Diskuse

Ahoj Andreji,

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nic než souhlas.R^Na Václaváku jsem byl minule, dnes mě to nevyjde... Podle toho jak tam byli lidé k sobě srdeční, ohleduplní a usmívali se na sebe navzájem, tak mě to dává naději, že ještě nějaký východ z tohohle marasmu existuje...R^

17 0
možnosti
IV

Pane Vágnere, posledně mi to nevyšlo, dnes jedu. 300 km, ale mně to stojí zato. Musíme ukázat, že nám to všechno opravdu není jedno. R^R^R^

10 0
možnosti
OP

Dobře se to četlo. Uvědomuji si v těchto dnech, jak se uvolňujeme a jak mu to nandáváme. Už jsem to někam napsala - pašíkovi dochází, že zabijačka ho nemine a tak lítá po dvoře a kvičí, řezníci zatím brousí nože :-)

12 2
možnosti

P54e62t77r 76Š35i71m54e18k

4. 6. 2019 11:08

U Bureše je třeba uznat jednu věc, dokázal sjednotit úplně ty nejhloupější voliče v tomto státě do jednoho stáda. To se zatím nikomu nikdy nepodařilo !!!

Jenže to stádečko se začíná pomalu rozpadat. Sice pomalu, ale začíná.

Největším zadostiučiněním ale je, když volič ANA na svoji volbu sám doplatí.

Jako u nás na Vidlákově jedna hrdá volička. Po 67 letech provozu, zavírá v srpnu prodejna. Hospoda zavřela už 2 roky zpět.

A když na tento fakt o víkendu s rozhořčením sobě vlastním poukazovala a nadávala na novodobé poměry, dostala jednoduchou odpověď.

Komunisti ten obchod postavili, přežil příchod Rusů, přežil revoluci, přežil Klause, Zemana, Špidlu, Topolánka, Paroubka .......ale Bureše už nepřežil.

Paní, co jste si zvolila, to máte, tak nenadávejte.

Nejbližší obchod má 6km daleko, takže bude muset provětrat svoje stará kolene.

25 2
možnosti
MM

Souhlasím, snad jste ještě opomenul, že dle Nejvyššího soudu SR oprávněně evidován jako agent StB, což mnohým obdivovatelům nevadí, možná i zvyšuje v jejich očích jeho renomé.

19 0
možnosti
Foto

Ahoj, no, jedinej průšvih je, že většina, ne-li všechny z opozičních stran mají pro lidi momentálně jen jeden program - likvidaci Babiše. Ale mám strach, že to nestačí. Lidi už konečně začíná zajímat i to, co bude, když případně ten Babiš nebude... Kdo tohle rozklíčuje, která strana nabídne program, ta vyhraje. Bojím se ale, že to bude ode zdi ke zdi - padne Babiš a nastoupí nějaký populista 2.0. Jak dlouhá bude ta řada, než se lidé vzpamatují, to je otázka...

7 7
možnosti

P25e45t62r 85Š95i43m74e59k

4. 6. 2019 11:11

Tak když už takto nesmyslně argumentujete, tak jaký program má konkrétně ANO ???

Ať nešlapeme vodu. ;-)

8 3
možnosti
DH

Tady je takového humbuku kvůli tykání. Ale vždyť přátelé jako je například zdejší pán Dr. Vodvářka a jeho letitý kamarád Andrej si přeci odjakživa tykají, a tak nevím, co na tom kdo vidí divného?

2 2
možnosti
Foto

jo, Tome, souhlas...jen se obávám, že Andrej svých 30 procent voličů bude mít furt...

5 0
možnosti
Foto

I46v61a80n 39M59a14r84e38k

4. 6. 2019 13:23

Kdyby je třicet p.Zajícová. Budete muset přidat. R^[>-]

4 2
možnosti
Foto

... jo, jo - karma, Tomáši;-)R^R^ - moc se mi líbí, jak zde lidé bazírují na etiketě - zajímalo by mne, jestli by k zloději načapanému u nich doma, zachovali stejný postoj - ale možná neví, že jsou okrádáni, pak se to snad dá i pochopit;-)

15 0
možnosti
VS

V Řecku se politické strany, a bylo jedno jestli je to levice nebo pravice, trumfovaly kdo víc svým voličům slíbí. Důchody utěšeně rostly. Mzdy státních zaměstnanců taktéž. Voliči nadšeně kvičeli. Ale jen do té doby než přišel státní bankrot. Mzdy a důchody šly rychle dolů. A kobliháři? Ty povětšinou byli nezaměstnanými. Nu což, každý je strůjcem svého štěstí. I ty nemyslící.R^

17 2
možnosti