměstí sešli společně ochránci zvířat, ochránci přírody, myslivci a těžaři dřeva, protože prostě nesnášejí hajného.

5 0
možnosti
Foto

Je to bohužel přesně tak, jak píšete.

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik